Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Cecily Anne Jones
Kategória: Yuri
Feltöltő: Sado-chan

Kor: 19 év

Külső leírás: külső: Hosszú, vöröses hajzuhataga lágyan omlik a vállára, vagy épp zászlóként lobog mögötte mikor belekap a szél. Szinte mindig kiengedve hordja, összefogni nem szokta, maximum hajtűvel tűzi kontyba. Szemei mogyoró barnák, akár az őzikéké. Ruhatára föld színekben pompázik, nem szereti az élénk, mesterséges árnyalatokat. Sminket nem használ ékszereket is csak ritkán visel. Úgy véli, ha valaki igazán szép, anélkül is az. Testalkata karcsú, nőies, domborulatai inkább kislányosak, aprók, ezért nem igazán hord mély kivágású fölsőket. Szereti a puha, laza anyagokat és a kézzel készült darabokat.

Jellem: A finom külsőhoz kellemes belső dukálna, ám ez nála nem igazán jött össze. Bár alapból egy végtelenül kedves lány, vannak olyan témák, vagy helyzetek, amikor robban, hisztissé és makaccsá válik. Szörnyen gyerekes néha, így gyakran nézték már fiatalabbnak koránál. Szabadszellemű, akár a szél, nem lehet kordában tartani őt, nem is érdemes próbálkozni vele. Imádja az állatokat, a természetet és a művészetet, és bár nem igazán tud rajzolni, ez nem tartja ő vissza semmitől.

Élettörténet: Kevert vérvonala meglátszik külsején is, anyja kelta és észak európai ősökkel rendelkezik, apja félig amerikai, félig izlandi. Egyszem gyermek, így kissé ellenkényeztették őt, és ezt tudja is, de olyannyira megszokta már, hogy nehezen változik meg. Gyerekkorát a családi birtokon töltötte, ami nem túl nagy, de annál takarosabb. Csirkék, lovak, juhok közt nőtt fel, mégsem nevezné magát vidékinek...inkább természetűnek, naturálisnak. Iskolás éveit szorgalmasan végezte el, természetgyógyásznak tanult és biológusnak. Iskolás évei alatt jött rá másságára, amivel azóta ugyan meg tudott békélni, de szüleinek máig nem mondta el. Most Amerikában él, jelenleg munkát keres, bár nem lát túl nagy eselyt arra hogy talál is hozzá illőt.

Hobby: tervezés, rajzolás vagy csak kiülni a kertbe

Foglalkozás: jelenleg nincs munkája

Extrák: csillagjegye oroszlán *** imádja az asztrológiát, csillagászatot és a földön túli dolgokat*** hihetetlenül édesszájú*** volt már férfival is, de olyan nagyon nem nyűgözte le őt egyik sem*** egy városszéli kertes házatbérel, jelenleg egy Lucy nevű talált cicával él együtt.

Képinfo: nem én készítettem a képet (http://kepkezelo.com/images/jbhg79fyw3314esagql6.jpg)

Engedélyezve: 2015. 10. 08.

Módosítva: 2015. 10. 08. 10:04:15
Módosította: Sado-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).