Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Zora
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Momiji

Kor: 80 körül járhat, halhatatlan

Külső leírás: Szemkápráztató látvány, mint a hajnali égbolt amikor rózsaszínben játszik. Középmagas, vékony de erős termetű. Sápadtszürke bőre harcoshoz képest puha és hibátlan, alatta szálkás izmok húzódnak. Arca széleskés, határozott vonásai vannak, de így is erősen nőies. Ékessége a ragyogó, égkék szempárja, amivel gyakran álmodozva mereng az ég felé. Orra nem olyan pici, inkább aranyosnak mondható, karakteressé téve az arcát. Ajkai teltek és képesek egy pillanat alatt édes mosolyt varázsolni arcára. Ámbár legkülönlegesebb része mégis a haja, hisz ő így született. Ezzel a hullámos, lilás-kékes rózsaszín selyemzuhataggal. Ruhatára elég egyszerű, csak fekete ruhákból áll, hogy kompenzálja a színes haját.

Jellem: Ő az a fajta lány, aki ha talál egy sérült állatot az erdőben, rögtön odarohan, meggyógyítja és közben könnybe lábad a szeme, úgy sajnálja. Bár a harc megkeményítette, amennyire muszáj, mindig is érzékeny lélek marad. Utál gyilkolni és fájdalmat okozni, de sajnos nem olyan világba él, ahol van választási lehetősége. Nagyon segítőkész, saját biztonsága árán is képes más segítségére sietni. A szíve tele van pozitív energiákkal, amit legfőképp gyógyításra használ. Gyakran fél, de megtanult kiállni magáért ahogy csak tud. Szeret nevetni és barátokkal körülvenni magát, hogy feltöltse magát pozitív energiákkal, de sajnos nem túl gyakran akad rá lehetősége.

Élettörténet: Nem ismeri a családját és azt sem tudja, hogy került ebbe a világba. Még egészen kiskorában találtak rá a Keleti-királyság partjainál az uralkodó katonái. Nem lehetett három éves sem. Megmutatták az uralkodónak, aki úgy döntött befogadja a királyságába. Nevét a hajnali égbolt fényeiről kapta, mert ugyanolyan színben pompázott, mint a haja. Tíz éves koráig az udvarban élt és nevelőnők vigyáztak rá, tanítgatták. Már akkor is felfigyeltek, hogy különleges aura lengi körül. Mágikus gyermek volt. Kezdetleges gyógyító energiái akkor is megmutatkoztak, levitációs képességével és páratlan kreativitásával együtt. Mindenki meg akarta nézni a lányt, akinek színesen nőtt a haja, angyalian hárfázott és a levegőbe tudott emelni bármit vagy bárkit. Ritka képesség volt ez ebben a birodalomban és sokan féltek is tőle, pedig ártalmatlan volt. Tíz éves kora után az uralkodó úgy döntött, jó hasznára válna a hadseregében. Innentől kezdve és azóta is, ha harcolni kell, mennie kell. Időközben kifejlesztette további képességeit. Képes portálokat nyitni dimenziók között, az energiát képes fegyverré vagy pajzzsá alakítani és a levegőt, mint elemet is irányítani tudja. Tudja jól, hogy kívülálló ebben a világban, és minduntalan arra vágyik, hogy családja egyszer rátalál.

Hobby: hárfázás, erdei vagy tengerparti séták, napfelkelte nézése

Foglalkozás: harcos és mágus

Extrák: - Csak fekete ruhákat hord – Mindenféle hangszeren gyönyörűen játszik – Habár már a katonasághoz tartozik, még mindig a király udvarban lakhat egy kis házacskában – Imádja nézni a napfelkeltét, megnyugvást jelent neki, és szereti látni, hogy olyan színekben játszik az ég mint a haja – Szeret kiszökni az udvarból, semleges területekre, ahol nincs háború és egyszerű emberekkel találkozhat – Gyakran vágyott a szerelemre, de sose volt még része benne, sokan udvaroltak neki, de senkiben sem érezte azt a különleges varázst – Körülbelül 18-20 éves koráig öregedett, azóta semmit se változott

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 10. 06.
2017. 12. 04.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:19:21
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).