Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hyakuya Mikaela
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Leo

Kor: 16

Külső leírás: Igen világos szőke, enyhén hullámos haja körbeöleli szigorú, kemény arcát, hátul pedig nem sokkal ér a tarkója alá. A rakoncátlan tincsek néha hideg, jég kék szemei elé hullnak. Tekintete általában fagyos és barátságtalan, már csak a szemével is azt üzeni "mindenki maradjon távol tőlem". Keskeny ajkai szinte sosem húzódnak mosolyra, ám néha előbukkannak szája sarkában a szemfogai. Arcán általában szigorú, kemény kifejezés ül, csak ritkán - majdnem soha sem - mutatja ki valódi érzéseit. Ha feldühítik, vagy rosszkedvében van, hűvös szemei veszélyesen csillognak. Bőre hamvas és igen világos, lévén hogy ritkán látott napfényt. Magasságát tekintve a középmezőnyt erősíti, alakja karcsú, de ő maga annál erősebb és gyorsabb. Általában a hivatalos, fehér katonai (vámpír) egyenruháját viseli, oldalán pedig örökösen ott lóg a kardja.

Jellem: Rideg és távolságtartó - ez a két szó jellemzi őt leginkább. Magabiztos és néha elég arrogánsan viselkedik. Tisztában van erejével, és a társadalmi helyzetével, szóval még meg is engedheti magának hogy esetenként így viselkedjen. Legalábbis ilyennek mutatja megát: sziklaszilárdnak és szívtelennek. A maszk mögött ezzel szemben önfeláldozó, aki képes másokat saját maga elé helyezni. Többek között a kemény és szigorú álarcot is a testvéréért viseli. Mindenre képes a szeretteiért és azért hogy megvédje őket, s mindig próbálja egyedül elbírni az összes terhet hogy mindenki másnak könnyebb legyen.

Élettörténet: Kiskora óta árvaházban élt, ahol a többi gyerekkel egy családot alkottak. Itt találkozott Yu-val is, akikkel testvérekként tekintettek egymásra. Nem volt semmijük ezen az apró kis családon és egymáson kívül. Amikor kitört az apokalipszis-járvány és megjelentek a vámpírok, sokáig menekültek és bujdostak, végül mégis a vérszívóknál kötöttek ki. Nem bántak velük különösebben jól, de volt mit enniük és az életük sem volt veszélyben. Mika mégis úgy döntött hogy meg akar innen szökni, ezért időről időre ellátogatott egy vámpír-nemeshez. Az arisztokratának különösen ízlett a fiú vére, ezért szívesen látta, Mika pedig mindig kapott némi fizetséget a véréért cserébe. Persze a célja nem csupán a pénzszerzés volt, sokkal inkább a nemes házának felderítése. Egyik alkalommal sikerül elcsennie egy pisztolyt és egy térképet a vámpír városról. Ezután ötlöttek ki Yu-val és a többiekkel közösen egy tervet a szökéshez, de mikor eljött a nap, valami félrecsúszott. A vámpír nemes számított rájuk s könnyedén útjukat állta majd megölte őket mikor menekülni próbáltak. Yu harcolt ellene hogy megmenthesse a családját, sikerült súlyos sebet ejtenie a vérszívón, de akkor már késő volt. Mindenki holtan feküdt, Mika pedig már az utolsókat rúgta. Yu meg akarta menteni, de ő tudta jól hogy együtt semmiképp sem élhetik túl, ezért azt kérte tőle hogy meneküljön. Yu végül a félelem és Mika javára döntött és sikerült kiszöknie, Mika pedig hátra maradt. Nem sokkal rá feltűnt a királynő, aki megitatta őt a vérével, így életben maradt, de ő is vámpírrá változott.

Hobby: Nincs

Foglalkozás: Városőr a vámpírok városában

Extrák: //Anime: Owari no Seraph//Yu-t sohasem felejtette el, azóta hogy elszakadtak egymástól és megtudta, kísérleteket hajtottak végre rajta, meg akarja őt menteni//Sokáig nem akart vért inni, meg akart halni mert gyűlölte hogy vámpír//Csak Krul Tepes, a vámpírkirálynő vérét issza meg//A többi vámpír gyakran gúnyolja őt a királynő kutyájának//Idővel ő is a vámpírok nemeseinek soraiba emelkedett//

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://i.ytimg.com/vi/RHf7xLjOqu8/maxresdefault.jpg)

Engedélyezve: 2015. 10. 06.

Módosítva: 2015. 10. 04. 20:20:26
Módosította: Leo

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).