Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Natasha Duskin
Kategória: Hentai
Feltöltő: Momiji

Kor: 22

Külső leírás: Igazi orosz szépség, akiről szobrot lehetne állítani. Középmagas, csábos homokóra alakja van. Nagy, kerek mellek, darázs derék és széles csípő. Feneke pont annyira nagy, amennyire kell. Bőre tejfehér, hibátlan és selymes, mindig is sok irigyese volt miatta, meg persze más testi adottsága miatt is. Arca kissé hosszúkás, igazán nőies. Nagy, mandula szempárja van amelyek szürkés-kék színben ragyognak, akár a kristály. Orra pisze, kissé hegyeskés. Ajkai természetesen ilyen teltek, csókolni születtek bár gazdájuk nem igen szokta használatba venni. Eredetileg világos szőke haja most hamvas fehér színűre van festve, természetes hullámokban esik mellkasára egészen a háta közepéig érve. Frufruja egyenesre vágva lóg elöl elég rövidre hagyva. Piercingekből nincs hiány az arcán és a füleibe. Egy karika van az orrába, jobb fülébe két karika és egy kisebb fültágító csiga, bal fülébe pedig úgyszintén kettő karika a porcrészben, három kisebb gömb a lágy részen és egy újabb gömb a belső porcon. Sminkből elég erőset használ, már ami a szemeit illeti. A napi sminkje az erős, fekete tus amivel nagy íves, extrémebb „cica vonalat” fest. Szeme alá halványbarack pirosítót szokott tenni, ajkait pedig vagy vérvörösre vagy úgyszintén pasztell barackos színűre keni ki. Körmei mandula formára vannak reszelve és általában erős színűre van festve, mint fekete, bordó. Öltözködése elég egyedi, szinte csak fekete ruhákba jár. Szereti kihangsúlyozni szépségét fűzőkkel, bőr ruhadarabokkal vagy épp csizmákkal, de ez mindig szexi marad, sosem néz ki úgy, mint aki az utca sarkára való.

Jellem: Aki először meglátja, ismeretlenül, azt gondolhatja, hogy ijesztő vagy éppen egy olcsó nőcske, pedig egyik sem. Na jó, talán néha kicsit tud ijesztő lenni, de ki nem? Szűk baráti körrel rendelkezik, viszont velük nagyon szeretek szórakozni vagy császkálni. Fiúk lányok vegyesen. Táncolni ugyan nem igazán szeret, de barátai mindig beleviszik az éjszakai életbe, amit nem bán, mert nagyon szeret nevetni, igazi pozitív töltete van és felfrissíti a lelkét. Szabadidejében is általában a munkájával foglalkozik, vázlatokat rajzol, vagy épp játszik a leghűbb társával, hófehér házimacskájával, Pandúrral. Őszintén imádja az állatokat, gyakran jobban is, mint a legtöbb embert. Nagyon melegszívű, érzőlélek, de nem mutat ki soha semmit, nem szereti, ha érzelgősnek látják. Ismeretlenekkel gyakran szokott, elutasító, kemény, érzéketlen lenni, ezért általában hiába jön be a férfiaknak, csak nézni merik, odamenni hozzá nem.

Élettörténet: Oroszországból származik, egy átlagos kis családból. Nem voltak túl gazdagok, de jól megéltek és szerették egymást. Még Natasha kiskorában apja Európában kapott állásajánlatot, aminek nagyon örültek, hisz nemcsak, hogy több pénzt kapott, el is költözhettek a fagyos országból. Szerencséje volt, még kiskorában könnyebben megtanulhatta az új nyelvet és mára már senki nem veszi észre rajta, hogy külföldi, kivéve talán szépségét tekintve. Azóta elköltözött szüleitől és egy jobb környéken lakik egy modern apartmanban, hatalmas üvegablakokkal. A szerelmi élete nem igazán említésre való, mivel nem volt neki még soha része ebben az érzésben. Nem kereste soha és még nem is talált rá az a valaki, aki megdobogtatta volna a szívét.

Hobby: rajzolás, macskázás, baráti találkozók

Foglalkozás: tetováló művész

Extrák: - Szűz – Beceneve: Nat, Nati - Gyönyörűen rajzol, a tetoválásait ő tervezi - Lakása közelében lévő szalonban dolgozik egy piercingessel együtt, aki a szalon tulajdonosa -

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 10. 06.
2017. 12. 04.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:21:02
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).