Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gilbert Cook
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 25

Külső leírás: Az ő munkakörében az elsődleges szempont nem más, mint a kinézet, a megjelenés és a személyes kisugárzás vonzereje. Fiatal kora ellenére is két lábon jár a földön, ami megmutatkozik a vonásaiban is. Nem ringatja magát téves álomképzetekben, tökéletesen tisztáéban van a körülötte folyó zagyva összevisszaságról, így mondhatni a gyermeki báj is mulandóban van nála. Sötétszőke tincseit helyenként vöröses és annál halványabb árnyalatok is tarkítják, haja kisfiúsan tépett, frufruja türkizes szemeibe lóg. Mosolya ugyan ritkán látható, ám az arca ennek ellenére is kedves, vonzza az embereket szinte mindene. Már a puszta megjelenésével is azt éri el, hogy az emberek odagyűljenek hozzá és inkább tőle kérjenek útbaigazítást vagy tegyenek fel neki egy egyszerű kérdést. Tejfehér bőre érzékeny, hamar kiszárad és a Nap is pillanatok alatt megsüti, ha nem figyel. Magassága nem kirívó, egészen átlagos, így okot sem tudna adni arra, hogy valaki pont emiatt ítélje őt meg. Divat iránti érdeklődése nem túl nagy, így hajlamos olyan ruhákat magára aggatni, amik másokat talán öregítenének, de neki még a kötött pulóverek is igazán jól állnak.

Jellem: Neveltetéséből adódóan mindig kedves, így javarészt mások is szeretnek szívesség reményében hozzá fordulni, ám hiába a jóindulata, ez önmagában még koránt sem jelenti azt, hogy a fiú naiv lenne és ostoba. Éppenséggel egyik sem áll hozzá túl közel, meglepően gyorsan észreveszi, ha valaki megpróbálja őt csőbe húzni vagy manipulálni. Munkáját tekintve mindig törekszik a precizitásra, inkább bent marad tovább, hogy tökéletes legyen minden, minthogy valamiről megfeledkezzen, aztán gondok adódjanak belőle a későbbiekben. Ártatlan megjelenése ellenére van benne temperamentum, nem szívbajos, ha a személyes véleményének közléséről van szó, viszont tartózkodik attól, hogy mások előtt jelenetet rendezzen. Számtalan ember veszi őt körül, akiket barátjainak nevezhet, mindig is népszerű volt, holott maga sem érti igazán, mi miatt. Önmagával szemben ugyan mindig kritikus, de belátja könnyedén, ha valamihez segítségre van szüksége. Tisztában van a határaival, amiket nem szívesen feszeget és hajlamos mások fölött is „ anyáskodni „. Az őt ért sérelmeket nehezen viseli, ugyanakkor könnyedén és hamar túlteszi magát rajtuk. Nyugodt és békés lelkületű férfi, olyan, akinek a hangulata a környezetében lévőkre is átragad. Szavak nélkül is eléri, hogy valaki önként ismerje be, ha hibázik.

Élettörténet: Vér szerinti testvére ugyan nincs, de ez nem gátolja őt abban, hogy a fogadott kishúgára úgy tekintsen, mintha világ életében az ő családjához tartozott volna. A kislányt ugyan már korábbról ismerte, hiszen a szülei – míg még éltek – gyakorta átjártak az ő családjához, de nem gondolta egyetlen pillanatig sem, hogy egyszer majd vele fogja megosztani az életét. Onnantól kezdve, hogy új testvéreként tekinthetett rá, a szüleivel való kapcsolata egészen más irányt vett át. Eddig sem lehetett éppen rossz családnak nevezni őket, ám az új jövevénytől a szoros kapocs csak még inkább megnőtt. Tökéletes és idilli lett minden, ami a fiú jellemére is nagyban hatással volt. A tanulmányait kiválóra végezte el, éltanuló volt mindenütt, de eszében sem volt orvosnak vagy ügyvédnek tovább tanulni. Egyik olyan lehetőség sem tetszett neki, amiket a szülei javasoltak. Az ő életében a törés valamikor a huszonharmadik életévében érkezhetett meg, akkor, amikor a szeretett kistestvérénél halálos betegséget diagnosztizáltak az orvosok. Mindenkit lesújtott a hír, hiszen krízis elé állította a betegség őket. Kezdetben próbáltak mindannyian úgy tenni, mintha nem történt volna semmi, ám, ahogy teltek a hónapok, rá kellett döbbenniük, hogy ezúttal nem seperhetnek be semmit a szőnyeg alá. Ez időben kezdődhetett az is, hogy a fiút jóval személyesebb problémák is gyötörni kezdték. Barátnőkből ugyan akadt szép számmal, de néhány hónapnál tovább egy kapcsolata sem volt. A kezdeti halvány szikrák hamar kifakultak, egyetlen lány sem mozgatta meg annyira a fantáziáját, hogy bármelyikükkel is elképzelje a későbbi életét. Ez az egyetlen olyan titka, amit a rajta és a húgán kívül senki más nem ismer.

Hobby: Olvasás, zongora, úszás

Foglalkozás: Titkár

Extrák: Ideje nagy részét a húgával tölti /// Próbálja magát tartani, de időnként meglehetősen szétszórt, aminek következménye, hogy nyitva felejti a bejárati ajtót, vagy felkapcsolva hagyja a lámpákat, miután elment otthonról /// Foglalt Morticiának.

Képinfo: Nem saját. Deviantart. ()

Engedélyezve: 2015. 10. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).