Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Dragorisn Ilhems
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Daxa

Kor: 173

Külső leírás: Dragorisn félvérsége meglátszik külsején. Anyja elf volt, magasságát, hegyesebb fülét tőle örökölte, apja ember volt, tőle a széles vállakat, markáns, kissé ovális, hosszúkás arcot és a szégyent örökölte. Arcán általában borosta, van, bár gyakran vágja. Haja ezüst és válla alá ér, szemei eredetileg kékek voltak, mára azonban gyöngyház színben, hidegen csillognak egy 'enchant'nak köszönhetően. Nem kifejezetten izmos alkat, hasa lapos, kockákat csak akkor látsz rajta, ha megfeszíti. Karja erősebb de azon se túl észrevehetőek az izmok. Ruházata egy hosszú, fehér máguscsuha, avagy talár, zöld és arany szegéssel és díszítéssel, amit derekán egy széles övvel tart magán, ennek ugyan olyan a színe, mint a csuhának. Egy fekete színű, hosszú köpenyt visel, amelynek alja már kissé rongyos és piszkos, viszont ennek hála remekül be tud illeszkedni a szegényebb közegbe, mert elrejti díszes talárját, csuklyája arcát. Lábán koszos csizmában járja a poros utakat. Félvállas bőrtáskája mindig oldalán lóg, benne könyveivel, étellel, kulaccsal, mérgekkel és egyéb hozzávalókkal, amik kellhetnek.

Jellem: Csendes, magabiztos, ravasz és célja érdekében bármire képes... És ezalatt tényleg azt értem, hogy bármire képes. Se a gyermekek, se a nők sikolya nem hatja meg, a vér látványát viseli, de nem kifejezetten szereti. Nem öl sem hobbiból, sem unalomból. Tetteinek mindig céljai vannak, még ha az talán az adott pillanatban nem is látszik. Sodrából nehéz kihozni, enyhe arroganciája hatalmas mágiájából ered. Kifejezetten magányos farkas, ám ha a sors úgy hozza, hogy kénytelen társulni, vagy közösen utazni valakivel, megteszi. Másokkal komor, elutasító, már már goromba. Az illemet ismeri, a tiszteletet kevésbé. Nem bánja, ha félik a nevét, amelyet amúgy sok felé ismernek.

Élettörténet: Dragorisn Ilhems (Nevét ejtsd Dragorisz Álhemisnek)...Sokan ismerik e nevet, főleg varázshasználók körében, ám az is ismerheti, aki a vidék legveszélyesebb alakjait is számon tartja. Hírneve nem alaptalan. Dragorisn eredeti neve Theliram Shyssien. Ezen a néven született az elfek közé, anyja így nevezte el. Nem kívánt gyermekként jött a világra, miután apja erőszakkal tette magáévá anyját, kit ezután sorsára is hagyott. Félvérként jött a világra, apja szégyenében nevelkedve. Habár anyja így is szeretetben nevelte, a közösség nem fogadta be, s ez igen csak dühítette a fiút. Theliramot egy elf mágus figyelte, s mikor a fiúnak úgy tűnt, varázsképességei vannak, szárnyai alá vette. Kis kutakodás után kiderült, hogy nem csak anyai faj ágon van varázsereje, de apai ágon is, mert atyja maga is mágus. A fiú nagy tehetségnek bizonyult. Hamar és sokat tanult, amitől mestere szívét büszkeség töltötte el.. azonban nem kerülhette el a tekintetét a düh, amelyet a fiú mutatott. Megmondta neki, hogy hagyja ezen érzelmeket, gondolatokat, különben elfogja emészteni a mágia és a harag. A fiú felfogta: ha azt akarja, hogy a mestere tovább tanítsa, színészkednie kell... Így hát látszólag megbékélt környezetével, elengedte füle mögött a szúrós megjegyzéseket, az utálkozó pillantásokat. Idősebben nőknek próbált udvarolni, ám senki nem akarta életét egy félvérrel összekötni. Theliram hamar feladta a próbálkozást a nők körében, s minden idejét a tanulásnak szentelte. Nem csak a tanítottakat, de a tiltott dolgok felé is érdeklődést mutatott, s azokat is tanulni kezdte, mestere tudta nélkül. Az öreg mágus nem is jött rá, egészen addig, amíg már késő nem volt. Theliram elhagyta a tornyot, ahol tanult. Megbosszulta a megjegyzéseket, szörnyű átkot bocsátott az őt sértőkre, s azokra a nőkre, kik elutasították. Ezután odébb állt, s ekkor változtatta nevét Dragorisn Ilhemsre. Sorsa a nagyvilágban sem volt jobb. Nem csak az elfek, de az emberek is kivetették maguk közül. A férfivá cseperedő gyermek lelkében egyre nőtt a gyűlölet. Elhatározta, hogy lerombolja ezt a birodalmat, hogy eltörli az embereket a föld színéről: hiszen ha nem volnának emberek, ő sem született volna meg. Apja után kutatott egész életében. Nem gátolta őt semmi, az információkat bárkiből ki tudta szedni.. mágiával, kínzással, fenyegetéssel, vagy mézes szavakkal. Így, vagy úgy, de megkapta, amit akart... Ennek hála sok falu, ember, más mágusok, méregkeverők és gyilkosok ismerik a nevét. Vadászokat küldtek utána, hogy semlegesítsék őt, s megfékezzék, ám eddig minden vadász elbukott, a szertartásoktól megnövekedett ereje miatt. S most, hogy már tudja, apja a Birodalom Királyának mágusa, semmi sem állhat útjába...

Hobby: Nincs hobbija

Foglalkozás: Mágus

Extrák: Az 'elementáris' mágia több ágát uralja: tűz, szél, sötét és erősítő mágiák. A többi, az övére negatív mágia ágak ellen általában felvértezi magát.

Képinfo: A kép nem az én alkotásom! (http://venlian.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 09. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).