Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Qaspiel
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: Külsőleg a 20-as évei elején jár, de angyalként alig pár éves

Külső leírás: Nem meglepő talán, hogy gyönyörű, szinte hibátlan férfias szépség. A többi angyal között ugyan nem tűnik ki különlegességekkel, de ha jobban megnézzük rájövünk, hogy neki nincs is szüksége erre. Arca szív alakú, vonásait inkább a lágyság és a harmónia jellemzi. Álla kissé hegyes, ajkai szépen ívelt halvány barack színű csodák, melyek gyakran komorságot tükröznek. Orra egyenes, keskeny, íriszei ezüstösek melyek hangulatától függően sötétednek, s ha az erejét is latba veti, örvénylenek, mint a folyékony higany. Szempillái rövidek, de sűrűk, örök árnyékot adva ezzel a tekintetének, szemöldökét gyakran összevonja, ha nyomasztó gondolatok gyötrik. Hullámos tincsei a vállát súrolják, s ez is a szeméhez hasonló ezüstös fehér. Ruhái fehérek, vagy ezüstös színűek, de semmi más, amivel kirína a többiek közül. Akkor figyelnek csak fel rá, amikor a szárnyai kibontva felrepülni készül. E tollas csodák ugyanis különbek, mint bármelyiküké, vetekedik az arkangyalokéval.

Jellem: A jóság mindenek felett jellemzi, sosem ártana egyetlen élőlénynek sem, irtózik a kínzástól. Önmagával nem törődve sietne bárki segítségére, legyen az egy idegen is akár. Teljesen híján van minden nemű hívságnak. Határozott jellem és elhivatottan igyekszik, hogy végezze a feladatát és minél több tiszta léleknek segítsen a Mennybe jutni. Ezt a feladatot az Úrtól kapta, aki őt is az angyalok közé emelte. Tisztelete és szeretet feltétlen felé, bár csak egyetlen egyszer, a teremtésekor pillanthatta meg Őt, sosem felejti el azt a napot. Társaiban megbízik, de még egyikükkel sem fűzött szorosabb köteléket a barátságnál. Fiatalsága azonban meglepő bölcsességet rejt magában, megérti a világot amiben él, az embereket, érzéseiket, boldogságukat és bánatukat egyaránt. Sokszor foglalkoztatják komoly gondolatok, de ezeket senkivel sem osztja meg, mert ezek az övéi. Még mindig nem tudja mivel érdemelte ki azt a kegyet, amit kapott, hisz közülük is csak kevesekhez szól az Úr, Qaspielnek azonban gyakran felel, ha a Mennyben jár, olykor még beszélgetnek is. Gyakran figyeli a többi embert, vannak napok mikor hatalmába keríti egy megmagyarázhatatlan érzelem, főleg mikor a boldogságukat látja. Olyankor előfordul hogy az angyallétet üresebbnek érzi, mint az egyszerű emberek életét, de ezen borús gondolatok mindig hamar elillannak, mert mikor lelkeket kísér, akkor csakis a feladatának szenteli magát.

Élettörténet: Valaha ember volt, halandó és esendő, mint a többiek. Az Úr mégis kiválasztotta őt. A többmilliárd ember közül, akiket teremtett és akiket végül megfertőzött a gonosz, csak egy maroknyi maradt meg tisztának és jónak, ezekben az emberekben látta meg az a Kiűzetés előtti teremtményeit. Maga mellé emelte hát őket, örök életet adva nekik, szárnyakat, és erőt, hogy megmentség a jó emberek lelkét. Qaspiel is ezek közé tartozott, bár emberi életére csak homályosan emlékszik. Nagyon fiatal még, ugyanakkor ez sosem akadályozta, hátráltatta őt. Tisztában van a feladatával és örömmel segít a lelkeknek eljutni a Mennybe. Az Úr pedig gyakran szól hozzá, néha még azt is érezni véli, hogy egy meleg kéz végigsimít a szárnyain. Az arkangyalok, a Menny vezetői is másképp tekintenek rá, mint a többi ifjú angyalra. Már-már tisztelettel, szeretettel bánnak vele, s bár Qaspiel nem érti miért, elfogadja, még ha viszonozni nem is tudja mindazt amit kap.

Hobby: figyelni az embereket, segíteni nekik amennyire csak lehet, vízen sétálni

Foglalkozás: Segít a tiszta lelkeknek a Mennybe jutni

Extrák: Az örök ifjúság és a csodálatos szárnyak mellett még jó néhány képességet kapott az úrtól. Megérti az állatokat, képes a felhőkön és a vízen lépkedni, láthatatlanul járni az emberek között. Megérzi amikor egy emberi lélek távozni készül, érzi a hívást, ha a választás ideje elérkezett. Harcos képességei nincsenek, csupán a hite, ami megvédi a gonosztól. Ha imádkozik és átjárja az Úr fénye, a gonosz nem férkőzhet hozzá, mert hacsak megérinti, olyan, mintha a nap perzselné a bőrét.***Csak gyümölcsöket és zöldségeket eszik. Húst soha.***Tart a gonosztól, hisz megannyi szörnyű történetet meséltek már neki az idősebb angyalok. Ezért, amikor a lelkekért megy, mindig igyekszik felvértezni magát a határozottságával és a hitével, hogy a gonosz ne érezhesse meg a félelmét.***Foglalt.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 09. 25.
2017. 07. 13.

Módosítva: 2017. 07. 13. 18:28:27
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).