Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kevin Henson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 24

Külső leírás: Nagyon fiatalos, bizonyos képeken és helyzetekben letagadhat pár évet, és ez mind ázsiai vérvonalának köszönhető. Már szülei is Amerikában születtek, de apai nagyszülei fiatalon költöztek az államokba ezért nem túl távoli a rokonság. Arcán látszik is, de tisztán beszél angolul, és a stílusa is inkább az amcsi normáknak felel meg. Nem a férfiasabb típus, inkább a mostanában népszerű kevésbé izmos és finoman divatot mégis felnőttes eleganciát követő pasi. Haja sötétbarna, már majdnem fekete, szemei szintén sötétek, ajkai teltek, keskeny arca van, nagyon helyes, jó génekkel rendelkezik. Szálkásan izmos bár nem kocka hasa van, csak sima kis lapos. Általában felzselézve hordja a haját, de nem növeszti meg túl hosszúra, s sokakkal ellentétben, akik így viselik hajukat ő szereti, ha más turkál benne. Persze nem akárki, de nem zavarja ha hozzáérnek.

Jellem: Nagyon kedves és barátságos típus, ugyanakkor lelkileg elég erős. Ezért döntött az egészségügy mellett, amikor tanulni kezdett és tervezgette hol is helyezkedhetne el felnőttként. Sok szomorúság érte életében, de nem tört meg annyira, legalábbis látszólag és mindezek ellenére nagyon pozitív fiatalember nevelkedett belőle, aki mindig megküzdött azért, amit szeretne elérni. Bár nagyon helyes, mégsem tudott egyszerűen hosszútávon megmaradni egy kapcsolatban, pedig elég népszerű volt mindig is a lányok körében. Sok barátja van, akivel csak lehet, tartja a kapcsolatot, de legfőbb barátait a főiskolán szerezte, akikkel a mai napig tud bandázni. Felelősségtudatos és általában határozott, persze vannak kivételek. Társaságkedvelő és beszédes, a kórházban az idősekkel nagyon kijön, kis kedvence mindnek. Szót ért szinte bárkivel… szinte. A szerelmi életére most nem koncentrál, úgy érzi, semmire sincs ideje.

Élettörténet: Mindig eleven és vidám kisfiú volt, ennek ellenére nem a tipikus rosszalkodó típus, inkább mindig azt szerette volna elérni, ha azért figyelnek fel rá a szülők, hogy büszkék legyenek. Ez kicsit változott, amikor megszületett kishúga, de ahogy nőttek fel, átalakult a szerető-védelmező bátyussá. Még később viszont sokkal komolyabbra fordultak a dolgok. A húga egyre betegeskedőbb lett és sajna alig érte meg az iskolás kort. Pár évvel ezt követte nagypapája halála, s ekkor határozta el, hogy ha felnő, mindenképp olyan munkát szeretne végezni, amivel segít másokon, amivel tehet azért, hogy másoknak ne kelljen ilyen korán megismerkednie azzal a szomorúsággal, amivel neki. Ennek egy akadálya volt, bármennyire hajtott, nem volt annyira jó tanuló, hogy ezt véghezvigye, s kellett egy nagy adag bátorság és önismeret ahhoz, hogy ezt belássa. Így egy hasonló, de kevésbé agynövelő szakmát választott, ápolónak tanult ahelyett, hogy orvos lenne. A főiskolán sok barátot szerzett a legtöbb vele ellentétben inkább orvosnak vagy mentősnek tanult, de ő megmaradt ennél a szakmánál inkább – titkon azért is mert nem bírja túl jól a gyomra a hirtelen száguldást az autókban.

Hobby: Úgy véli nincs ilyenre ideje, de olykor internetezik, hogy elérje barátait, filmeket és rajzfilmeket néz szívesen.

Foglalkozás: Ápoló

Extrák: Kissé ártatlan típus, mert soha nem gondolt még arra, hogy minimum biszexuális lehet, pedig valójában sokszor megnézi a pasikat, de nem fogja fel ezt úgy, mint vonzalmat csupán érdeklődést, ezért heterónak vallja magát teljes mértékben. Még szüleivel él, de már tervez költözni, pontosabban egy hónap múlva gyűlik össze pénze egy saját lakásra, és már keresi a lehetőségeket hova is mehetne, hogy égre egyedül élhessen. Nem túl édesszájú, de a gyümölcsöket imádja, szinte mindegy milyen fajta, s a gyümölcsös sütemények a kedvencei, valamint a tejfölös kaják. Tervezi, hogy amint elköltözött saját háziállatot szerez be. Szabadnapjain, ha épp nincs más programja, egy árvaházba látogat a gyerekekkel játszani, vagy idősek otthonában foglalkozni pár emberrel. ***Foglalt.

Képinfo: nem az enyém ()

Engedélyezve: 2015. 09. 24.

Módosítva: 2015. 09. 23. 23:00:42
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).