Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Konan
Kategória: Naruto
Feltöltő: Konancica

Kor: 19

Külső leírás: Viszonylag magas( 170 cm körül van) és vékony test, szép testfelépítés és fejlett izomzat jellemzi. A haja rövid kék színű, hajában egy fehér rózsát hord. A szeme a hajával megegyező árnyalatú kék. Ruhái: szereti a kihívó ruhákat, amik szépen ráfeszülnek a testére, kihangsúlyozva ezzel tökéletes alakját. Nem szégyellős, viszont nem illegeti és nem mutogatja magát. A ruhái viszont csak akkor látszanak, ha leveszi magáról az akatsuki uniformist, a fekete hosszú köpenyt, rajta a vörös felhőkkel. Hosszú, térdig érő csizmát visel, jobb combján van a kunai-tartója. Testékszerként egy piercinget visel az állában.

Jellem: Alapjában véve komoly, és megfontolt, keveset beszél, inkább a tettek embere. Nem túl barátkozós típus, és nem túl nyílt, bár azokkal, akiket kedvel, sokat beszél és bármikor lehet számítani rá. Megbízható és kedves, bármit megtenne azokért, akiket szeret; bár ők csak igen kevesen vannak. Jó csapatjátékos, bár egyedül is jól megállja a helyét. Határozott és eltökélt, aki az útjába áll, azon átgázol. Nem ismeri a könyörület szót. Elég szeszélyes, bár azért kiismerhető. Igazi díva, szereti szórakoztatni magát és a hozzá közel állókat. Lehet vele hülyéskedni, bár verekedni nem ajánlatos. Kicsit érdekesen kezeli, ha kikezdenek vele.... Nem szereti és nem is tűri, ha szidják. Nehéz felbosszantani, ám akinek ez sikerül, azon kegyetlenül bosszút áll. Nagyon kényes a büszkeségére, nem fogadja túl jól, ha bemocskolják a hírnevét. Nem önző és kapzsinak, beképzeltnek se nevezhető, csupán büszke a testére és az erejére, és tisztában van a képességievel és a határaival. Nagyon kemény, de bele lehet taposni a lelkébe. Röviden ennyi.

Élettörténet: Egyik képessége, hogy testét papírrá tudja alakítani, illetve a papírt kedve szerint tudja manipulálni, akár egy fegyvert is készítve. Faluja Amegakure, vagyis az Eső Rejtett faluja. Az emberek Angel of God, vagyis Az Isten angyalaként emlegetik, hatalmas papírszárnyai miatt. Az Eső falu lakói, katonái tisztelik ők, s valamilyen szinten félnek tőle. Szülei még gyermekkorában meghaltak. Később ő és két társa, Yahiko és Nagato Jiraiya tanítványai lettek. Sokat nem tudni az előéletéről.

Hobby: Emberek terrorizálása és megölése, viráguralomra törés a többiekkel

Foglalkozás: Akatsuki-tag, S szintű bűnöző

Extrák: Szereti az erős fiúkat, nagyon ízléses párválasztás terén. Szeret keverni...

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, ismeretlen alkotótól származik! ()

Engedélyezve: 2010. 01. 06.
2012. 04. 24.

Módosítva: 2012. 04. 24. 22:46:30
Módosította: Konancica

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).