Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kuroo Tetsurou
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ef-chan

Kor: 17

Külső leírás: Kuroo magas, 187,7 centi és igen erős testfelépítésű. 75 kiló, aminek java a sportnak köszönhetően ruganyos izom. Annak ellenére, hogy magassága és széles vállai miatt nagytermetűnek tűnik, kifejezetten karcsú. Mozgása ráadásul rátesz könnyedségére, olyan elegáns, mint egy nagymacska, mikor röplabdázik. Szűk vágású barna szeme is a macskákhoz teszi hasonlatossá. Haja fekete és rövid, legfőképp összevissza álló tincshalmaz, ennek oka Kenma elmondása szerint az, hogy Kuroo frizurája tulajdonképp "elaludt" stílus. Tincsei azért rendeződnek az egyik oldalra főként, mert Kuroo hason alszik úgy, hogy közben két párnát szorít a fülére, s a haja így nyomódik el. Bár nem mutatja állandóan, alapvetően zavarja a frizurája, és néha rájön, hogy próbál vele valamit kezdeni, de jobbára "így van, így marad" állapot áll be reggelente.

Jellem: Ránézésre udvarias, kedves, kiegyensúlyozott srác, akire lehet számítani. Bár tény, hogy valóban lehet rá számítani, megvannak a maga kis alattomos játszmái. Jó a megfigyelőképessége és az emberismerete, és ezzel visszaélve szeret felhergelni másokat. Igaz, ezért utólag bocsánatot kér, mégis gyerekesen kiélvezi, nem hiába tartják a provokáció mesterének. Igen önálló mind gondolkodásában, mint simulékonyságában - vagy épp annak hiányában. Ragaszkodik bizonyos, mások által idegesítőnek vagy gyerekesnek tartott rítusokhoz, mint a meccsek előtti már begyakorolt szövege, amellyel az egységet ülteti a csapat fejébe. Alapvetően roppant türelmes - bár inkább a sztoikus nyugalom illik rá - nem nagyon láttuk még, hogy bármivel fel lehetett volna hergelni. Igaz, a röplabda gondolata is felspannolja, de mert örömmel játszik, és ettől nem lesz sem idegesebb, sem összeszedetlenebb. Még Lev sem hozza ki a béketűréséből, pedig a srácnak tehetsége van ehhez. Bár barátságos, és megtalálja a szót bárkivel, látszik, hogy Kenmához szorosabb kapcsolat fűzi, sokkal gondoskodóbb, ha a gyerekkori barátjáról van szó, még ha nyugodt szívvel piszkálja őt is jól irányzott megjegyzésekkel.

Élettörténet: Egy környéken nőttek fel Kenmával, ráadásul már általánosiskolába és alsó-középbe is egy helyre jártak, így volt ideje és lehetősége, meg is ragadta, hogy feltörje a fiú kagylóhéját. Mára mondhatni elválaszthatatlanok, s bár elvannak egymás nélkül is, igényük van egymás társaságára. Kuroo már korán megismerkedett a röplabdával, és szenvedélyévé vált, amit fokozatosan "ráerőltetett" barátjára is. Remek párost alakítanak, és mondhatni jól ráérzett arra, hogy Kenma kulcsembere lehet csapatuknak jó helyzetfelismerő és megfigyelő képességeivel, logikájával. Míg barátja kiváló feladó, addig ő a sáncolásban remekel főképp. Annyit tudni biztosan, hogy jelenleg a Nekomába jár, végzős hallgató, és a főiskolai előkészítő csoportba jár, így jó eséllyel komoly továbbtanulási tervei vannak.

Hobby: röplabda

Foglalkozás: tanuló (Nekoma)

Extrák: Nekoma csapat kapitánya, mezszáma: 1* kedvenc étele a grillezett sós makréla* születésnap: november 17. csillagjegy: skorpió* Beceneve a "fondorlatos kapitány"* //az adatlap a történet előrehaladtával bővülhet//* Foglalt*Anime/manga: Haikyuu!!!

Képinfo: fanart (nem saját alkotás, az interneten találtam, a megjelölt oldalon) (https://www.wattpad.com/user/coco-usagi)

Engedélyezve: 2015. 09. 18.
2015. 09. 22.

Módosítva: 2015. 09. 22. 08:32:11
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).