Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Shizuka Natsumi /Shi,Shizu/
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Aiko Akane

Kor: 318 év

Külső leírás: Alkatra 169-170 centiméter, alakja vékony és karcsú. A derék - csípő aránya is lenyűgöző, hát még vékony, formás lábai vagy karjai. Mellkas tájon is szép ajándékokkal rendelkezik a sorstól, bár ez nem is csoda, nem akármilyen alakja után. Ajkai cseresznyevirág színűek. Tejcsokoládé színű haja van, amit általában kiengedve hord, de nem ritka hogy összefogja a haját. Ilyenkor elől, két éppen hogy a melléig érő hajtincse -és egyben frufruja- ki van engedve, a többi első hajtincs hátul kontyba van fogva, ami felett szintén van még egy konty, de azért, hogy eddig is térdig érő hajában ne essen el, hajzuhatagának a vége előtt 10-15 centiméterrel egy narancs szín selyem szalaggal van összekötve. Felső hajkontyában egy smaragdól készült, gyönyörű hajtű van. Őz barna, szelíd szemei szinte mindig vidáman csillognak. Ruhának általában narancssárga, barackszín, arany, világos nap sárga, esetleg halványlila, díszes kimonot, néha yukatát hord. Persze, nem veti meg a többi színt sem, de leginkább ezekben látni. Ruhájának derékrészén, a gyöngyös dísznél található egy jáde kőből kidolgozott "kapocsféle", füleiben egy szintén ebből az anyagól készült fülbevalók, ahogy a nyakánál is a nyaklánc vagy bal kezénél a karperec. Általában mezítláb jár, vagy egy magasított papucsszerű cipőfélét vesz fel.

Jellem: Kedves és aranyos, nagyon barátságos és ártatlan lány. Néha-néha már a naivat mondanánk rá, annak ellenére, hogy egy cseppet sem az. Nagyon könnyen ébreszt az idegen emberekben bizalmat, ezáltal könnyebben tesz szert barátokra. Szinte sosem mérges, mert szerinte azzal bántaná a fajtáját, nem hisz a számára ismeretlen dolgokban. Idegenekkel szemben elég bizonytalan, ha megérzi, hogy rossz ember az illető, akkor jaj annak, ha épp bőrrel megússza, amennyiben viszont jó ember, akkor számíthat az a személy a lány segítségére. Bárki, aki segítségét kéri vagy védelmet kér tőle, annak menedéket nyújt.

Élettörténet: Egy a holdról lehulló virágsziromból született, amit egy nő talált meg, így ő is nevelte fel. Amint elérte a számára megfelelő kort, elkezdett saját otthont keresni magának és lám, a kutatásnak meg is lett az eredménye, egy falú erdejében lévő hegy oldalában. A hegy oldalában van egy mély és tágas barlang, található benne egy kis vízesés, ami egy kis tavacskába vezet a ház körül, azon egy híd található, hogy a part két részét összekösse. A bejárattal szembeni részen, a barlang szívében található egy japán stílusú, L-alakú nagy ház, melynek falai narancssárga, tetője meg vörös színűek. Az egész barlang tele van az általa megmentett állatokkal, ami mivel tágas, rengeteg élőlénynek adhat otthont, az egészen kicsi -számára kedvenc- gyémánt, kék lepkétől kezdve a nagyobb szarvasokig.

Hobby: Az állataival való foglalkozás, az erdőben sétálás, a falúban gyógyítás és segétkedés.

Foglalkozás: Nyári Tündér

Extrák: Van egy albínó tigrise, narancssárga csíkokkal, amit még az ikertestvérétől, a Téli tündértől kapott, neve Caera. *Nem igazán tudja, hogy mi az a szerelem, hiába volt rengeteg kérője. *Ereje a természetben és időjárásban rejlik.* A kedvenc virága a Lótusz, ami számtalan ruháján megtalálható. *Foglalt.

Képinfo: Nem saját. ()

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2019. 08. 12.

Módosítva: 2019. 08. 06. 20:32:27
Módosította: Aiko Akane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).