Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dario Corleone
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 27

Külső leírás: Lehet valaki egyszerre gyönyörű és férfiasan? Nos, Dario az élő példa arra, hogy ez igen is lehetséges. Első ránézésre persze az összhatás számít, ami minden szögben és fényben lehengerlő, de ha valaki jobban kiismeri a vonásait felfedez bennük némi lágyságot, játékosságot. Haja lágy hullámokban omlik a vállára, természetes hajszínét pár árnyalattal világosabbra festette, de elenyésző a különbség, így sokan hiszik, hogy ez a saját színe. Bőre se nem sápadt se nem barna, mintha éppen csak elérte volna a nap lehelete, mégis sokkal puhábbnak, csábítóbbnak tűnnek tőle azok az izmok, miket a mindig stílusos ruhái alatt tudhat a magáénak. Szemei sötétbarnát, általában kedves, simogató pillantását csak az üzleti élet bonyolítása során keményíti meg, de csak annyira hogy távolságtartást sugalljon. Ha szívből mosolyog, megcsillogtatva tökéletes rosszfiús mosolyát két apró gödröcske jelenik meg az arcán. A sötét színeket kedveli, semmi rózsaszín, lila, vagy sárga. A kifinomult elegancia, a könnyed férfias stílus kedvelője, és ha valaki annyit van címlapon, mint ő, természetes hogy mindig jól kell kinéznie.

Jellem: Egy gazdag, jóképű férfi, aki híres arról, hogy mindig rajzanak körülötte a szebbnél szebb nők és férfiak. Az érme másik oldalán pedig ott áll a szintén csak híresen jó üzleti érzékkel bíró férfi, aki igen csak hamar nyereséget csikar ki mindenféle vállalkozásból, bármibe fog is bele. Tehát ő a tökéletes parti, akiről a legtöbben csak álmodoznak. Nem mondhatnám, hogy Dario nincs tisztáan ezzel, azt sem, hogy nem használja ki a helyzetét hisz éppen annyira kedveli a szép emberek társaságát, mint azok az övét. Drága hobbijai vannak, sok drága játékszere, legtöbb esetben ezek közé a játékszerek közé sorolja a szeretőit is. Némi arrogancia szinte már elvárható tőle és nem is meglepő. Megszokta, hogy mindent megkap, ennek eszköze pedig a pénz, amit éles eszével ő maga teremt meg. Mi kellene még?

Élettörténet: Rómában született, azonban alig pár évvel később az egész családja Milánóba költözött, amikor az apja saját vállalkozásba kezdett ott. Az édesanyja fiatalabb korában híres fotómodell volt, apja pedig világéletében magánvállalkozó. Két testvére van, egy húga és egy öccse, akik még az egyetemet végzik. Dario is sikeresen megszerezte üzleti diplomáját, bár már jóval hamarább beszállt a családi vállalkozásba, ami már egész szép birodalommá nőtte ki magát. Először kisebb üzleteket nyitottak, amik egyre bővültek és mostanra világszerte ismert ruházati és kozmetikai márkanevek tulajdonosai. Sokat utazik, fél évnél tovább nem nagyon marad ugyanabban az országban, de neki ez meg is felel. Intézheti az üzletet, szórakozhat és egyetlen helyen sem él túl sokáig ahhoz, hogy ráunjon. Barátai többsége szintén híres, gyakran hívják meg elit társasági eseményre. Állandó partnere persze nincs, de jelentkező akad bőven a posztra és sehová sem megy egyedül. A pletykalapok rendszeresen vitatják a magánéletét, de őt ez hidegen hagyja. Nem is olvassa el az efféle szemetet.

Hobby: többségében minden amihez sok pénz kell, szex, kocsik, keresztrejtvény

Foglalkozás: üzletember

Extrák: A kocsik és a szex mellett szenvedélye még az órák. Kisebb vagyonokat költ svájci egyedi darabokra, mert a gazdag férfi, nem is igazi férfi, míg nem csillog a csuklóján egy platina Rolex. *** Mindkét nemhez vonzódik, de neki is feltűnt, hogy a nőkre inkább felcserélhető örömforrásként tekint, nem úgy, mint potenciális szeretőkre, mert az a hely megmarad a másik nemnek *** A jobb combján van egy kb. tíz centi hosszúságú sebhely, egy gyerekkori baleset nyoma *** Anyanyelve az olasz, de tökéletesen beszél még spanyolul, angolul, németül és franciául *** Foglalt.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:49:20
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).