Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gawain Steed
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Meera

Kor: 17

Külső leírás: Sok prímán másolt márkás ruhája van, a legtöbbet úgy szedték össze turkálókból. A sapkáját születésnapjára kapta a legjobb haverjától, az a Lacoste sapka az egyedüli, ami eredeti rajta. Minden mást sikeresen mutat műnek. Lehengerlő Mosolyát, bronzos tekintetét, arckifejezését. Ha ennek szükségét érzi! Ettől függetlenül sokat nevet, vigyorog, gesztikulál, mozdulatai lazák és közvetlenek. A sok rohangászástól megedződtek a tagjai, tipikus középiskolás alkata alakult ki, a sok bütykölés miatt kicsit törődöttebbek a kezei, de hol érdekli? Élvezi az életet, amint van valamit dolgozni, azonnal megy és elvégzi. Édesanyjával lehet látni, hogyha úgy hozza a sors, bevásárolnak a közeli piacon, segít cipekedni, vagy a testvérének segít a háziban a törzshelyén. A suliban azok közé a fehérek közé tartozik, akik sikeresen bekerültek a felsőbb körökbe, a menőbbek közé tartozik, mindenki ismeri őt, ahogy az abban a negyedben el is várható. Marhára szeretne egy terepre való biciklit venni, de erre nem sok esélye van, hogy valaha is összekuporgatja a pénzt. Jogosítványa nincs, de sokat fuvarozza haza a haverokat egy-egy részeg buliból. Remekül kimagyarázza magát a szar helyzetekből, bár lassan érik a dolog, hogy egy rendőr elkapja a grabancát. Még komoly törvénysértést nem követett el, lopni sem lopott soha. Mégis simán ki lehet nézni belőle, csak azért, mert nincs pénze arra, hogy tisztességesen felöltözzön. De nem is akar. A haja napszítta, mintha melíros lenne, legtöbbször a sapka alá szorítja be, de ünnepségekre gyakran fogja egy kis copfba, ahogy manapság divat. Ettől olyan igazi gengszteres kinézete van, főleg ha kap kölcsön egy zakót.

Jellem: Környezete nagyban befolyásolta viselkedését, ami inkább előnyére vált, mint kárára. Talpraesett, forrófejű és nem fél kimondani, amire gondol, gondolkodik is közben, bár a verekedéstől nem fél, sőt! Ha csak az egyszerűbb és gyorsabb megoldás, hamar elébe megy, nincs benne gyávaság, egy csöpp se. A közösség, amiben forog, maximálisan arra formálta a jellemét, hogy megvédje a családját, összetart velük és mindent megtesz, hogy jobb legyen odahaza a helyzet. Meglehetősen forrófejű. Ha az öccsét elverik az iskolában, akkor azokat a delikvenseket szépen megkeresi iskola után, az is előfordul, hogy nem egymaga. Ugyanezt saját érdekében nem várja el, de volt arra is eset, hogy sarokba szorították az egyik sikátorban és minden bizonnyal a szart is kiverték volna belőle, ha az iskolai haverjai, na meg annak családja nem jelenik meg és rendezi le a dolgokat. Emiatt már volt egy alkalma a rendőrségen, de csak kihallgatták, mint tanút és áldozatot, ahol végig védte azokat, akik megvédték őt. Nincs priusza, még, a helyi zsaruk szeretnék egyszer egy kötetlenebb beszélgetésre elcsípni, de sosem sikerül, mert ritkán jár egyedül. A szemet-szemért, fogat-fogért elvet igencsak magáénak tartja, mint ahogy azt is, hogy a család a legfontosabb dolog. Zűrös haverjai miatt sok lány szeretne vele járni, de csak azért, mert ú, micsoda balhés, vagány fiú! De amint kiderül, hogy nagyon szegény, egyből nem kell senkinek sem. Arról nem is beszélve, hogy legjobb haverjának a nővére is húgai elhajtanak mindenkit a közeléből. Észrevette már magán, hogy a fiúkat jobban megnézi, mint a lányokat, és az egyenruháktól kellemesen elzsibbadnak a tagjai, de ennyi. Van gógyi a sapkája alatt, de csak akkor dob belőle egy sziporkát, ha nagyon szükséges. Kinézete és társasága alapján le lehet becsülni, hogy egy nyomoronc, lecsúszott állami iskolába járó gettós, akinek az összes haverja kivétel nélkül balhés. Hazudni kiválóan tud, blöffölni és póker arcot vágni, főleg ha zsaruk kérdezősködnek, vagy csak civilben megközelítik.

Élettörténet: Egy olyan amerikai városban nőtt fel, aminek lakossága túlnyomórészt roma közösségekből tevődik össze. Ebből mindaddig nem lenne probléma, ha ezek a családok ne keverednének összetűzésekbe heti, avagy havi szinten, de akkor olyan súlyosan, hogy rendőrségi beavatkozással is alig lehet szétszedni a feldühödött népeket egymástól. A nem roma lakosság fél ezektől a bajkeverő, őrjöngő és féktelen emberektől, nem szívesen avatkoznak vagy keverednek bele az ügyeikbe. Amikor roma esküvő, keresztelő vagy egyéb más jellegű ünnepség van a láthatáron, szépen elkerüli mindenki még a templom környékét is. Gawain egy társasházban él, édesanyja neveli őt, és még öccsét, Kevint. Nem élnek túlzottan jó anyagi körülmények között, az anyja két munkahelyre is jár, az öcsike tanul, mint a güzü, hogy valami ösztöndíjat kaphassanak otthonra. Emiatt nem is járnak olyan iskolába, mint lehetne, az egyik leglecsúszottabbat tudták csak megengedni maguknak. Innen ered Gawain kapcsolata a romákkal. Az általános- és középiskolát is végig majdhogynem ugyanazokkal az emberekkel járta/járja, annyira megszokták már őt, hogy egy család még vendégségbe is hívta, lassan magukénak tekintik a fiút, aki segít a ház körül vagy ügyeket intéz nekik, hogy kerüljön némi pénz a fiókba a kredencben. Esküvőkön intézi a hangosítást, születésnapokon a világítást és az effekteket, bejáratos pár körbe, csoda, hogy nem-romaként és kívülállóként megengedik neki, hogy ezekre az eseményekre eljárjon. Még nem lőtt bakot, de soha nem is gondolt rá, mekkora balhé lenne belőle, ha ez mégis megtörténne. Ahol lakik, ott kifejezetten utálják, ha hazaállít valamelyik roma barátjával, mert mindig attól rettegnek, valamiféle leszámolás fog történni a házban. Gawaint nem érdekli mindez, kamasz és fiatal, ha nem muszáj, nem látja a rosszat, inkább a jóban fürdik. Volt olyan időszakuk is, hogy lakókocsiban kényszerültek élni, többször is, jelenleg vissza tudtak költözni a társasházba, de nem sok kell most sem ahhoz, hogy odakerüljenek.

Hobby: mindig bütyköl valamivel, spanokkal lóg, odahaza segít

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Rettentően jól beszéli a spanyolt, de nyilván ebből semmiféle papírja sincs. ** Rendkívüli érzéke van az elektronikai cuccokhoz. Főleg a hangosítás és a zene a gyengéje, az édesanyja szerette volna ennek megfelelő iskolába járatni, de nincs rá keret. Az egyetemben nem is reménykednek. ** Szeret és tud is táncolni. A legtöbb roma esküvőn imádják vele rázni. ** Jó az állóképessége és kerítést mászni már rutinszerűen tud. Ha üldözik vagy sprintelni kell, esetleg gyorsan hazaérni, nem sok akadállyal lehet megfogni. Főleg ha kocsival, bringával vagy motorral mennek utána. ** Érzi ő, hogy a haverja családja maximálisan befogadta, arról is vannak sejtései, hogy az egyik lányt rá akarják sózni, hogy végre meglegyen az esküvővel a kötelék. Ezt a beszélgetést kerüli úgy, hogyha lehetne a szomszéd államig tenné a kört. ** Van egy törzshelye, egy kiélt bár, ott írják együtt legtöbbször a házit a tesójával. ** Mindenki Steednek hívja, emberibben hangzik, mint a Gawain. ** TLC. Meg Sondra Celli.

Képinfo: kydest (tumblr.com)

Engedélyezve: 2015. 09. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).