Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Erik Whistler
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Meera

Kor: 17

Külső leírás: Többnek néz ki, mint ahány éves, de az őt ért korai megrázkódtatás tetté ilyenné az arcvonásait. Édesapja halála után görcsösen próbált munkát keresni és az iskolát teljesen a háta mögé taszította. Éjszakai műszakokat vállalt gyárakban, raktárakban és a kikötőben, hogy az anyját felmentse a rengeteg gond alól és egy kis szabadideje legyen saját magára, hiszen fiatal még. Erős csontozatú, plusz régebben focizott, ha rövidnadrágban mászkál, látszik a combján, ahogy kidudorodik a vastag izomköteg és van egy helyes kis horpadás rajta, jelezve, hogy csatár lehetett az harcvonalban. Szemei halványszürkék, szemöldökét úgy kanyarította a természet, hogy sötét árnyékot vessen a tekintetére, amitől megragadó a pillantása. Haját saját maga vágja, színe csokoládébarna, de ahogy a nap süt, úgy halványul. Mindig úgy fésüli, hogy a forgók diadalmaskodjanak, emiatt remekül kiemeli arcélét, homlokát. Titokban dohányzik, szóval mindig van nála rágó, cukorka vagy valami borzasztóan erős illatú nassolnivaló, hogy elnyomja a szagot. Van tipikusan "cigizős" cucca, amit lecserél, ha hazaindul, vagy az anyja közelít és kimossa akkor, ha nem figyel oda vagy nincs otthon. Ruházata rendezett és mindig tiszta, innen látszik, hogy anyukás fiú. Szereti a bő kenguruzsebes pulóvereket, plusz a szürke melegítőnadrágokat. Otthon boxerben és max. egy régi, elnyűtt kockás ingben flangál.

Jellem: Marhára érzékeny, de nagyon ritkán mutatja ki. Kemény burkot húzott maga köré, ami mögé az édesanyja tudott eddig csak belépni, ő is csak azért, mert közös veszteséggel küzdöttek meg nem olyan régen. Azonban őt is képes teljes mértékben kizárni, olyannyira, hogy megközelíthetetlenné válik, egyúttal kezelhetetlenné is. Lappang benne a düh, a megfosztottság érzése, amit mái napig nem tudott levezetni és kiheverni, de nem engedi tombolni a külvilág számára. Kifejezetten bizalmatlanná vált, mogorvává és új emberekkel egyáltalán nem ismerkedik. Édesapja halála után amolyan sokkos állapotba került, amit alkohollal és kábítószerrel orvosolt egy ideig, nem járt be direkt az iskolába, az igazgatóiba került, verekedett a barátaival, mikor azok segíteni akartak rajta, rendőrök vitték haza... majd egy éjjel a fogdán más irányba terelte őt. Nem szívesen beszél az apjáról és a halálának körülményeiről, sőt, ilyenkor faképnél hagy bárkit is. Kiválóan műveli a nem-hallok-semmit-és-nem-veszlek-észre hozzáállást, ez az egyik védekezési mechanizmusa. Van alattomos oldala, amivel édesanyja újkeletű udvarlóit örvendezteti meg, ilyenkor kifejezetten manipulatív, sértő és bárki lelkébe képes belegázolni. Ívesen leszarja az új apáskodó jelölteket, emiatt a legtöbb el is hordja magát. Erik lett a férfi a házban, az apjának emlékét nem engedi bemocskolni. Ha már édesanyjával kompromisszumot kötöttek, hogy ő nem dolgozik, de igyekszik az iskolában, ám legyen. De ebből pedig ő nem enged. Dohányzik, két nap alatt egy-másfél doboz elpárolog, neki erre szüksége van. Kamasz, traumával, de a szeretetéhsége, a biztonság iránti vágya is magas. Próbált csajozni, azok meg pláne szánalomból akarták őt szeretni, de ezt kiszimatolja, saját dolgát megnehezítve. Barátaival újra találkozik és kezd vissza-visszatérni a régi kötelék, bulikba járnak.

Élettörténet: Egy nagyon fiatal házaspár gyermeke, az anyja épp hogy betöltötte a tizenkilencet, mikor megszülte őt. Hogy biztos nyugis környezetben éljenek mindhárman, kiköltöztek a megye egyik gyereknevelésre tökéletesen alkalmas csöndes kisvárosába. Egy könnyűszerkezetes házban laknak, nem valami hatalmas kaliberű dologra kell gondolni, de kényelmesen ellaknak benne. Édesanyja sokáig háztartásbeliként maradt otthon, majd hamarosan sikerült a Wall-Martban elhelyezkednie, mint árufeltöltő és raktáros, remekül kiegészítette a kenyérkereső férj fizetését, amit az hajógépészként hozott haza. Nem veszélytelen munkakör, ezt hamar Erik tudomására hozta a Sors. Édesapja munkahelyi balesetben váratlanul elhunyt, így a fiatal család korán támasz, férj, apa és társ nélkül maradt. Ahogy az megjósolható, a temetés után minden összeomlott. Egyikük se akarta tartani a fejük fölött a terhet, menthetetlenül alátemetődtek. Ahogy az várható volt, a fiatal feleség állt fel először a mocsárból, de Eriknek nem ment ilyen könnyen. Nem járt iskolába, többször a rendőrség vitte haza, mert elkóborolt, drogot is vett magához, de leginkább a közeli tónál alkoholizált, nem aludt otthon. A jegyei rohamosan romlottak, mígnem egy rosszabb példát látott az élettől egyszer a fogdában és megmakacsolta magát. Ekkor kezdett el dolgozni mint az állat, a munkába temette magát, aláhamisította az anyja aláírását, hogy akár 12 órában gürcölhessen. Először mindenki úgy gondolta, hogy megint lóg és iszik valahol, később derült ki, hogy dolgozik. Majd nem olyan sokára erre végre valahára leültek az apja halála után először beszélgetni a konyhaasztalhoz. Ehhez másfél év kellett hogy elteljen, de megbeszélték. Erik felhagyott a rendszeres lógással, végre odafordította kicsit a fejét a tanuláshoz, a barátaihoz is visszatért. Az anyja egy idő után újra elkezdett randizgatni, amit Erik rohadt nehezen bár, de ímmel-ámmal elfogadott, mígnem párszor jönni akart néhány kiszemelt barátkozni. Mondanom se kell, egy sem léphette át a küszöböt.

Hobby: konkrét nincs neki, régen focizott és futott

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Édesapja egy pár éve elhunyt, az anyjával laknak egyedül egy két szintes faházban, egy kisvárosban. ** Az iskolai teljesítménye meglehetősen megzuhant, amióta az apja meghalt. Helyette néha diákmunkákat vállal és hát... iskolakerülésre is hajlamos, még mindig. Emiatt bukott is. ** Titokban cigizik, ugyanis az anyja szigorúan megtiltotta neki a dohányzást, ezért az ablakból kihajolva, vagy a tetőre kimászva szív éjjelente. Több rejtekhelye is van, hová rejti a csikkeket. Mivel már nem fut, kénytelen ilyen trükkökhöz folyamodni.

Képinfo: escume (pinterest.com)

Engedélyezve: 2015. 09. 08.

Módosítva: 2015. 09. 07. 19:28:35
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).