Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ethan Blake
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 20

Külső leírás: Magassága és testalkata átlagosnak mondható, a külseje mégis szinte mindenki figyelmét felkelti. Édesanyja gyönyörű, vörös haját és apja smaragdzöld szemeit örökölte, a kettő együtt pedig igazán lélegzetelállító, de ő ezzel sosem értett egyet. Rondának gondolja magát, mely a kiskori csúfolódások következménye. Dús ajkai igen csábítóak, eddig mégsem engedte senkinek, hogy megcsókolja, azt szeretné, ha az első különleges lenne, nemcsak egy elsietett ’essünkmártúlrajta’ cselekvés. A vöröshajúakra jellemzően neki is sok szeplője van, nemcsak az arcán, hanem a teste többi részén is, ezért sem szereti, ha mások előtt kell öltözködnie.

Jellem: Próbál apja tanításának eleget tenni, és vidám lenni, egy külső szemlélőnek talán boldognak is tűnne, de ha jobban megnézik, akkor a szemei szomorúságtól csillognak. Hiába viselkedik kedvesen mindenkivel, belülről emészti a magány és a sok gond, melyet édesanyja orvosi ellátása okoz. Önbizalomhiányban szenved, amit a külsejét ért gúnyolódások idéztek elő. Félénk és tartózkodó jellem, őt még senki sem hallotta kiabálni, és soha nem is fogják, hiszen apja mindig arra tanította, hogy tisztelje a társait, még ha a véleményük különböző is. Sokat szokott álmodozni arról, hogy talál valakit, akibe beleszeret, de aztán elhessegeti ezt a képet, mert úgy gondolja, őt úgysem tudná szeretni senki igazán, és amúgy is van elég problémája enélkül is.

Élettörténet: Szülei sosem voltak gazdagok, de annál boldogabban éltek. Mindig is azt tanították neki, hogy tisztelje a társait, és hogy ha teheti, legyen vidám, próbálja az élet napos oldalát nézni. Minden rendben volt, a külsejét ért csúfolódások sem aggasztották, mert úgy gondolta, nem kedvelheti őt mindenki. Tíz éves korában azonban minden megváltozott, édesapját elütötte egy részeg kamionsofőr, és azonnal szörnyet halt. Édesanyja épp a húgával volt várandós, de a hír annyira letaglózta, hogy kórházba kellett szállítani, nem tudott túljutni a sokkon, néhány nap múlva pedig elvetélt. Egyik sorscsapás követte a másikat, Ethan és az anyja a mai napig nem tudta elfogadni, hogy elvesztették a szeretteiket. Ezek után kezdett magába fordulni Ethan, egyre kevesebbet barátkozott, és egyre jobban fájtak neki a társai becsmérlő szavai. Elkezdte elhinni, hogy ő tényleg csúnya, és nem érdemli meg, hogy bárki is szeresse. Hogy az élete még inkább felforduljon, apja halála után kénytelenek voltak elköltözni otthonukból, mert édesanyja már nem tudta volna egyedül fenntartani a házukat. Egy apró lakást sikerült megvenniük a központban, de nem épp a legjobb környéken. Az új iskola nem hozott változást, ugyanúgy gúnyolódtak rajta, és többször volt olyan is, hogy megverték, mert „rossz volt ránézni”. Az anyjának sosem vallotta be, hogy a sérüléseit hogyan szerezte, azt mondta, hogy beállt a focicsapatba, és az esések miatt van tele sebekkel. Hét évvel később újabb csapás következett az életükben, kiderült, hogy az édesanyja súlyos beteg, és csak néhány éve van hátra, hacsak nem végeznek el rajta egy nagyon drága műtétet. Ethan ekkor kezdett el iskola mellett dolgozni, hétvégente egy kedves néni bisztrójában segédkezett, hogy elkezdje összegyűjteni a szükséges pénzt. Eredetileg egyetemre akart menni, de minden félretett pénzét az anyja kezeléseire fordította. Érettségi után rögtön állást keresett, de végzettség nélkül nem volt könnyű dolga. Három helyen is dolgozik, hétköznapokon reggel 5-től 8-ig újságot oszt, 9-től este 9-ig egy hatalmas irodaházban takarít, hétvégente pedig még mindig a bisztróban segédkezik, vagy felszolgál, vagy a konyhában tevékenykedik. A fáradtság már kezd megmutatkozni rajta, a karikák a szemei alatt megszokottá váltak, csak akkor próbálja elfedni, ha az anyját látogatja meg a kórházban. Szinte semmire sincs ideje a munka mellett, de a szíve mélyén vágyik arra, hogy találjon valakit – az édesanyján kívül -, akit tiszta szívből szerethet, és aki viszontszereti. Eddig még csak egy-két randin volt, de már a második után rájött, hogy ő igazából a férfiakhoz vonzódik. Ez elég nagy megrázkódtatás volt a számára, azóta sem merte elmondani az anyjának, hogy meleg, nem akar neki csalódást okozni.

Hobby: szinte semmi szabadideje sincs, ha mégis, akkor a cicájával játszik vagy olvas – szeret nyelveket tanulni, ez apjától ragadt rá, aki öt nyelven beszélt

Foglalkozás: újságosztó, takarító, felszolgáló-konyhai kisegítő

Extrák: van egy Rosso nevű kandúrja, akit az utcán talált még kismacskakorában * jól beszél olaszul, németül és oroszul * uke * várja az első, igazi csókját * ő maga sem tudja miért, de fél a testiségtől, tisztában van vele, hogy ha kapcsolatra kerülne a sor, ő lenne a passzív fél, de nem tudja elképzelni, hogy bárkinek is megengedje, hogy úgy hozzáérjen * bármit megtenne azért, hogy édesanyja meggyógyuljon

Képinfo: deviről származik ()

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:28:49
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).