Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Tate Langdon
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Leo

Kor: 17

Külső leírás: Szőke, enyhén hullámos tincsei nem különösebben hosszúak, hátul épp a tarkójáig érnek, elöl pedig még véletlenül sem lógnak a szemébe. Akárcsak a haja, bőre is világos, néha sápadtnak tűnhet. Nagyjából átlag magas és átlagos testalkatú, noha ő valójában közel sem mindennapi. Általában farmert visel, tornacipővel és bő hosszú ujjú pólóval vagy pulcsival - gyakran látni egy zöld-fekete csíkos vékony, belebújós pulóverben. Van valami a szája és az ajkai ívében, valami különös, mintha megbújna valami más is a mögött a kifejezés mögött, amit épp mutat. Szeme sötét barna, messziről már-már feketének látszik. Az embert ha a bele néz, elfogja egy furcsa érzés, mintha a világ minden titka a tekintetében rejlene amikre csak ő tudja a választ, szemei mégis hidegek, üresek, mintha egyáltalán nem éreznének semmit.

Jellem: Az első szó ami talán a legjobban jellemzi őt, a titokzatos. Sok-sok titkot őriz a régmúltból, amit ha valaki kicsit jobban odafigyel megsejthet, de soha meg nem tudhatja őket. Olyan érzést kelt, mintha többet tudna a világról. Mágnesként vonzza őt a sötétség, még akkor is amikor ő ezt nem akarja, ez ellen nem tehet semmit. Ha fájdalmat okoz nem érez szomorúságot, vagy bűntudatot: nem érez semmit. Gyűlöli és megveti a világot. Mindezek ellenére viszont érzékeny, sebezhető a lelke, könnyen kötődik egyes emberekhez, őket viszont ilyenkor maga elé helyezi, fontosabbak lesznek neki önmagánál. Velük szemben önzetlen, és mindenre képes értük. Hajlamos a pszichopátiára, sőt, erősen mutatja annak néhány tünetét. Korábban pszichiáterhez is járt emiatt, és anno nyilvánították már közveszélyesnek is.

Élettörténet: Tate az anyjával és a húgával élt, az apja régen elhagyta őket, mivel az anyja hűtlen volt - ő legalábbis így tudja a történetet, pedig valójában nem teljesen így, és nem teljesen ez történt. Emiatt viszont még máig gyűlöli, megveti. Szóba állni sem nagyon hajlandó vele. Normális gyerekként élte a mindennapjait, aki elég csendes volt - ezt látta a környezete. Egy nap viszont puskákkal felszerelkezve állított be az iskolájába, ahol több diáktársával is kíméletlenül végzett. Az sem hatotta meg hogy könyörögtek neki. Aznap délután miután hazament, a rendőrök betörtek a házukba hogy elvigyék Tate-et. Mivel ellenállt, lelőtték: ő is meghalt. De nem ment el. A lelke tovább bolyongott a házban, nem lelt nyugalomra vagy békére, így ott maradt. Az anyja és a húga a szomszéd házba költöztek, ebbe pedig, a Gyilkos Házba újabb lakók költöztek, egy meleg pár akikkel Tate szintén végzett. Az őket követő lakókat, a Harmon családot is a ház ölte meg. Mindezek óta évek teltek el, s a házban meghalt legtöbb lélek végső megnyugvásra talált, kötelékük a házzal megszűnt. Csupán Tate és a démonai, a meleg pár akik megvetéssel és undorral néznek gyilkosukra és az anyja, akit a fia teljes szívéből gyűlöl maradtak meg a Gyilkos Ház szellemeinek.

Hobby: nem nagyon van, napjai nagy részét unatkozással, a Házban való bolyongással tölti.

Foglalkozás: tanuló, jelenleg nincs.

Extrák: //A korábbi lakóknak volt egy lányuk, Violet, akit Tate mindennél jobban szeretett//Már vágyik rá, hogy végre ő is eltűnhessen, végső békére leljen//A magány miatt alig-alig ugyan de érez némi fájdalmat, ezt mégis elnyomja és unalomnak tudja be egészen addig míg meg nem szokja//Néha-néha a saját holtteste után kutat a házban, de az ilyen alkalmak után sokszor kap dührohamot//Mentálisan labilis, a Harmon család és Violet óta pedig méginkább//American Horror Story TV sorozat

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://data.whicdn.com/images/23985522/large.jpg)

Engedélyezve: 2015. 09. 05.
2015. 09. 27.

Módosítva: 2015. 09. 27. 12:12:58
Módosította: Leo

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).