Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Dylan McHale
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Malec

Kor: 26

Külső leírás: Csórikám olyan mint Harry Potter és Ron Weasley keveréke. Smaragd zöld szem és vörös haj, kell ennél több egy Ír származású kölyöknek? Nem. Köszönö nagyon is meg van elégedve a kinézetével. De mint mindig van rajta egy-két testrésze amit ki nem állhat magán. Ott van például az orra, mindig azt hiszi vagyis inkább be beszéli magának, hogy irtozatosan nagy. Pedig Piton orra még nagyobb mint az övé, a másik az a fülei. Sokan hiszik azt, hogy az anya direkt vágta le ilyen piocire pedig nem, atz apjkátzol örökölte, mint a száját is. nem egy izom kolloszus az tény, de szálkásan izmos. Fehér bőrén rengeted anya jegy található és kisseb vágások. Magasága 179,5 centiméter és kb.:70-71 kiló

Jellem: Mosoly album az egész ember, ritka pillanatnak kell lennie, hogy nem mosolyogjon. Mát tinédzserként bele merült az önpusztításba, de egy anyai pofon helyre rakta a butus kis fejét, Azóta a nap óta próbálja az élet szebbik oldalát nézni, ami sikerült is neki. Az önpusztítós éveiből egyedül a trágár beszéd többszöri használata egy mondatban maradt meg nála. Néha nyomda festéket nem tűrő a beszéde, de egy kis szappan csodákra képes.

Élettörténet: Dylan egy erőszakból fogant gyermek, édesanya boldog párkapcsolatban élt az akkori vőlegényével mikor megtörtént az eset. A vőlegényé legjobb barátja becstelenítette meg a nőt, mikor kiderült mi történt a vőlegénye elhagyta. Iszonyatos űrt hagyva maga után, de még ilyenkor is történhet az emberrel még rosszabb. Catlin rá egy hónapra megtudta, hogy állapotos. És sajnos az apuka az erőszaktevő, előszór el akarta vetetni, de be látta egy élet az maga az ajándék. Dylannek csodálatos gyerek kora volt egészen 16 éves koráig, sajnálatosan megtudta az igazat, Anya és nagyanyja kint beszélgettek a konyhában amikor Dylan ki hallgatta őket. Egy egész világ omlott össze benne és másra sem tudott gondolni, hogy-hogy volt az anya képes felnevelni. Minden nap a szemébe kellet néznie annak a napnak a végeredményével, utalta magát és akkor kezdett le fele csúszni a süllyesztőbe. Először csak pia, utána jöttek a drogok és fincsi társai és legvégül jött a vagdosás. Anya szerencsére még időben talált rá az eszméletlen Dylanra aki azonnal mentőt hivatott hozzá. A kórházba, ébredés után kapta meg azt az anyai pofont, mikor látta, hogy mennyire aggódik érte az anya, minden cuccal leállt. Nagyon sokat szenvedett az elvónon, de amikor tisztának nyilvánították akkor jött az új élet egy új kontinensen. Anyával minden össze pakoltak amit csak tudtak és irány a napfényes Florida, azon belül is Miami-ba költöztek. Édes anyja ügyvédként dolgozik a miami-i bíróságon.

Hobby: úszás

Foglalkozás: Egy ablak tisztító cégnél ablaktisztító

Extrák: Már hat éve tiszta!! Imádja a japán meséket és hasonló társait!! Egy kis csokival le lehet venni a lábáról.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció (https://i.imgur.com/6r864W2.png)

Engedélyezve: 2015. 10. 06.
2018. 09. 19.

Módosítva: 2018. 09. 19. 13:05:23
Módosította: Malec

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).