Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Christian S. Kierkegaard
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 24

Külső leírás: Első ránézésre is lejön mindenkinek, hogy nem épp egy családcentrikus férfiról van szó. Ébenfekete haja a lehető legelképesztőbb stílusirányzatot követi mindig, de arra kivétel nélkül mindig ügyel, hogy jól nézzen ki a végső összkép. Haja félhosszú, leszámítva azt a nem túl nagy kiterjedésű részt a koponyáján, ahol teljesen fel van nyírva neki tüsisre. Mocsok-zöld szeme nem keveredik semmilyen más színnel, még a szembogár körül sem sötétedik be az árnyalat, noha az eléggé gyakori látvány az emberek körében. Viszont nála a zöld szem, az egyszerűen csak zöld és semmi más. Ajkai húsosak és egészen sötét árnyalatuk van, bőre sápadt, fehér, és megannyi tetoválás ékesíti kellemesen izmos és impozáns testét. Füleiben apró karikák fityegnek, és az öltözködését sem lehetne éppen letisztultnak nevezni. Első benyomásra is stricinek nézi őt mindenki, de különösebben nem is izgatja ez a tény őt annyira, hogy megcáfolja az állításokat.

Jellem: Hiába a hiúsága, az egészségére egyáltalán nem figyel oda, így tőle akár még egy úthenger is átmehetne rajta, az sem érdekelné különösebben. Óh, de nem, nem érdektelen ő egyáltalán. Odafigyel az emberekre, támogatja és segíti a barátait, egyedül azt a személyt hagyja figyelmen kívül, akinek a legnagyobb szüksége lenne rá. Egészen addig beszédes és jókedvű, míg valaki elő nem hozakodik az alkohol iránti szeretetével és egyéb negatív szokásaival. Christianra sokan mondják, hogy tele van fiatalos lendülettel és humorral. Tipikusan olyan személy, aki összetartja maga körül az embereket, miközben ő maga szépen és lassan hullik darabokra. Makacs és nem hallgatja meg másoknak a véleményét, és ennek eredményeként mindenki úgy ismeri őt mint aki nem tudja magát kontrollálni. Hatalmaskodó és egoista, időnként meglehetősen tapintatlan, ami miatt lehetetlen jól kijönni vele. Nem hagyja, hogy megismerje őt senki, nem enged közel magához senkit, nem érdekli senki, és nem vállal felelősséget semmiért. Mindenki egy érzéketlen tuskónak ismeri őt, és elég sokszor az is. A humora félúton van a fekete és a szarkasztikus között. Az őszinteségével ugyan nincsen probléma, nem hazudna senkinek sem csak azért, hogy magát mentse egy kellemetlen helyzet elől, de természetesen ez alól is adódnak kivételek. Az idők folyamán megtanult jó védőügyvédje lenni saját magának. Meggyőzőerőnek sosem volt híján, ugyanakkor ez közel sem jelenti azt, hogy minden alkalommal logikusan cselekszik. Minden helyzetre van vészforgatókönyve, de ha az adott szituációból már semmiképp sem tud jól kijönni, hát választja a legegyszerűbb utat, és az alkoholba menekül vagy simán lelép. Mivel ő maga meglehetősen társasági ember, igazán nehezen viseli a magányt, azt, ha teljesen magára marad. Szüksége van arra, hogy valaki legyen mellette, útmutatásként, vagy egyszerűen csak azért, hogy tudjon valakihez szólni. Önzősége a végletekig is ki tud nyúlni, elvárja, hogy vele foglalkozzanak, ha valami gondja van. Féltékenykedő típus, ugyanakkor egyetlen tettel, szóval sem fejezné ki nem tetszését még véletlenül sem.

Élettörténet: Egyke gyermek volt mindig is, de ez koránt sem vonja maga után azt, hogy különösebben zárkózott lenne. Iskolákban nem járt sohasem, néhányszor megpróbálták őt beíratni a szülei, aztán közös megegyezéssel maradtak inkább a magántanároknál. Tulajdonképpen nem volt rossz gyerek, egyszerűen több odafigyelést igényelt és némi atyai szigort és fegyelmet, de az erősen kimaradt az életéből. Túl sokat költöztek ahhoz, hogy bárki is emlékezzen rá. Túl sokat költöztek ahhoz, hogy a házak megtartsák számára az üressé vált teret. Nem rajongott különösebben az utazásokért, nem alakított ki tartós kapcsolatokat. Neki leginkább csak érdekbarátai voltak mindig is, olyanok, akik vele voltak, ha éppen társaságra vágyott, de csak ennyi. Nem ismerték egymást és ez így volt jól. Gazdag család lévén jól elvolt eresztve mindig is, tulajdonképpen bármit megkapott, amit csak szeretett volna. A sors fintora, hogy neki különösebben nem volt szüksége semmire. Nem vette hasznát a szüleinek és annak ellenére, hogy mindig is jól barátkozott, a barátai mindig csak makkor keresték őt fel, ha anyagi támogatásra volt szükségük. Akiket pedig ténylegesen is a barátainak lehet nevezni, nem laknak éppenséggel hozzá közel. Mivel gyakorlatilag saját magát kellett felnevelnie, alaposabb munkát végzett, mint illett volna. A szülei elfoglaltak, de szeretetteljes szülei voltak, akik türelmesen és megértően nevelték, ha idejük engedte nekik. Tizennégy éves korában a szülei francia nevelőnőt fogadtak mellé, aki javarészt magántanárként is segítette őt a tanulmányaiban. Az évek múlásával anyja és apja kapcsolata meglehetősen megromlott. A nő tipikusan díva volt, valaki, aki igényelte a fényűzést és a tökéletes idilli életet. Nem az zavarta a férjében, hogy megcsalja őt, hanem az, hogy a hűtlenségével tönkretette a tökéletes összképet. Christian ennél a pontnál döntött úgy, hogy lelép, és pontosan ekkortájt futott bele az egyedüli személybe, akivel a kapcsolatát még mai napig nem tudja hová sorolni. Kezdetben alkalmi éjszakáik voltak, futó kalandnak indult, aztán lassacskán épült ki és vált valami egészen mássá. Kettejük kapcsolata leginkább arra épül, hogy a szexuális éhségük csillapodjon, amihez mellékelve néha jár egy kis kedvesség is, de fényévekre áll ez a többi pártól, akikkel nap, mint nap találkoznak. A szakításaik néhány hétnél tovább még egyszer sem tartottak.

Hobby: Partnerével tölteni az időt, ha épp nincs mosolyszünet köztük, lakásának átrendezése úgy kéthavonta.

Foglalkozás: -

Extrák: Erősen dohányos, egy nap több szálat is elszív /// Alkoholista, aki letudná tenni a poharat, feltéve, ha akarná ő is /// Szentül hiszi, hogy tud főzni, ami részben igaz is, de segítségre mindenképp szüksége van hozzá /// A közèpső neve Søren /// Foglalt.

Képinfo: Nem saját. Deviantart. ()

Engedélyezve: 2015. 09. 02.

Módosítva: 2015. 09. 02. 15:11:17
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).