Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Aran
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Daxa

Kor: 22

Külső leírás: A férfi meglehetősen jó és izmos felsőtesttel rendelkezik. Bőre fehér, hasán élesen kivehetőek a kockák, karjai is erősek. Arca helyes és férfias, szemei tengerkékek. Haja vizesen lila korall színű, szárazon inkább vöröses. Deréktól lefelé erős uszonya van, amely sötét palaszürke, ám pikkelyeinek fénye vöröses-lilás. Fülei cakkosak és hegyesek, ujjai között átlátszó hártya feszül, nyakán becsukható kopoltyúk vannak, mind a két oldalon 3-3. Emberré ugyan még soha nem változott, noha meg van rá a mód, akkor körülbelül egy 190 cm magas, edzett testű férfivá válik, kopoltyúk, hártyák nélkül, fülei is emberiek lesznek.

Jellem: Kedves és kalandvágyó, nemes lelkű és lovagias férfi, akinek helyén van az értékrendje. Királyi családtagként úri módon tud viselkedni, ha akar, bár barátok és testvérek között ez nem igazán tűnik fel. A harcok és a kihívások felé sokkal több érdeklődést mutat, mint a nép irányítása és az uralkodás felé, pedig a szíve a helyén van és remek király válna belőle. A harcokban sem azt szereti, hogy mások vérét ontja, sőt, ölni sem szeret. Csupán magát a harcot, a kihívást, a játékot. A lányokkal szemben udvarias, kedves. Sosem játssza a sármos nagymenőt, gyakran el is titkolja, hogy herceg, hogy ne viselkedjenek vele másképp. Szóval elég szerény, ha valaki bajban van, segít neki.

Élettörténet: Létezik egy város.. Messze a szárazföldtől, mélyen a víz alatt, hova a nap sugarai alig érnek le, létezik egy vízalatti város, Uros. A város maga olyan nagy, hogy akár birodalomnak is lehet mondani. Árkok mélyén, tenger fenéken húzódik. Lakói már jó rég óta ott laknak, Atlantis régi-régi leszármazottai, kik A Süllyedés után vízi életmódra váltottak, mert szívük túlságosan kötődött a városhoz, s ez a szeretet nem hagyta őket meghalni, de átalakulva túl élni. Azóta Atlantis mellett sok más város épült a víz alatt, mind-mind fölött egy király uralkodik. Uros is ilyen. Tiben királynak és feleségének, Irhinnek, három fia és egy lánya van. A két legidősebb fiú egy iker pár, Aran és Hanis. Utánuk a sorban a következő húguk, Ahenet, a legfiatalabb fiú pedig Tahis. Mindnek remek élete van, gyermekkoruk felhőtlen és játékos. A fiúk harcolni és vadászni tanulnak, a lányok kereskedni, gyermeket nevelni. Tanulnak az állatok nyelvén, más városokba utaznak. Mészből készült palotában élnek Uros városának központjában, a tornyok csúcsai magasra érnek. A birodalomban nem igazán létezik az a szó, hogy szegénység, vagy éhezés, a nemeseket csak a vér különbözteti meg a többiektől. Hiszen a lakók mind algát, mind halat, rákot és egyéb vízi élőlényt esznek, amelyek ott élnek körülöttük. Vannak, akik korallágyakat árulnak, vannak kik külön tenyésztik a rákokat, mások delfineket, cápákat idomítanak. Vannak, akik megveszik, de ezeket bárki megtalálhatja a határokon kívül, ha egyáltalán elmerészkedik odáig.. Ami az emberek miatt elég veszélyes lett mostanában. De hogy visszatérjünk a Hercegünkre.. Aran mindig jól meg volt testvéreivel, s a többi sellővel a birodalomban. Azonban nem sokára eljön a választás ideje.. Hiszen az ikrek közül csak egyikük lehet trón örökös, s akkor a nép választ majd. Aran sokkal barátságosabb, mint testvére, Hanis. A nép őt választaná, azonban a fiú inkább választaná a kalandokat. Testvére jobban vágyja a trónt, de erőszakosabb, agresszívebb és gorombább jelleme miatt népe választása nem rá esne. Pedig ő mindent megtenne a királyi koronáért.. Mindent, s ez akár veszélyt is jelenthet Aranra.

Hobby: Kalandozás

Foglalkozás: Herceg

Extrák: Beszél a vízi állatok nyelvén, gyorsabban úszik a vízi állatok bármelyikénél, manipulálni tudja a vizet, annak hőmérsékletét. Képes emberré változni, ehhez azonban különleges hozzávalók kellenek, s akkor is maximum másfél napra változik át. Tüdeje és kopoltyúja egyaránt van, előbbit vízben merülő hólyagként használja, azonban a felszínen ezzel lélegzik, miközben kopoltyúit lezárja.

Képinfo: A képet nem én készítettem. (http://vandervals.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 08. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).