Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: 672-es
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 0

Külső leírás: Nem sokat tudnánk elmondani róla, hiszen még annyira fiatal, még annyira friss és új, hogy képtelenség lenne bármi konkrétumot leszögezni vele kapcsolatban. Ami külsőre látszik rajta az egyetlen konkrétum az életében jelenleg. Középmagas, gyengéd vonású, hamvas bőrű teremtmény.Testfelépítése és magassága törekszik a tökéletességre. Csontszerkezete pont olyan és akkora, ami ahhoz kell, hogy se túl alacsony, se túl magas ne legyen, de teste bírja a terhelést. Izomzata sem túl durva, sem pedig elenyésző, ez is teljesen arányos alkatával. A bőre puha, halvány színű és hamvas. Jobb vállán egy vonalkód látható beleégetve és rútul elcsúfítva elefántcsont fehérségű bőrét. Hófehér haja lapockájáig ér. Dús és selymes tapintású. Szervezetéből hiányoznak azok a gének, amik színessé teszik testszőrzetét, mert alkotója fölöslegesnek tarotta. Szemei hihetetlenül kékek, most még rettegés, félelem és halványan érdeklődő kíváncsiság tükröződik bennük. Mimikája egyszerű, ösztönből fakadó és végtelenül őszinte. Szemöldökei vékonyan, kellemesen ívelőek. Orra keskeny, kellemes vonású. Ajkai teltek és halvány pirosak. Arcának vonásai lágyak, lekerekítettek. Egyetlen idomtalan szöglet, egyetlen oda nem illő él nem található még nagyítóval sem rajta. Mozgása finom és óvatos. Mozdulataiból sugárzik még a bizonytalanság. Ruhája nincs. Ékszerei nincsenek. Egyetlen ékszere az arcán, mélyen ülő, zafír csillogású szempár, amibe könnyű belemerülni, de kikecmeregni lehetetlen.

Jellem: Tetőtől talpig egy megrettent ösztönlény. Beszélni nem tud. Kommunikálni nem tud. Érzései kuszán kavarognak benne, amiket sem felfogni, sem kifejezni nem tud. Tudása viszont hatalmas. Mintha egy óriási könyvtár lenne a fejében. Egy digitális, online, lexikon. Alkotója mindent beleépített elméjébe. Minden ott van, a holtnyelvektől kezdve az atomfizikán keresztül a gyilkolásig. Mindent tud. Tökéletesen és hibák nélkül. Egyszerűen csak még nincs tudatában, hogy ez a szörnyű todás ott lapul a homloklebenye mögött. Nincsen tudatában annak, hogyan használja fel. Jelenleg még azt sem képes kifejezni, ha éhes, vagy épp a mosdót kéne használia. Ebből kifolyólag nem szobatiszta. Hangja kicsit még durva, torokból jövő morranások sorozatának tűnik, de úgy teremtették, hogy gyorsan, könnyen és hatékonyan tanuljon. Míg egy átlagos ember, az elméje csupán 10%-át használja fel, addig a 672-es képes ezt az értéket 50 és 60% közé vinni. A későbbiekben az fogja eldönteni, hogy képes-e tudását és agyi funkcióinak működését 100%-ra tornázni, hogy milyen ügyesen tanul. Illetve, ha már túl szárnyalta teremtőjét, az hogy fog viszonyulni hozzá.

Élettörténet: Képzelj el egy tiszta, fehér galambot. Képzeld el a legtökéletesebb lényt a bolygón. A legszebbet, a legokosabbat, a legértelmesebbet és a legtisztábbat. 672-es ilyen teremtmény. Ember ugyan, de mégis a többi ember fölött áll. Teremtője egy szakavatott, és profi genetikus, aki azért töltötte élete nagy részét laborban, papírok fölé görnyedve, hogy létrehozza a tökéletesség iskolapéldáját. A kísérlet, úgy tűnik hosszú, kínkeserves évek múlva végre sikeresnek bizonyul. De túl korai lenne még erről konkrétumot mondani. 672-es még csak épp most lett kiemelve a gépezetből, ami eddig életben tartotta. És hogy ezek után mi vár rá? Meg kell tanulnia életben maradni.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: *Kísérleti alany * Nincs köldöke * Bár ember, mégis halhatatlan, mert alkotója rájött, hogyan képes a szervezet helyreállítani a kromoszómák végződéseit. Így 672 nem fog öregedni. Ha immunrendszere megfelelően kifejlődik, betegség sem végezhet vele. Egyetlen veszély az életét tekintve az erőszakos, fegyver álatli halál. * A neve később Dove lesz. * Foglalt linkának.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál ()

Engedélyezve: 2015. 08. 30.
2016. 12. 25.

Módosítva: 2016. 12. 23. 17:48:28
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).