Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Yūdoku
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Daxa

Kor: A pontos kora ismeretlen, több ezer éves

Külső leírás: A démonok általában ijesztően néznek ki, Yüdoku a jobbik kategóriába esik, már amikor emberi alakot vesz fel. Ilyenkor vékonyabb, de izmos testű, fehéresebb bőrű férfiként jelenik meg. Teste hidegebb, mint az átlag embereké, érintése sem olyan puha. Szemei alapjáraton méregzöldek, de ha erejét használja, kivilágosodik smaragd zöldre és világít. Arca oválisabb alakú, azt haja keretezi, amely tört fehér színű és hosszú, nagyjából a háta közepéig ér, arany gyöngyökkel díszíti. Több ékszert is hord ezeken kívül: kezein arany karkötőket visel, bokáján is találni láncot. Egy egyszerű barna hakamat hord. Ezen kívül egyéb ruhát nem visel, sem lábán, sem felsőtestén. Kígyódémonként akármely kígyó alakját fel tudja venni, legyen az vízi, vagy szárazföldi, azonban van egy eredeti alakja, amelyként "született". Ezen alakja egy hatalmas kígyó -nagyjából 1200 méter hosszú lehet ilyenkor, de csak 30 méter széles, így nagyon karcsú és hosszú-, hátán pikkelyei méregzöldek, egyesek, elvétve testén aranyszínűek, két ágú nyelve kék, fogai két méreg foga hatalmas, és több kisebb hegyes foga is van, amely a szájürege felé néz. Hasa fehér, szemei pedig vörösen világítanak.

Jellem: Mint minden démon, ő is arra vágyik, hogy hatalmas legyen, félelmetes, uralkodhasson egy vidék felett, gazdag legyen, másoknak kárt és szenvedést okozzon. Ő sem más, bár míg korai éveiben sokkal aktívabb volt, most öregen inkább a fiatalokra hagyja az ugrálást és a mészárlásokat. Lenyugodott, korábbi heves vérmérséklete visszafogott és megfontolt lett. Magányos típus, a többi démont se sokáig képes elviselni maga körül. Az igazságot úgy hajlítja, ahogy neki tetszik és nem fél használni emberfeletti erejét, ha bármire szüksége volna. Néha, pusztán kíváncsiságból is az emberek közé megy, de mindig elfogja az undor és inkább visszahúzódik erdei házába. Szereti a zenét, habár a hozzá elrángatott zenészek sosem éltek sokáig..

Élettörténet: Yüdoku élete sok ezer évvel ezelőtt kezdődött. Anyja boszorkány volt, míg apja démon. Ő démonként született a világra, a boszorkányság mágiájával átitatva, kígyók uraként és parancsolójaként. Nem volt gyermekkora, egyből elhagyta a szülői fészket, s tette, mit egy démon ösztönösen tesz. Pusztít, megront, eltipor, rohaszt. Bárhol is jelent meg, a falu, ahol volt, rövid idő után elnéptelenedett. Vagy mert elhagyták, vagy mert lerombolta, esetleg járványt okozott és meghaltak. Pusztítás járt a nyomában, amely könnyen követhető volt: persze voltak bátor harcosok, kik megpróbálták megölni, de végül csak egy jó boszorkánymesternek sikerült.. Neki is csak bezárnia egy lepecsételt medálba, amelyet aztán egy templomban rejtettek el. Yüdoku évszázadokon keresztül várt és gyűjtötte erejét és dühét, hogy majd a világra szabadítsa, mikor eljön az ideje. Azonban az idő nem akart elérkezni. A düh lassan csillapodott, a gondolataiba zárt démon változni kezdett. Egy nap haramiák támadták meg a templomot, s rabolták ki. Elvitték a medált is, melyben Yüdoku volt bezárva. Az ostoba férfi ezzel elhozta a biztonságos helyről a démont, aki így mágiával kapcsolatba tudott lépni vele. Rá akarta venni, hogy törje fel a pecsétet, cserébe egy élete végéig erő ajándékot kap. A kapzsi bandita ostoba módon megtette, amit kért. A kígyódémon hatalmas erőkkel szabadult ki a medálból, s hirtelen haragjában leölte a bandita társait. A férfit megkegyelmezte, ezekkel a szavakkal: "Az ajándékom az életed, melyet addig élvezhetsz, míg véget nem ér. S ha ügyes vagy, nem fog hamar véget érni." Azzal megharapta a férfit és mérgét bele fecskendezte, végül ott hagyta. Yüdoku elhagyta a környéket és szabadságának örömére 100 falu lakóit falta fel éhségében. Végül egy olyan helyet keresett, ahol nyugton lehet, papok, harcosok és boszorkánymesterek nélkül. Egy erdei házra talált. Lakóit megölte, s mágiával élő babákká varázsolta, akik kiszolgálják. Az erdő azon részén a kígyók elszaporodtak, a környékbeli falu pedig ennek hatására lassan romlani kezdett, míg nem el hagyatottá vált.

Hobby: Kisebb, betolakodó démonokat kínozgatni.

Foglalkozás: Kígyódémon

Extrák: Fantasyban nem csak hentai de yaoi szerepet is vállalok vele, igazából semleges, a nála gyengébbek számára egyértelműen seme, egy erősebb karakter mellett uke is lehet. Középkori és modern világban is elképzelhető.

Képinfo: A képet nem én készítettem. (http://rororei.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 08. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).