Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Dmitrij Alekszandrovics Fedorov
Kategória: Hentai
Feltöltő: chris_wanderer

Kor: 32 év

Külső leírás: Magas, erős alkatú férfi, szép formájú arccal, sötétszőke hajjal és csillogó, zöld szemekkel. Megjelenését fekete szemüvege teszi komolyabbá, de mindig kedves, visszafogott mosoly finomít-ja vonásait. Hangja kellemesen mély, beszéde nyugodt, nem túl halk, nem is zavaróan hangos.

Jellem: Kedves, szimpatikus ember, aki sokat mosolyog, de nevetni ritkán szokott. Türelmes és igazságos, nincsenek előítéletei, ami nagyszerű tanárrá teszi őt. Diákjai szeretik őt, hiszen érdekesen mesél, és szereti is, amit csinál. Jellemével könnyedén kivívja bárki tiszteletét, így nem okoz gondot rendet tartani az óráján. Azt viszont nehezen tűri, ha ok nélkül udvariatlanok vele, főleg, ha a tanítványairól van szó. Mindig éppen annyira közvetlen, amennyire illendő. Kellemes beszélgetőtárs, megértő barát.

Élettörténet: A Fedorovok a cárság idejében előkelő, gazdag dinasztia voltak. A monarchia bukásakor külföldre költöztek, a nagyobb baj elkerülése érdekében. Dinasztiákon keresztül vagyonuk lassan elapadt, jómódú polgári családdá váltak az idegen városban, mégsem hagytak fel szokásaikkal, és az orosz nyelvet beszélték anyanyelvükként is. Végül az egyik leszármazottnak lehetősége nyílt rá, hogy feleségével visszaköltözzön Szentpétervárra; első gyermekük, Dmitrij már itt született meg. Őt és öccsét, Andrejt a lehető legjobban nevelték fel. Zongorán játszottak, angol és francia nyelvet tanul-tak, és lelkes történelem-magántanárt is fogadtak melléjük, aki több tudást adott át a fiúknak, mint amit bármilyen állami iskolában megtanulhattak volna. Dmitrij mindig is nyugodt volt és megfontolt, míg Andrej kicsapongó, és nehezen vette rá magát a tanulásra. A család időnként ellátogatott hang-versenyekre is, Dmitrij pedig gyakorlatilag beleszeretett a vonósok hangjába. Tizenegy évesen kijelentette, hogy megtanul hegedülni, és nem volt hajlandó engedni belőle. Abbahagyta zongoraóráit, és végül rábírta szüleit, hogy hegedűórákra járhasson. Nagyon tehetségesnek bizonyult, és imádta a hangszert, és élete álma lett, hogy zenészként élhessen. Szülei azonban „szerencsére” megfékezték a fiút, és a tanári pályára állították. Sokáig haragudott rájuk emiatt, de azután rájött, hogy élvezi a tanítást. Mégsem tudta teljesen túltenni magát a dolgon, így állást már nem Szentpétervárott, hanem egy vidéki, kisebb városban szerzett; itt él egyedül, egy nem túl nagy, de nem is túl szűkös, otthonos lakásban. Az öccse gyakran ellátogat hozzá, néha Dmitrij is őhozzá, ilyenkor Andrej olyan dolgokra is ráveszi őt, amit egyébként nem tenne meg. Szüleivel leginkább családi összejövetelekkor találkozik, bár nem mondhatni, hogy a viszonyuk rossz lenne.

Hobby: olvasás, hangversenyek, időtöltés az öccsével

Foglalkozás: egyetemi történelem- és irodalomszakos tanár

Extrák: Többet tud az orosz irodalomról és történelemről, mint bárki más. *** Nem nyúlt a hegedűjéhez, mióta tanárként dolgozik, mert kellemetlen emlékeket és felesleges feszültséget kelt benne. Mégsem volt képes megválni tőle, és bár nem játszik rajta, gondosan karbantartja. Attól fél, ha megint játszani kezd, ismét elragadja a hév, és összeveszik a szüleivel. *** Apja szigorúan ragaszkodik az erkölcsökhöz, és büszkén viseli a Fedorov nevet. Igyekszik méltó lenni a korábbi, arisztokrata családhoz. *** Magánórákon is tanít, hogy egy kis mellékkeresetre tegyen szert. *** Szenvedélye az irodalom és a történelem is; még mindig imádja a klasszikus zenét. *** A kisvárosban nagy tiszteletnek örvend; régi diákjaitól, jelenlegi diákjai szüleitől gyakran kap meghívásokat, amelyeket el is fogad.

Képinfo: Nem saját kép. ()

Engedélyezve: 2015. 08. 29.

Módosítva: 2015. 08. 29. 11:16:21
Módosította: chris_wanderer

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).