Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Davin Foghar
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Ash

Kor: 16

Külső leírás: Az Isten csúfságot űztek belőle, ugyan azt a testet kapta, mely egykoron az övé volt, egyetlen csúfsággal: férfivá formálták. Haja méz szőke, hosszú hullámokban omlik alá, arca kerekded, bőre bársonyos, halvány és hibátlan alabástrom, orcája gyakran rózsás. Hatalmas kék szemei kifejezőek, orra pisze, kissé felfelé ívelő. Ajkai teltek, hamvasak. Vékony testalkatú, hízásra egyáltalán nem képes, csontjai szinte átsejlenek a fakó bőrön, erei derengenek alatta. Betegeskedésre hajlamos, erős nap sugara nem érheti bőrét, csúnya sérüléseket okozna neki.

Jellem: Jóravaló gyermek, bár nem kegyeltjei az Isteneknek. Természete simulékony, segítőkész, hamar megszeret, már ha sikerül megismerniük. Az örökös elszeparáltság miatt magába forduló lett, az emberektől fél, nem nyitott az új dolgokra, nevelői beléplántálták: a külső világ rossz. Egy olyan pillangó ő, akit nem érinthetnek meg, csupán gyönyörködhetnek benne, mert ha megfogják többet nem tud repülni. Meghal..

Élettörténet: : Vannak emberek,akiket Isten megjutalmaz, s vannak olyanok, akiket büntet. Akiknek vezekelniük kell valamiért, amiről ők sem tudnak. Davin is ilyen. Édesanyja születése során meghalt, édesapja gazdag, jómódú, ki régi birtokokat vásárol fel, s újítja fel azokat, hogy aztán borsos összegért eladhassa. A hobbija a munkája. Gyermekére soha rá sem tudott nézni, a gyenge, csenevész fiúcska mindig szeretett felesége elvesztésére emlékeztette, így bár tartotta, és titkon nagyon szerette, odaadását mégsem tudta kimutatni, csupán a legjobb nevelőnők fogadásával. Különös betegségének köszönhetően, melyben Davin szenved nem érheti közvetlenül napfény, mert súlyos égéseket szenved tőle. Legutóbbi nevelőnője miatt Istenfélő, a nő elhitette vele, hogy valami rettentő dolgot tehetett, amiért letaszították és vezekelnie kell. Istennek nem tetsző csúfság, valószínűleg ezért is égeti a nap, „Isten tekintete”. Davin a démonok kegyeltje. Persze ezzel a fiúnak hatalmas fájdalmat és lelki sérüléseket okozott, melyet a mai napig nem dolgozott fel. A nőt elbocsátották, a fájdalom megmaradt. Jelenleg egy újabb, romos, régi kastélyt vásárolt fel édesapja, melynek nekikezdtek a felújításának. Az egyik, viszonylag épségben maradt szárnyba beköltöztek ők a munkálatok idejére. Davin szobájának ablaka egy különös sírkertre lát, ahol mindössze egyetlen, mohával benőtt sírkő ácsorog árván, félszegen. Nappal nem tudta még közelebbről megnézni, éjszaka pedig túlságosan is sötét volt eddig, hogy szemügyre vehesse. De nagyon vonzza.

Hobby: Rengeteget olvas és fest, tekintve, hogy a szabadba nem mehet ki. Csellózik.

Foglalkozás: -

Extrák: Remekül csellózik, ezzel üti el az időt. Boldoggá teszi a zene. Nappal a szobájában van, éjszaka mehetne sétára, de az új helyen nem mer egyelőre. Lámpája nincs, ő pedig fél a sötétben, olyan nyomasztó hangulata van a kastélynak…mintha valaki meghalt volna benne. Rossz érzése lesz tőle. Mindemellett Istenfélő, minden este imádkozik a lelke üdvösségéért. Barátai nincsenek, szerelmi kapcsolata soha nem is volt. Különös betegsége van, mely nem engedi, hogy fényre menjen, mivel közvetlen napfény nyomán perceken belül első-másod fokú égéseket szenved. A napfény hiányában könnyen betegszik, több vitamint és gyógyszert is kell szednie, hogy minden rendben működjön. Apja mindennél jobban szereti, és ez fordítva is így van, viszont soha sem tudták kimutatni egymásnak szeretetüket. Eredetileg az egész család ír származású, hagyománytisztelőek. ***Foglalt.

Képinfo: Demian (http://parantica.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2017. 01. 16.
2018. 08. 24.

Módosítva: 2018. 08. 15. 18:41:16
Módosította: Ash

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).