Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hayley Whitehill
Kategória: Hentai
Feltöltő: RAVIVA17

Kor: 23

Külső leírás: Már a külső megjelenése is igazán figyelemfelkeltő, hisz elég feltűnő jelenség. Váll alá erő, nos milyen színű is? A barna árnyalataiban pompàzó hajzuhataga mindig kócos és olyan, mint egy szénaboglya. Az arca elég érdekes és nagyon szép emellett, hisz azok a barna szemek annyira varàzslatosak, na és az ajkai.... És gondolom nem meglepő, ha azt mondom a teste is remek. Magas csaj, hosszú làbakkal, formás hátsóval és szép keblekkel. Tetoválásai is vannak, egy villám a bal szeme mellett és egy rózsa a nyakán. Az öltözködése is ilyen vad. Általában fekete bőr cuccokat visel, szexi ruhákat és dögös kiegészítőket. A sminket imádja, azzal is dob a stìlusán. Mindkét fülén van5-5 lyuk, még a porc is át van szúrva és köldökpiercingje is van.

Jellem: Sokan nem értik meg, elítélik az öltözködése és a stílusa miatt, de ő egy nagyon szerethető és kedves lány. Okos és a szépségét is kihasználja. Másokat jól tud manipulálni, ha valamit akar azt el is éri. Bàrkit könnyen a kisujja köré csavar, hiába akarsz ellenállni neki egyszerűen lehetetlen. Bármit bevet a céljai elérése érdekében és ezzel néha megbánt másokat. Lobbanékony és makacs, emellett örök optimista. Imád nevetni, viccelődni, és imádja a társaságot. Amúgy pasifaló, ha akar valakit azt meg is szerzi.

Élettörténet: Egy kisvárosban élt a szüleivel és a nővérével, de 4 éve mikor befejezte az iskolát lelépett és azóta a saját útját járja. A szüleiért nem rajong, az anyja sosem értette meg. Utálta, hogy mindent megszabnak neki, ezért mindent maga mögött hagyott és új életet kezdett. Mindig is táncos szeretett volna lenni, de a szülei orvosnak szánták, annak is tanult, aztán mikor az egyetemre kellett volna beíratkoznia, elszökött. Évek óta semmit sem tud a családjáról, de nem zavarja.

Hobby: Táncolni, ez az élete

Foglalkozás: Egy bárban felszolgàló

Extrák: Kedvenc helye a Klub, ahol táncolni szokott.

Képinfo: Nem saját. A kép csupán illusztráció. (https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/94/04/b3/9404b34ce8994e2544e05ae4edeedee5.jpg)

Engedélyezve: 2015. 08. 30.

Módosítva: 2015. 08. 27. 11:35:12
Módosította: RAVIVA17

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).