Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Katerina
Kategória: Hentai
Feltöltő: Meera

Kor: 22

Külső leírás: Dús, fekete haját mindig szoros kontyba fogja a tarkóján, homlokánál pár tincs szabadon keretezi szép vágású, élénk barna szemeit. Arca ovális formájú, szempillája sűrű, így a hangsúly elég erősen a szemeire összpontosul. Szája ívelt, felső ajka kicsit dúsabb, mint a felső, de ez nem rontja el az összképet. Vonásain látszódik, hogy intelligens, meglepően sok formába képes rendezni arcizmait. Testalkata a kornak megfelelő női idomokat mutat, ezeket bő ruhák és kámzsás úti köpenyek alá rejti, fejét kendővel takarja. Hosszú ujjaival nem szokott gesztikulálni, hirtelen mozdulatokat tenni, mozgása is ezt tükrözi, halkan, puhán lépdel. Helyzettől függően rendkívül fürge, kihasználja környezetét, ha menekülésre kerül sor. Nem hord semmiféle ékszert, bőre patyolat tiszta, semmilyen heg, forradás vagy egyéb hiba nem található rajta, ellenben könnyen kapja meg a nap és barnul le. Igényes magára, a kor embereihez képest amint lehetőség adódik, mosakszik, a kezeit és körmeit igyekszik mindig tisztán tartani. Van egyfajta kisugárzása, ami nyugalommal tölti el az embereket, és egy kis misztérium is körüllengi lényét.

Jellem: Csavaros észjárású, tanult nő, aki megtanult a szavakkal bánni. Vannak kifejezetten csípős és élces megjegyzései, a vitatkozás - mint általában a nők- sincs ellenére. A legtöbb ember azt gondolná, hogy teljes védelemben és elszigeteltségben nevelkedni egyet jelent az elkényeztetettséggel és tudatlansággal, valamint az állandó nyavalygással. Katerina ennél több, még ha a látszat eleinte csalóka is. Alkalmazkodóképes, el tudja viselni, ha napokig gyalogolni kell, kevés élelem áll rendelkezésre, vagy ha a helyzet úgy kívánja, ne szólaljon meg és bújjon el. Utóbbiban egész kreatívnak és tapasztaltnak mondható. Számos atrocitás érte már élete folyamán, így kénytelen volt elsajátítani az önvédelem egy szintjét. Nem egy magasan képzett kung-fu mesterre kell gondolni, meg egy harcos nőre, aki fél kézzel felkap egy kardot, de tud bánni a tőrökkel/késekkel. Számos szempontból azonban védtelen, női mivolta pedig rádob egy lapáttal. De ha magára kell hagyni őt egy bizonyos időre, meg tudja oldani, hogy túlélje és elérje a megbeszélt találkozási pontot, ilyen azonban nagyon ritkán fordul elő, hisz mindig van vele valaki. Megvan benne a kedvesség és a jóság, képes adakozásra anélkül, hogy kérne bármit is cserébe. Szerelmes még soha nem volt, gyengéd érzelmeket táplált egyszer valaki iránt, de hamar elkopott.

Élettörténet: Felmenői örök menekülésre kárhoztattak, ez alól ő sem lett kivétel. Világra jötte óta állandóan mozgásban van, különösen attól a pillanattól kezdve, amint képes volt lóra ülni. Nem sokat érintkezhetett egyszerű, átlagos emberekkel, mindig meghatározott emberekkel állhatott csak és kizárólag kapcsolatban. Nevelője, egy nemesi származású lovag megválogatta, kivel érintkezhetett. Hogy lefoglalja a fiatal lányt és hogy könnyebbé váljon utaztatása, írni-olvasni tanította, sőt, Katerina sakkozni is tud, ha akad rá partnere. Anyanyelvévé a latin vált, emellett a germánt sajátította el, de többet is szeretne, amint alkalma nyílik rá, különböző kultúrák nyelvei iránt igencsak érdeklődő. Sok tájat és várost látott már, nyitott bármi újdonságra. Szeret különleges ételeket kipróbálni, semmire sem finnyás. Egyedül a lovakkal nem tud kibékülni, igaz megtűri őket, de ha egy istállóban kellene sürgősen elbújnia, biztos nem lenne a komfortérzete és józan ítélőképessége csúcsán. Egyetlen egyszer volt rá példa, hogy kis híján elfogták: védelmezőjével épp a mocsárban menekültek, azonban rossz irányba fordultak, és a laza talajszerkezetű részre érve megakadtak lovaikkal. A lovak süllyedni kezdtek, a lovag kipattant a nyeregből és a biztonságos részről próbálta Katerinát menteni - csakhogy a nő lába belegabalyodott a kengyelszíjba. A hátas rémülten dobálta magát, a férfi hiába erőlködött, Katerina lábát már elfedte az ingovány, mikor csodával határatos mód a lápnak köszönhetően csúszóssá vált a lába és így kiszabadult. Az eset mélyen megragadt benne, a szó szoros értelmében, azóta ódzkodik megközelíteni az efféle helyeket, ráadásul a négylábúak riadt és kétségbeesett nyerítése a mai napig fel-felhangzik a fülében. S ha már a fülnél tartunk! Nagyon kedveli a verseket, a balladákat, a templomi kórusokat és ezeket - ha módja van rá - akár többször is végighallgatja. Ha minnesängert lát, megpróbál a közelébe furakodni a hallgatóságban, hogy hallja az elbeszéléseket. Ezekben a pillanatokban képes elfelejteni, milyen világban él, a zene által kerül át egy teljesen más, szabadabb világba. Olyasmi lehet számára, mint egyes férfiaknak az alkohol, amolyan... búfelejtő. A keleties berendezésű termeket, szobákat, csarnokokat is boldog rajongással csodálja.

Hobby: olvasás, énekmondók hallgatása

Foglalkozás: -

Extrák: Nem igazán szereti viselni Krisztus keresztjét. Maga sem tudná megmondani miért, már a látványa is egyfajta nyomást gyakorol a lelkére. ** Nevelőjének és védelmezőjének köszönhetően írni-olvasni tudó nőről van szó. ** Képes az emberi reakciókból kiolvasni, ki mikor mond neki igazat. ** Szereti a vizet - inni, megérinteni, fürdeni benne, mindenhogy. ** Retteg attól, hogy máglyán megégetik. Előfordul, hogy gyakran emiatt úgy gondolja, jobb lenne, ha meghalna, mielőtt ez a tüzes esemény megtörténik. ** Történelmi szerepjátékra. ** Foglalt.

Képinfo: taranir (deviantart.com)

Engedélyezve: 2015. 08. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).