Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Dominic Bower
Kategória: Fantasy
Feltöltő: chris_wanderer

Kor: 18 év

Külső leírás: Rövid, világosbarna haja, barna szemei, átlagos alkata aligha kölcsönöz neki különleges külsőt. Mindig az adott trend szerint öltözködik, de ízléses marad minden tekintetben; ügyel rá, hogy ne nézzék ki a tömegből. Konditerembe is jár, de ez (nagy bánatára) nem igazán látszik meg rajta.

Jellem: Dominic alapjában véve egy teljesen normális srác. Próbál laza, szórakoztató társaság lenni a haverok között, népszerű lenni a lányok körében, minél kevesebb ellenséget szerezni, egyszóval: keresi a helyét, igyekszik beilleszkedni. Követi a trendeket, nem akar kitűnni a tömegből. Mindig a legújabb, márkás cuccokra vágyik, az órákon csak elvétve jelentkezik, még ha tudja is a választ, hogy ne nézzék strébernek. Saját véleményét sokszor magának sem vallja be, egyszerűen sodródik az árral, helyesel, amikor kell, és felhördül, ha ezt várják el.

Élettörténet: Abban az angol kisvárosban született és nőtt fel, ahol most is lakik, középosztálybeli családba. Egyedüli gyerek volt, szülei egyszer majdnem elváltak, de végül visszaállt a családi békesség. A reálos tantárgyakban kicsiként is tehetségesnek bizonyult, de abban a korban, mikor „ciki” lett jól tanulni, már egyáltalán nem tűnt ki a többiek közül. Régebben úszott, azután abbahagyta, Karatézott néhány évig, ezzel is felhagyott, most edzőterembe jár. Nem igazán élvezi, de jelenleg ez a „menő”. Az iskolában most végzős, stabil négyes átlagot produkál úgy, hogy nem igazán erőlteti meg magát. Az élettől nem vár túl komoly dolgokat, vágya, mint mindenkinek, hogy gazdag legyen és sikeres. Hogy miben, arról halványlila fogalma sincsen.

Hobby: videojátékok, zenehallgatás, filmezés, lógás az osztálytársakkal, edzés

Foglalkozás: középiskolai végzős tanuló

Extrák: Jó matekos, de ezt nem nagyon hangoztatja. *** Legnagyobb félelme, hogy kiközösítik. El sem tudja képzelni, milyen lehet úgy élni.

Képinfo: Nem saját kép. (-)

Engedélyezve: 2015. 08. 26.
2017. 05. 30.

Módosítva: 2017. 05. 30. 17:05:29
Módosította: chris_wanderer

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).