Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Adan Price
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Leo

Kor: 21

Külső leírás: Rövid szőkésbarna haja elöl kicsit már lenőtt és a szemére lóg, sohasem akar úgy állni ahogy azt ő szeretné. Kócos tincsei jól illenek a szemtelen és zabolázhatatlan természetéhez, amire vad tekintete is figyelmezteti azokat, akik még nem hallottak felőle. A hírneve általában megelőzi a személyét, lévén hogy a városi alvilág egyik legismertebb alakja, fiatal kora ellenére is. Megjelenése általában elegáns, leggyakrabban fehér ingben, fekete vagy sötétszürke mellényben, és hozzáillő nadrágban lehet őt látni. Egyik ismertetőjele a katanája, ami mindig az oldalán lóg, akárhová is megy. Kardja azzal tűnik ki a többi közül, hogy mind két oldala éles. Kékes-zöld szemében állandóan éles tűz lobog, vad természete mellé, fenyegető kisugárzást kölcsönözve neki. Pimasz, magabiztos mosolyát lehetetlen letörölni az arcáról, mindig a szája sarkában bujkál ha valamit forgat a fejében. Bőre elég világos, erős, vékony de rövid csontozata van - ebből következik hogy viszonylag alacsony. Magassága 160 centi körül van, de alacsony termete ellenére meglepően erős.

Jellem: Jellemét tekintve vad, nem parancsolhat neki senki. Hatalmas a szája. Mindig azt teszi amihez épp kedve támad, ott és ahol csak akarja. Makacs és önfejű, sosem fogad el segítséget, általában előbb jár a szája vagy cselekszik, mint gondolkodik - fejjel rohan a falnak. Agresszív és forrófejű, könnyű feldühíteni, annak ellenére hogy az esetek nagytöbbségében higgadtnak, nyugodtak mutatja magát. Bizalmatlan mindenkivel szemben, igazi magányos farkas. Emellett elég gyerekes és túlteng benne a versenyszellem: állandóan verekszik és rivalizál másokkal.

Élettörténet: A családi élete mindig is jó volt: a szülei több mint tizenöt éve együtt vannak boldog házasságban, állandó és jól fizető állásuk van. Életében a fordulópontot bátyja hozta el, mikor Adan tizenhat éves volt. Rob, a bátyja kábítószer ügyekbe keveredett amibe öccsét is belerángatta, a dolgok pedig odáig fajultak hogy kénytelenek voltak végül megszökni otthonról: a rendőrség is körözte őket, és más bandák is a vérükre pályáztak. Nem sokkal azután hogy leléptek, Rob-ot meggyilkolták, Adan pedig teljesen egyedül maradt a bandák, drogok, alkohol, fegyvercsempészek és feketepiacok sötét világában. Attól kezdve csak magára számíthatott. Nagyjából egy évig bolyongott és próbált túlélni egymagában, amikor egy banda vezére ígéretesnek találta a fiatal fiút. Segített neki kimászni minden ügyletből amibe belekeveredett, cserébe viszont Adan-nek, neki kellett dolgoznia - így került végül a Préri Kutyák nevű bandához.

Hobby: , utcai balhékon való részvétel

Foglalkozás: Végrehajtó, korábban díler

Extrák: //Minden hónapban, a megszerzett pénzének egy részét elküldi a szüleinek, persze csak névtelenül, teljes titokban//Amikor elbizonytalanodik, mindig meglátogatja a testvére sírját//Mikor dílerként dolgozott, rendszeresen lőtte be magát egyszer egy túladagolásba majdnem bele is halt//

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://vignette1.wikia.nocookie.net/swordartonlineroleplay/images/8/81/Handsome_anime_boys_with_blue_eyes_06.jpg/revision/latest/scale-to-width-down/640?cb=20130202104020)

Engedélyezve: 2015. 08. 24.

Módosítva: 2015. 08. 24. 09:08:38
Módosította: Leo

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).