Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kylian Apollinaire
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: Több száz éves

Külső leírás: Halványan fénylő acélszürke tekintete és vonásainak a lágysága mindig is megtévesztően hatottak az emberekre. Már-már kedvesnek tűnhetne, de ez a gondolat igazán csekély arányban fordul meg az emberek fejében, mikor őt meglátják. Ahhoz az arca túl komor, és még, ha mosolyog is, hiába szépek a felfelé ívelő ajkai, de semmit nem érnek, ha közben ugyan azzal a fagyos szempárral méreget mindenkit, mintha csak azt latolgatná kit miként kíván kivéreztetni. Nemesi arcvonásai ellenére ő sohasem gazdagította az arisztokraták köreit. Egyszerű közember volt, nem tűnt ki a tömegből semmivel, vagy, ha mégis, akkor azt páratlan modorával és eleganciájával tette. Bársonyfekete haja hullámos csigákban omlik a vállaira, és lapockájára. Szikár és izmos férfi, hatalmas erő birtokosa és nem rest kimutatni a foga fehérjét, ha valaki már nagyon feszegetni kezdi nála azokat a bizonyos húrokat. Bőre fagy-fehér, bizonyos fényviszonyokban már-már szürkének tűnhet, de mindenképp meglátszik rajta, hogy a vér már régóta nem színezi pirospozsgásra az arcát. Vérszomjának a jele egyedül az ajkain elterülő kaján molyából látszik meg, de nincs más, ami leleplezhetné. Magassága egészen rendkívüli, és megjelenésének a látványát még ízléses öltözete is tetézi, az, ahogyan különbnél különb selyemanyagok vagy a fénylő bőr a testére tapad.

Jellem: Az embereket, mikor őt meglátják, leginkább csak egyetlen egy kérdés szokta foglalkoztatni. Az pedig nem más, mint az, hogy: van e neki lelke? A válasz eléréséhez persze elég csak a szemeiben tükröződő érdektelenséget megszemlélni és egyértelmű lesz mindenki számára, hogy neki nincsen szíve, és fagyos vér folyik az ereiben. Nincsen benne egyetlen megváltó tényező sem. Egyszerre játszadozik és irányít, miközben tökéletesen megszervezi maga körül mindenki életét, és tökéletes bábokként vezetgeti őket. Az ő világában nincs helye hibáknak. Nem erőszakos, nem félemlít meg senkit sem, de mindezek nem zárják ki feltétlen azt, hogy ne lenne Kylian hatalmaskodó vagy megalomániás éppenséggel. A bizalom ismeretlen számára, az az egy szó súlyosan hiányzik belőle. Legyen szó bármiről is, ő nem beszél félre és ugyanezt másoktól is elvárja. Ha képes kilépni a saját maga által kreált vagy formált világból, az érzései egészen romantikusak, gyengédek. Az icipici probléma ott kezdődik ezzel kapcsolatban, hogy gyakran szándékosan nem vesz tudomást erről. Vagy, ha mégis, akkor olyan szenvedélyes érzelmekre lehet képes, amik rá nem jellemző módon a legkevésbé sem foglalkoznak a logikával és összefüggésekkel. Kellemesebb tulajdonságaihoz sorolhatóak, hogy jól bánik a pénzzel, ijesztően komolyan veszi az elköteleződést és folyékonyan képes magát kifejezni szavakban, aminek a beszédpartner előfordulhat, hogy nem mindig örül. Nehezen oszt dicséreteket és meglehetősen temperamentumossá válhat a stresszhelyzetben, de még ennek ellenére is mindig ő akar mindent felügyelni ahelyett, hogy megosztaná a felelősséget.

Élettörténet: A szüleivel mindig jó kijött és még annak ellenére is, hogy egyke gyerek volt, megtanult a saját lábaira állni már nagyon fiatalon. Nehezen viselte, ha valaki vele kivételezni próbált csak azért, mert ő szép, okos, egyedüli csemete és mindig kedvesen udvarias. A családjára már csak halványabb foltokban emlékszik, nem hajlamos az ostoba szentimentalizmusra, így a múltját kizárva egyedül a jelenre koncentrál. Világ életében jó vezető volt, és ezt a tudását eredményesen kamatoztatja is. Az alkalmazottai egytől egyig megvannak vele elégedve és ő maga is tökéletesen elboldogul a vámpírokkal és emberekkel teli vegyes világban.

Hobby: -

Foglalkozás: Bártulaj

Extrák: Egy vámpírbárt vezet, ahol vonatkoznak néhány szabályok az odalátogatókra /// Hajlamos kikezdeni az alkalmazottakkal és vendégekkel egyaránt, bár az neki leginkább jelentéktelen kis szórakozás /// Nincsen konkrét ideálja, nőket és férfiakat is egyformán maga mellé fogad partnerül. /// Mestervámpír /// Foglalt LastBreathnek.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2015. 08. 22.

Módosítva: 2015. 08. 22. 16:42:12
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).