Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Misaki Vatanabe
Kategória: Hentai
Feltöltő: RAVIVA17

Kor: 19

Külső leírás: Kis és törékeny alkat, de ha jobban megnézzük, látszik, hogy több rejlik benne. Az arca csodaszép, hosszú és ébenfekete haj keretezi, ami leér egészen a feneke alá. Szemeit hosszú és dús szempillàk keretezik, amiket szempillaspirállal és tussal emel ki. Van egy pár szeplője, amit utál, de olyan jól áll neki... Az öltözködését tekintve színes egyéniség az egyszer biztos. A hangulatának megfelelően öltözik, bármit felvesz ami tetszik neki. Imádja a bőr cuccokat, a feszülős topokat és a habos szoknyákat is. Magassarkúmàniás, van neki vagy 200 pàr. Imàdja a gyűrűket és a mostanság menő arany tetoválásokat. Kedvenc színe a fekete, az jöhet minden mennyiségben. Haját változatosan hordja, hol magas copfban, hol fonatban, de szereti kreppelni, göndöríteni, vagy konytyolni.

Jellem: Kedves és szerethető jellem, bár néha eléggé mogorva. Önfejű és eléggé lobbanékony, a türelem nem az erőssége. Szeret a szanadban lenni és jó sokat olvasni, de a zenét is imádja, csellózik. Nehezen lehet lekötni, sokszor elkalandozik a figyelme. Kedves a természete, könnyen kijön bárkivel, szeret másokkal lenni. Bármilyen veszélyes kaladban benne van, a kìváncsi természete már nem egyszer bajba keverte. Imádja a történelmet, az állatokat, főleg a kutyákat. Igazi energiabomba, mellette sosem lehet unatkozni. Könnyen belopja magát akárki szívébe, de ez fordìtva is igaz. Könnyen lesz szerelmes, de a legtöbb csak plátói,vagy fellángolás. Kicsit még gyerekes, de egyben érett is. Nehezen lehet becsapni, bár igaz, hogy naív, de emellett óvatos is. Mindig a rosszfiúkat és a bunkókat fogta ki, sokszor csalódott, de nem adja fel. Imàd álmodozni és egy igazi kis vigyori csaj, aki mindig mosolyog és viccelődik.

Élettörténet: Egy kisvárosban él a szüleivel és a nővérével. Átlagos család, igaz a szülők elég dilisek, az anyja egy igazi hárpia néha, és elég nehezen jönnek ki egymással, valahogy olyanok, mint a tűz és a víz. Az édesapja pont az ellentéte, hihetetlenül jófej és megértő, bármit el lehet neki mondani.

Hobby: Csellón játszani, olvasni, fára màszni

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Imád rajzolni, festeni és úszni. Van egy kutyája Süti. Önkéntes egy szervezetnél. Imád szerelni és kertészkedni. A csellója neve Candice.

Képinfo: Nem saját. A kép csupán illusztráció. (http://orig00.deviantart.net/4e83/f/2015/008/8/7/girl_portrait_study_02_by_zeronis-d8d3o4x.jpg)

Engedélyezve: 2015. 08. 18.
2015. 10. 18.

Módosítva: 2015. 10. 14. 20:12:19
Módosította: RAVIVA17

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).