Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Beth Moore
Kategória: Hentai
Feltöltő: Corn

Kor: 21

Külső leírás: Középmagas, vékony testalkatú lány. Barna váll alá érő haja egy kicsit hullámos, általában kiengedve hordja, csak tanulásnál fogja össze. Kedveli a halvány színeket, nem öltözködik kihívóan. Szeme szürkés barna, mindig is jellegtelennek találta és ez az egyetlen dolog, amit nem szeret magában. Bőre halvány árnyalatú, de nyáron sokat dolgozik azon, hogy barnább legyen. Szereti az ékszereket, nyaklánc mindig van rajta, ahogy fülbevaló is. Nem szemüveges, de olvasáshoz, tanuláshoz használnia kell, ha elfárad a szeme. A tartása mindig egyenes, néha már túlzottan is. Otthon szeret lazán öltözködni, a sportruházat sem áll messze tőle, de ezt ritkán engedheti meg magának. Erős és kitartó, bár ez annyira nem szembetűnő a testalkata miatt.

Jellem: Beth egy szorgalmas, félénk és engedelmes lánynak tűnhet, ha nem ismeri az ember. A felsorolt tulajdonságok közül csak az első igaz rá, emellett a tanulmányaira is odafigyel, amennyire az lehetséges az ő helyzetében. Lázadó típus és nem tűri a szabályokat. Régen lehet, hogy szelíd bárányka volt, de elege lett a kifinomult, konzervatív neveltetésből. Ennek ellenére a modorát nem tudta levetkőzni, udvarias maradt. A véleménye mellett határozottan kiáll, és könnyen megsértődik. Úgy hiszi, ha ő kigondolt valamit az úgy jó, de ha nem, akkor a feletteseire hallgat, másokra csak legyint. Viszont ad a többiek véleményére, kérdéses, hogy meg is fontolja, figyelembe veszi őket. Hangos, gyakran kiabál vagy emeli föl a hangját, néha nem szándékosan. Túlságosan tud örülni a jó dolgoknak és aztán nagyot csalódni. Vidám lány, de inkább a mufurc az első jelző, ami eszünkbe juthat róla. Nem bunkó, de tud az lenni. Válogatott szavakkal tud beszólni másoknak és a földig tiporni őket, igaz csak ritkán vetemedi ilyenre. Ha valaki keresztezi az útját inkább ráhagyja a dolgot az ellenfelére. Képes teljesen flegmán és nemtörődöm módra viselkedni. Összetörni a lelki világát és a boldogságát túl könnyű, de ő ezt mindig elrejti. Sosem omlik össze mások előtt és szerencsére a torna vigaszt nyújt neki. Szeret barátkozni és jól elvan a többi lánnyal, de amolyan „igaz barát, legjobb barátnő” szintig sosem mélyíti a kapcsolatait. Nem magányos farkas, de az új élethelyzetében egyenlőre független akar maradni. Bulizós, és minden viccesben benne van. Imád tréfálkozni, de ha vele teszik ugyan ezt, ki nem állhatja, gondoskodik róla, hogy ilyen ne történjen. A fiúkkal a kapcsolata semleges, de ha megtetszik neki valaki, hónapokig képes kavarni a többiekkel, hogy aztán eldönthesse, kell-e neki igazán az a srác. Gyanakvó és nehezen nyílik meg, szinte lehetetlen átlátni rajta, vagy leolvasni az érzelmeit bizonyos helyzetekben. Szeret viszont saját „gyengesége” ellenére lelki szemetes lenni, tanácsokat adni. Mindig jó érzéssel tölti el, ha segíthet a társainak. Idegenekkel nem áll szóba, nehezen ismerkedik egy bizonyos szűk körön kívül. Jó alvó, szinte bárhol képes álomba merülni, olyan akár egy macska. Gyakran felborul viszont a belső rendje, mert az éjszaka a bulizásé vagy a tanulásé. Éppen ezért nagyon sokat kávézik, szinte függő.

Élettörténet: Félig Japán, félig Francia származású, ami elég érdekes párosításnak számít. Nem szokta emlegetni, sőt szinte titkolja, hogy így lenne, mert kiskorában mindig gúny tárgya volt, egy ilyen alaptalan dolog miatt. Édesanyja ragaszkodott a francia neveltetéshez, ennek ellenére japán oktatási rendszerben tanult egészen mostanáig, szigorú körülmények között. Szülei az üzlet és a kereskedelem bonyolult világában dolgoznak, ennek ellenére sok időt fordítottak egy szem lányukra. Minden úgy történt Beth életében, ahogy ők azt eltervezték. Énekelni, zongorázni tanult, neves iskolába járt és még saját tánctanára is volt. Igazi francia bálokra járt, de Japánban is lakott egy ideig, ahol önvédelmet tanult. Ez nem illik egy hölgyhöz az anyja szerint, viszont a lánya ezt kedvelte a legjobban. Alig várta, hogy egyetemista legyen. A szülei és az élete iránt érzett elégedetlenség egyre csak nőtt és nőtt, majd végül 20 éves korában robbant a bomba. Boxolni kezdett, abbahagyta a „finom” hobbikat és végül tornász lett belőle, falta a fiúkat. Apja mindig is orvosnak szánta, így biosz szakon tanul az egyetemen, ez volt a feltétele, hogy amíg talpra nem áll, számíthat a támogatásra. Beth nem igazán tudta milyen jövőt szeretne magának, ugyan is eddig mindent a szülei intéztek neki. Hogy kedvére tegyen a szüleinek, összevonta a számára legkedvesebb dolgot az orvoslással. Gyógytornász lesz. Keményen tanul, de ez inkább a szerencse műve, mert a memóriája átlagos, a logikája kifejezetten jó. A tesztek neki nem nehezek, a gyakorlatban bukik el, ha a legrosszabbat nézzük. Nehezen kommunikál, éppen ezért a bulizás mentségére hozta föl ezt a gátlását; ott majd megtanul alkalmazkodni. Az egyetemi élet számára megváltás, nem is kívánhatna többet. Van egy saját lakása a capmuson, bár korábban egy lányszövetség szállóján aludt. Gyakran vágyik vissza a régi emlékekre, éppen ezért ritkán van a saját rezidenciáján, amit csupán a szülei miatt mondhat a magáénak. Szerintük zavarják a többiek a tanulásban, erről azonban szó sincs. Szinte senkinek nem beszél arról, hogy van egy saját kis búvóhelye, hiszen gyakorlatilag a lányszövetséggel lakik, mégpedig a tornászokkal. Barátai legfőképp vele élnek, ellenségei a közelben nincsenek, maga a mennyország lehetne, ha nem kéne tanulni.

Hobby: Szertorna.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Imádja a tornát, de futni utál. – Nehezebben tanul, mint azt bárki gondolná. – Csúnyán ír. – Mindig firkál az óra alatt, vagy pusmog. Mert egyszerűen nem lehet annyi ideig egy helyben tartani. – Sokszor filmezik. – Szereti a konzolos játékokat. – Igazi „banda csaj”, ritkán lehet látni egyedül. – Nem szereti a szemüvegét.

Képinfo: A kép nem saját munka. ()

Engedélyezve: 2015. 08. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).