Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Merton Sahad
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Daxa

Kor: 9 éves (26 átszámolva emberi életkorra)

Külső leírás: Merton fajának kiváló példánya. Magassága eléri a 250cm-ert, haja ében fekete, hosszú, váll alá érő. Arca markáns és férfias, karakteres és helyes, könnyen megragadja bárki pillantását. Szemei zöldek, akár a smaragd, s hol komolyan, hol vérmesen, néha pedig csábítóan tudnak nézni. Bőre fehér, lótestén fekete, rövid szőr csillog, lófarka is ugyan ezen színben csillog. Egész teste csupa izom, ez mind igaz emberi felsőtestére és ló altestére. Ruhát egyáltalán nem hord, ahogy a kentaur népek nagy része, maximum egy bőröv van az oldalán, amelybe szablyáját rakja, illetve ha messzebb kell mennie klánjától, akkor egy kentaurok között elterjedt táskafélét hord: egy széles, cserzett bőrsáv, amelyet át terítenek lótestükön, s azok végein, tehát testének két oldalánál helyezkednek el a táskák, amelyben tarthat élelmet, vizet, vagy akármit, ami belefér. Messzi útra egy bőrövet vet keresztbe felsőtestén, melynek hátulján egy kisebb kampó van, arra akasztja nagy pajzsát, ha éppen nincs szüksége rá.

Jellem: Merton a kentaurokra jellemző attitűddel rendelkezik. Heves vérmérsékletű, ravasz, gyakorta agresszív és harcias... ha más népekről van szó. Mert hogy rendkívül rasszista, s mindenkit megvet, aki elmondása szerint "gyenge két lábú" és nem a kentaurok népét gyarapítja. Fajtársait szereti és szereti a megmérettetéseket is, a veszélyt és a felfedezést, a természetet. Egyedül talán az elfekkel ápol közönyös viszonyt, mert ők azok, akik hasonlatosan hozzájuk, természet fölé nem kerekedő lények. Ellenben rendkívül utálatos az emberekkel, azokkal, akik sajnos rendkívül elterjedtek a mai világban, s akikkel a legnagyobb ellentétben áll a klánjuk. Mindezek ellenére becsületes és nem támad gyengékre, vagy nőkre, hacsak ők meg nem támadják előtte. Tiszteli az életet és az ellenfeleket, nem becsüli le egyiket sem, s habár nem szereti a kétlábúakat, néha képes rászánni magát arra, hogy segítsen nekik.

Élettörténet: A Sahad nevű klán sosem ápolt jó kapcsolatot a körülötte élőkkel.. Még a többi kentaur klánnal sem. Merton ennek a klánnak a tagja, s habár a vezér - akinek a parancsainak köszönhetik mindezt- nem minden szavával ért egyet, még is engedelmeskedik. Ebben a közösségben nőtt fel, ért és erősödött meg. Szikár és izmos lett, gyorsabb és ügyesebb a többieknél. Futásban és akadályok legyűrésében mindig is a környező és a saját klán élén állt. Harctudása is bőven kielégítő, amit folyamatosan fejleszt a többiekkel való harc közben. Ügyessége miatt ő a felderítője vándorló klánjának: mielőtt megtámadnak egy falut, vagy egy karavánt, csapatot, bárkit, őt küldik előre, hogy fürkésszen ki mindent, kémkedjen körbe. Évek óta remekül végzi a munkáját, s habár sok asszony a lelkét odaadná érte, hogy őt válassza, valahogy sose tudott megmaradni egy nőnél soha tovább, mint két éjszaka. Talán a kalandvágya vezérli, de imádja munkáját és remekül is csinálja, a veszély ellenére. Sok emberi ellensége van, katonák és lovagok, akiket harcmezőkön győzött le a többiekkel, vagy felégette kastélyukat, falujukat. Nem a pénzért, zsákmányért teszi, ahogy klánjában egyesek, hanem a gyűlöletből, amit belé neveltek. Soha nem ismerte igazán az embereket, vagy látta az ő szemszögüket, így meg sem fordult a fejében, hogy ők mit éreznek, gondolnak és mit miért tesznek.

Hobby: Párbajok, barangolás

Foglalkozás: Felderítő

Extrák: Szereti a zenét, sokszor van ott a klános mulatságokon. Kiváló vadász, különböző állat és madár hangokat tud kiadni, melyeket felderítésekkor használ jelzésekre a klánjának. Szereti a bort, bár nem tud hamar lerészegedni.

Képinfo: Az illusztrációt készítette Jeremy Leach (http://jeremyleach.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 08. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).