Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Rifaera Lessys
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Daxa

Kor: 26

Külső leírás: "- Na... És hogy nézett ki? - Hát.. Haja hosszú és szőke, majd a derekáig ért, de lófarokba fogta, elől két rövid tincs keretezte oválisabb arcát.. Pisze orra felett türkiz színű, szigorú pillantású szemek ültek, ajkai akár a korallok finom rózsaszínje, bőre fehér, mint a hó, füle hegyes. Válla keskeny, csípője széles, dereka akár a nádszál, lábai hosszúak és kecsesek. Mellei markolni valóan feszesek és gömbölydedek, peckesen állnak, feneke is olyan csípni való... Levendulaszín posztó takarja, könnyű bőrvért védi. Karcsúságát kiemeli a derékfűzőszerű páncél, nyakát egybefüggő nyakvért védi, arany, fémes motívumokkal. Az alkarvédője bőr, ahogy magas sarkú csizmái is. Ezektől tűnt olyan magasnak! Láncok és smaragdok díszítették, oldalain díszes ikerpenge. Egyszerre testesítette meg bennem álmaim asszonyát és a halál árnyékát.. - Azt akarod mondani, hogy egy nő vert szét titeket? - De még milyen..."

Jellem: "- Na jó.. de hogy is volt? - Gondoltuk eljátszadozunk a fogadós lányával.. Nehezen adta magát, még sikított, rúgott is. Aztán jött ez a nő és határozottan kijelentette, hogy eltöri a karjainkat, ha nem engedjük el a lányt. - Bátor! - Először azt hittük megzakkant. Gondoltuk bevesszük őt is, de hamar megbántuk, mert nem viccelt: komolyan eltörte a kezünket.. Ráadásul olyan nyugodt arccal, hogy fájdalmas volt nézni. Ha legalább mérges lett volna az arckifejezése, de még az sem, teljesen uralkodott magán, mintha az egészet unottan csinálná már, mintha már száz meg ennyi ilyen esetett látott volna. Mintha előre tudta volna, hogy ez lesz. Miután mindünknek eltörte vagy az ujját, vagy a kezét, sőt, volt, akinek a lábát is, kedvesen felsegítette a lányt és elküldte. Vele bezzeg úgy bánt, mintha a húga volna, hol ott nem is. Bár azt hallottam azóta, hogy majdnem mindenkivel ilyen… főleg nőkkel. - Úgy tűnik, nem szívleli a férfiakat. - Egyáltalán... Pedig azért láttam, hogy nagyon mered az egyik széles vállú harcos felé, még mielőtt elkezdtük, ott ült egyedül, csendesen és magányosan. - Csoda, hogy nem ölt meg titeket. - Nem tűnt vérszomjasnak. Sőt, igazából még figyelmeztetett is, hogy megteszi, csak nem hittük el. Nem néztünk ki belőle ilyen komolyságot, olyan fiatal még!"

Élettörténet: "- Egyáltalán ki ez? - Azt hallottam, a neve Rifaera. Nem sokat tudni a múltjáról, annak ellenére, hogy elég hírhedt fejvadász körökben. Nyugati gyermek, félvér valami boszorkával. Tőle tanult meg varázsolni, meg harcolni, amíg az asszony hibát nem vétett és megölte egy megidézett démon. Azóta a lány egyedül élt és nőtt fel, pénzét kemény kétkezi munkákkal és harccal szerezte, miközben démonokra vadászott. - Démon vadász? Zagyvaság! - Igaz, ha mondom! Pengéi felizzanak, ha démon közelében vannak, s erősebbek lesznek bármely fémnél! - Izzó pengék, ugyan már! Még is honnan lenne neki olyanja? - Bűvölő megcsinálja akárkinek, csak drága az, meg szerencse kell hozzá. - Hm. Végül is igaz. Bár csak én lettem volna ott, biztos szobára vittem volna! - Azt kétlem. Gyűlöli a férfiakat, mióta egy rendesen átverte. - Miként? - Csak a hírnevéért fektette meg.. no meg a kardjaiért! Nem jutott messzire, az összetört lelkű leány őt is rendesen összetörte, mikor utolérte. - Előítéletesnek hangzik. - Az is. - Honnan tudsz ennyit róla? - Van egy leányismerősöm, akinek szintén van egy leányismerőse, neki segített, mesélt magáról, ő pedig a leányismerősömnek, ő pedig nekem, miután megtudta, hogy itt is járt. - Még ilyet.. De hova megy? - Ki tudja? Talán nem találja a helyét a világban. Vagy az anyja gyilkosát keresi, esetleg élete szerelmét. - Magányosnak hangzik. - Én is annak láttam."

Hobby: Nem nagyon jut ideje hobbikra.

Foglalkozás: Démonvadász

Extrák: Faja: félig ember, félig boszorkány, kardjai családi örökségek, amelyeket megbűvöltetett. Képes a mágiára is, de fele olyan erős. Képességeit inkább démonok elkapására és megölésére, elűzésére használja.

Képinfo: Illusztrálta Young June [GPZANG] Choi (http://gpzang.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 08. 18.

Módosítva: 2015. 08. 17. 02:24:15
Módosította: Daxa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).