Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: David Silverman
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 20

Külső leírás: Vékony és nyúlánk alkatú, mégsem túlzottan magas fiú. Mozdulatai fürgék, izomzata szálkás. Szeret egy-két számmal nagyobb ruhákat hordani, mert nem bírja elviselni, ha etióp éhezőnek nézik, vagy csövesnek és netán hozzá vágnak pár centet. Nyaka vékony, ezért kissé nagynak tűnik az ádámcsutkája. Haja rövid, sötétbarna és mindig kócos, bármit csinál vele. Bőre hófehér, köszönheti ezt nap allergiájának, ami következtében ha kicsit is erősebb az UV sugárzás, már hólyagosra ég a bőre. Ezért nem látod soha a strandon mászkálni a legnagyobb melegben. Nem is szereti a meleget. Pontosan ezért is tervezi azt, hogy ha majd képes lesz a saját lábára állni, valami északi országba költözik. Szemei élénk kékek, bár hajnalban és szürkületkor szürkés árnyalatúnak tűnnek. Szemöldöken lágyan ível és vastagsága sem erőszakos. Orra már-már tökéletes, ajkai vékonyak. De nagyon szép a mosolyan, szinte kisfiúsan huncut. Kár, hogy ezt nem sok mindenkinek van lehetősége látni. Ékszereket soha nem hord, csak egy gorillát ábrázoló csüngő dísz lóg a telefonján.

Jellem: Antiszociális. De tényleg. Bár semmi baja az emberekkel úgy nagy általánosságban, mégsem érzi szükségét annak, hogy a kelleténél több időt tölstön a közelükben. Tud kedves is lenni, de az esetek túlnyomó részében cinikus és bunkó. Mellette szóljon, hogy ezt nem direkt teszi. Végtelenül ideges lesz, ha valaki beszélgetést kezdeményez vele, és bár nagyon szeretne normálisan válaszolni, soha nem sikerül neki. Ezért nincs is túl sok barátja, bár nem is bánja annyira, mint kellene. Nem szereti a hangos, lármás embereket, de szívesen beszélgetne a könyvmolyokkal, vagy a hasonlóan. Visszahúzódó és szégyellős fiú, de a külvilágnak inkább távolságtartónak és ridegnek tűnik. Soha nem volt jó a barátkozásos dolgokban. Nem igazán tudja kezelni a normális emberi kapcsolatokat. Pedig szeretné, és tényleg mindent belead a dologba a maga módján. De valahogy mégsem sikerül neki. Ezért van az, hogy sokszor magára haragszik a leginkább. Mindig csalódnia kell a saját képességeiben. Szeretne társasági lény lenni, de az utóbbi időben egyre csak úgy látja, hogy egyedül fogja leélni az életét, barátok nélkül. És elég sok hajlandóságot mutat arra, hogy ebbe bele is törődjön.

Élettörténet: Egy kanadai városban látta meg a világot, bár szülei nem kanadaiak. Téli vakációjukat töltötték kettesben, mikor a nőnél megindult a szülés. Egy hónappal korábban a vártnál, így egy hónappal tovább kellett Kanadában tartózkodnia a házaspárnak. Hála minden égi jónak David nem szenvedett semmilyen szellemi vagy testi sérülést annak ellenére, hogy koraszülött lett. Minden a legnagyobb rendben volt, az orvosok is kedvesek voltak a friss anyukához. Olyan volt ez, mint egy Oscar díjas Love Story befejező jelenete. Azóta évről-évre elmennek Kanadába, David születésnapja környékén, hogy megemlékezzenek a születés és szülés csodájáról. Soha nem volt rossz gyerek, mindig jól teljesített az iskolában is, nem volt akaratos, mert megértette, hogy milyen fontos szüleinek a munka. Azt a tényt viszont nem lehet eltörölni, hogy mennyire magányos. Bár ezt soha nem vallaná be. David apja egy szoftverfejlesztő cég anyavállalatának a feje, tehát szinte soha nincs otthon; az anyja egy női magazin gyermeknevelési tanácsok rovat főszerkesztője, ergo ő is csak aludni jár haza. Pont ezért a fiú is azt csinál, amit akar. Ha úgy tartja kedve épp rossz társaságba keveredik, ha mégsem, akkor az utcákat, parkokat járja a fényképezőgépével. Viszont Davidnek van egy elbűvölő húgocskája is, aki nem több hét évesnél. Igen elég nagy a korkülönbség a két testvér között, de így legalább egyik sem féltékeny a másikra. Viszont mindig kell a házhoz egy bébiszitter, amíg a szülők távol vannak. David egyiket sem szívelte soha, ezért mindig lelép valamerre, hogy ne kelljen a kelleténél több időt tölteni a dadusok mellett. A legutóbbi, harminc-negyven év közötti hölgyet elbocsátották, mert szexuálisan zaklatta Davidet, aki ezt nem hagyta szó nélkül és elmondta szüleinek.

Hobby: Fotózás

Foglalkozás: -

Extrák: Dohányzik, de csak azért mert menő. * Fotográfusnak tanul az egyetemen. * Igazi elvont művészlélek. * Szereti a groteszk és szürrealista festményeket. * Van Gogh festményekkel van kiplakátolva a szobája. * Szeret hosszú sétákat tenni az ipodjával és a fényképezőgépével. * Foglalt: linkának

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál (http://luviiilove.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 08. 15.

Módosítva: 2015. 08. 09. 16:48:47
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).