Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: John Larris (Risky)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: chris_wanderer

Kor: 24 év

Külső leírás: Termetre magas, bőre kifejezetten világos. Nem a konditerem edzette meg, sokkal inkább az utcai verekedések, és ez meglátszik kinézetén, mozgásán és harci stílusán is. Szeme különösen világos barna, neonos fényben szinte sárgának tűnik, amelyet még inkább kiemel, hogy sötétbarna, félhosszú hajának végét fémes kékre festi. Bal fülében két fülbevalót is hord, de piercing-je nincs. Életvitele ellenére nem szenvedett maradandó sérülést, sebei után csak néhány halovány heg maradt.

Jellem: Hangos, bevállalós, vakmerő  akár egy amerikai film rosszfiúja. Hirtelen haragú, és nem azért nem gondolkodik, mert nem tudna, hanem mert nem akar. Önfejű és meglehetősen makacs, de ha szükség van rá, kiváló csapatjátékos. Nagyképű és lekezelő modorú, de ezt leszámítva igen szórakoztató társaság is tud lenni. Ragaszkodó típus; a csoportját ért sérelmeket személyesnek tekinti, és ezzel kapcsolatban még kevésbé megértő és elnéző, mint általában.

Élettörténet: Egy amerikai város gettójában született és nevelkedett, pénztelen, munkahelyről munkahelyre vándorló, masszív alkoholista szülők gyermekeként, akik gyakran veszekedtek (nem ritkán verekedtek) látszólag ok nélkül, hogy levezessék a bennük felgyülemlett feszültséget. John iskolába annyit járt, amennyit feltétlenül szükséges volt, semmiféle képesítést nem szerzett. Amióta az eszét tudja, nem igazán igyekezett betartani a törvényeket. Fél évet töltött a fiatalkorúak börtönében, azután sokkal elővigyázatosabb lett, és többet nem kapták el. Tizenöt évesen csatlakozott az egyik bandához a környékbeli fiúkkal együtt, akikkel már korábban is sokat lógott. A drogkereskedelem jóvoltából némi keresetre tett szert, de ami még fontosabb, a banda védelmet kínált. Tizenkét éves volt, mikor édesanyja furcsán kezdett viselkedni: olyan dolgokról beszélt, amiket John nem látott, és a legváratlanabb pillanatokban törtek rá síró-, nevető- és dührohamai. Öt évvel később meghalt drogtúladagolásban. Apja ekkor kezdett el rendszeresen drogozni, még nehezebb pénzügyi helyzetbe hozva magát és fiát. Mikor fegyverrel fenyegette meg John-t, hogy adja neki addigi keresetét, ő elszökött otthonról. Szerzett egy lakást, amely elég rongyos, de lakható, és azóta ott él.

Hobby: az éjszakai élet minden oldala, amely a gettóban elérhető (a drogokat kivéve), bandázás, verekedés, szerencsejáték

Foglalkozás: hivatalosan munkanélküli; egyébként drogkézbesítő és adósságbehajtó

Extrák: A cigarettázás és az alkoholizálás nem áll távol tőle, de nem drogozik. Magának sem vallja be, de anyja utolsó évei mély nyomot hagytak benne. Nem tudni, hogy a drogok miatt viselkedett így, vagy megőrült, mindenesetre John-nak mindig eszébe jut, amint szóba kerülnek a szerek. Néha a rosszullét is rátör, de ezt ügyesen leplezi. *** Nem beszél a múltjáról. Ahol ő él, ez nem szokás. *** Szerencsejáték terén Fortuna kegyeltje. Ebben bízik is, és sokat kockáztat. A banda tagjai ezért először Larrisky-nek, majd Risky-nek nevezték el. Ma már mindenki így ismeri.

Képinfo: Nem saját kép. ()

Engedélyezve: 2015. 08. 10.
2015. 08. 24.

Módosítva: 2015. 08. 23. 18:30:53
Módosította: chris_wanderer

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).