Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Aaron Colbert
Kategória: Fantasy
Feltöltő: chris_wanderer

Kor: 19 év

Külső leírás: 178 cm magas, kifejezetten nyúlánk, vékony alkat, amelyet még inkább kihangsúlyoz a fekete öltöny – más fajta ruhát nem is igen látni rajta. Arca vonásai arányosak, haja és szeme feketébe hajló sötétbarna, pillantása mindig vad és barátságtalan. Testtartása egyenes, mozdulatai határozottak.

Jellem: Erős jellem, ez már első pillantásra is látszik rajta. Amint lehet, magához ragadja az irányítást (amihez veleszületett tehetsége van), és többé nem is adja át senkinek. Akaratát határozottan érvényesíti, és nehezen tűri, ha mások teszik ugyanezt vele. Nehéz kivívni a tiszteletét, de nem lehetetlen: több példa is adódott már rá. A végletekig becsvágyó, és tisztában van azzal, hogy ez sokszor elvakítja, így az elmúlt években óvatossá vált, igyekszik mindig logikusan gondolkodni. Mindenkivel rideg, távolságtartó, hivatalos. Könnyen dühbe gurul, ekkor pillantása félelmetes, hangjából süt a fenyegetés, de szavai továbbra sem sértik a jó modor semmilyen pontját.

Élettörténet: Aaron egy brit kisvárosban született középosztálybeli családba. Sosem sikerült beilleszkednie az óvodában sem: a többi gyerek valamiért félt tőle, sőt szülei is gyakran aggódva méregették. Persze nem könnyű megszokni a tényt, hogy a gyermeked dühében párduckölyökké változik, de tiszteletre méltó módon elfogadták, és ezzel együtt szerették őt. Aaron képességéről mit sem tudva, értetlenül figyelte a körülötte zajló dolgokat, amíg Arthur Wright, a kor kiemelkedő politikusa váratlanul el nem látogatott hozzájuk, és fel nem ajánlotta a szüleinek, hogy (maga is alakváltó lévén) segít a fiúnak. A szülők eleinte bizalmatlanul fogadták a férfi szavait, de miután minden héten visszajött, és tanácsokat adott Aaronnak, amelyek hasznosnak is bizonyultak, úgy döntöttek, megengedik, hogy gyermekük első iskolás éveit magántanulóként töltse, Wright különleges oktatási rendszere szerint. Aaron önkontrollt tanult (az állami tanterv által meghatározott tárgyak mellett), és így képes volt beilleszkedni később az iskolában is, elrejtve képességét. Egyetlen korabeli társa volt, aki előtt nem kellett semmit titkolnia, mégpedig Lawrence, Arthur Wright fia. A fiúk az évek során elválaszthatatlan barátokká váltak, és a Wright vezette alakváltó-szervezetben nagy elismerésre tettek szert. Arthur sok feladatot bízott rájuk (mint a csoport kiemelkedő fiataljaira), így történt, hogy egy éve elváltak útjaik: Lawrence elutazott, hogy fontos tárgyalásokat folytasson a kormánnyal, Aaron pedig Arthur-nak segédkezik a csoport belső ügyeiben. Nemrég egy kellemetlen incidens után Aaron különköltözött családjától, és csak ritkán látogat haza, bár a kapcsolatot nem szakította meg velük teljesen.

Hobby: kutatásokat végez az alakváltókkal kapcsolatban (önmegfigyelés, utalások régi könyvekben, stb)

Foglalkozás: könyvelési- és logisztikai munkát végez egy kisebb vállalkozásnál; Arthur Wright jobbkeze a csoport ügyeinek rendezésében

Extrák: Arthur Wright befolyásos brit politikus, aki szabadidejében tehetséges gyermekekkel is foglalkozik. Kevesen tudják, hogy valójában alakváltó, és a hozzá hasonlóaknak próbál segíteni – ezért kutatja fel az alakváltó gyerekeket, mielőtt komolyabb károkat okoznának vagy szenvednének. Egy majd’ egy évszázados múltra visszatekintő szervezet feje, amelynek tagjai különböző állatformát felölteni képes alakváltók. Céljuk a túlélés, a társadalomba való beilleszkedés azáltal, hogy kontrollálják az átváltozásukat kiváltó érzelmeket. *** Aaron másik formája egy fekete párduc, amelyet intenzív düh hatására vesz fel. Régen sokkal nehezebben uralkodott magán, mint mások, de mára acélidegekkel tűr el bármit, és csak szükség esetén változik át.

Képinfo: Nem saját kép. ()

Engedélyezve: 2015. 08. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).