Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Riley Parks
Kategória: Hentai
Feltöltő: RAVIVA17

Kor: 26

Külső leírás: Első ránézésre az egyenruháján kívül a szemei tünnek fel, hisz annyira szépek, hogy a tekintetével bárkit levesz a lábáról. Magas teremtés, sportos testalkatú, telt keblekkel, formás fenékkel. Hosszú szőke haja lágyan omlik erős vállaira, általában összefogja vagy bekontyolja. Ritka szép nő az biztos, viszont amennyire szép annyira makacs és néha kezelhetetlen. Az egyenruháján kìvül csak pólókat és farmert visel, de vannak igazán nőis ruhadarbjai is. A sminket szereti, főleg a vad és szexi tekintetet varázsoló sminkeket részesíti előnyben.

Jellem: Vad és zabolátlan teremtés. Nehezen tudja visszafogni az indulatait, de azért igyekszik. A türelem sosem volt az erőssége, sem a várakozás. Határozott és céltudatos, mindig tudja mit akar és azt is, hogy hogyan érhetné el. Nehezen enged bárkit is közel magához, de akiket szeret, azt bármi áron megvédi. Rajong a sportokért, főleg a box és a futás áll közel a szívéhez. Imádja az extrém dolgokat, bármilyen vad és veszélyes dologban szívesen vesz részt. Szereti, ha egy pasi határozottan megmondja mit akar, viszont ugyanakkor szeret irányítani is. Mindig kimondja amit gondol, néha akkor is, ha nem kellene.

Élettörténet: Édesanyja meghalt még mikor Riley öt éves volt, az apja pedig az alkoholba menekült, sokszor megverte a két lányt, merthogy van egy húga, egyszer ezt Riley megelégelte és összeszedte a bátorságát és lelépett a húgával. Hamar talált munkát egy klubban ahol sokáig boxolt, aztán mikor elég pénzt szedett össze, beíratkozott egy rendőrsuliba, s miután elvégezte munkába állt és az egyik legjobb lett a szakmában. Húga pedig modellként dolgozik, és bár messze élnek egy ideje egymástól, mégis szoros a kapcsolatuk.

Hobby: Box, futás, motorozás

Foglalkozás: Nyomozó

Extrák: Imádja a fegyvereket és a csípős ételeket, főleg a kínait, viszont borzalmas szakács, azért alapkajákat ek tud készíteni, viszont nem egy konyhatündér. Utálja a romantikus filmeket, szívebben néz horrort.

Képinfo: Nem saját. A kép csupán illusztráció. (http://orig12.deviantart.net/0061/f/2010/094/b/5/b5b4f40e93a1ec3813e365f57c86e475.jpg)

Engedélyezve: 2015. 08. 08.

Módosítva: 2015. 08. 07. 21:30:07
Módosította: RAVIVA17

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).