Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Audry Belmondo
Kategória: Hentai
Feltöltő: RAVIVA17

Kor: 18

Külső leírás: Egy igazán szemrevaló teremtés. Gyönyörű szőkésbarna haja a derekáig ér, mindig selymes és kókuszos illatú. Bőre kissé napbarnított, puha és illatos. Szemei ékkőként ragyognak, kíváncsiságot tükröznek. Ajkai puhák, csókra csábítanak. Magas lànyka, 168 centi és ehhez pedig karcsú alkatú. Nos mellben talán nem igazán erős, viszont ez illik hozzá.Ruhái mindig tükrözik aznapi hangulatát, kedvenc ruhadarabja egy régi, kopott farmer és egy pink tornacipő. Sosem visel magassarkút, viszont rajong értük. Imádja a kiegészítőket, bármi jöhet, van is egy Vámpírnaplós nyaklánca. Kedvenc színe a türkiz és a fukszia. Haját változatosan hordja, legtöbbször fonatokban.

Jellem: Aranyos és imádnivaló lány. Alapból kedves és önzetlen, mindig vidám és pozitív. Kissé gyerekes, viszont bölcs és okos lány. Naívnak tűnik, lehet kissé az is, viszont könnyen felismeri, ha valaki csak szédíteni akarja. Örök àlmodozó, az emberek szàmára kissé furcsa, mert sokszor elkalandozik a figyelme. Imád a természetben lenni és az állatokat is szereti. Könnyen kijön másokkal, bármilyen helyzethez könnyen alkalmazkodik. Mindig megküzd azért ami fontos számára, sosem adja fel, mindig eléri a célját. Kitartó és mindig kiáll azért amiben hisz, a szeretteiért bármit megtesz.

Élettörténet: Átlagos családból származik, két testvére van, egy húga és egy bàtyja. Édesapja állatorvos, édesanyja pedig ingatlan eladó. Pénzük tehát van bőven, de ettől még nem tartják jobbnak magukat másoknàl. Ebben a családban mindenki jó valamiben, nagy elvárásokat támasztanak Audry felé. Azt szeretnék ha építészmérnök lenne, ő viszont inkább a zenével foglalkozna. Két évig élt a nagynénijével, egy másik városban, most viszont hazaköltözött és a városban folytatja tanulmànyait.

Hobby: Gitározás, dalszöveget írni, éneklés, rajzolás, olvasás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Csodaszép hangja van, van egy fekete cicája Nyafi, még sosem volt barátja, imádja a motorokat, utálja a hideget, tud hegedülni és zongorázni, utálja a mogyorót, kedvenc énekese Mariah Carey.

Képinfo: Nem saját. A kép csupán illusztráció. (https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRbpGgVinfUbC-_SRLbw930NjW1n3DQ5X_JyecG3x7jSd0rb83C)

Engedélyezve: 2015. 08. 07.

Módosítva: 2015. 08. 03. 22:10:31
Módosította: RAVIVA17

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).