Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Marco di Verazzano márki
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 25

Külső leírás: Az átlagnál alig magasabb, de szépségével mindenképp figyelemfelkeltő jelenség. Testét vívással, lovaglással edzette ruganyossá és fürgévé. Bőrének bronzos árnyalata mintha örökké fénylene, pedig csak a származásának köszönheti eme jótékony adottságot, ahogy a hihetetlen borostyán szemeket is. Pillantása igéző, csábító, íriszeit hosszú sötét szempillák árnyékolják, míg szoborszépségű arcát hosszú hullámos fürtök foglalják keretben, miknek vége a háta közepét verdesi. Ajkai hibátlan ívűek, orra egyenes, arccsontja elegáns, mégis van benne valami férfias markánsság, amivel együtt is rögtön látszik nemesi származása. Ruhái díszesek, feltűnők, kedveli az aranyat, a mélyzöldet, a feketét, csupán lovagláskor szorítkozik szolidabb öltözetre.

Jellem: Olyan ő mint egy soha el nem hervadó rózsa, amit még a legvadabb vihar sem képes letörni, mert a gyökerei erősen ragaszkodnak az éltető földhöz. Nyílt természetű örökké vidám férfi, kinek minden pillantásában lobog az élet, a szenvedély, a vágy a szerelem után. Hajtja a fiatalsága, a kalandvágya, a vakmerőség azonban szerencsére elkerülte eddig. Józan esze a helyén van, saját magát nem helyezi mások fölé, még egy parasztasszonynak is kezet nyújt hogy lesegítse a lépcsőn, bármily megbotránkoztató is a tette. Tökéletes nevelést kapott, ízig-vérig arisztokrata, aki tisztában van az etikett elvárásaival. Ezeket jobbára be is tartja, de azon kevesek közé tartozik, akinek a mosolya még a királynőt is levenné a lábáról így még nem fordult elő, hogy bárki nehezményezné viselkedését. A hölgyek köreiben aligha, bár titkon ő inkább az ifjú urak társaságát keresné.

Élettörténet: A Verazzano család leszármazottja, a legkisebb fiúgyermek a családban, s mint ilyen nem feltétlenül kell örökösökkel foglalkoznia. Arra ott van két idősebb bátyja, így Marco tulajdonképpen az élvezeteknek szánhatja mindennapjait. Soha nem kellett dolgoznia, szolgák hada áll rendelkezésére a szülei birtokán, ő azonban inkább Velence nyüzsgő városában vett magának egy házat. Innen kedvére járhatta a szalonokat, lóversenyeket és bordélyokat, ahol még hozzá hasonló asszonykerülők is megtalálják amit keresnek. Hónapokkal ezelőtt egyik legkedvesebb barátja rá bízta a bordélyháza vezetését, amit Marco örömmel fogadott, mert így egyszerre tett szívességet barátjának és élvezhette a tulajdonjog előnyeit.

Hobby: lovaglás, vívás, érzéki gyönyörök keresése

Foglalkozás: Márki, titokban bordélyház tulajdonos

Extrák: Családja mit sem tud Marco vágyainak irányultságáról. Ha kitudódna hatalmas szégyenfolt esne a család nevén amit Marco sem szeretne, ezért is költözött el a birtokukról.***Egyedüli rossz szokása, amiért a szakácsnője a „kék vérét” okolja, hogy borzalmasan finnyás. Nem akármilyen ételt fogyaszt el, csak amit ő jónak ítél.***(A karakter az Angyali csábítás című fanfiction egyik mellékszereplője)***Foglalt.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:48:12
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).