Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gregory Hamilton
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 24

Külső leírás: Magasságban majdnem elérti a 180 centiméter, ehhez passzoló sportos testalkata, ruganyos izmai vannak, mint egy futónak, aki néha még gyúr is kicsit. Bőre finoman napbarnított, rég eltüntette természetes sápadtságát hogy tetszetősebb legyen a kamerák előtt és még több pénzt kaszáljon. Haja eredetileg fekete, de pár éve egészen fehéres szőkére festeti, a feje tetején egy fodrász ügyességével igazítva el az ég felé meredő tincseket. Szemei gyönyörű égkékek, szinte világítanak a barnás nőre és világos haja miatt, mint egy nagymacskának. Ez a pillantás is hozzáad a vonzó külsőhöz, ami az ő munkájában nagy előny, bár nem tud érte különösebben lelkesedni már. Orra hosszúkás, hegyes, kihangsúlyozza magasan ívelő elegáns arccsontjait, az ember tekintetét pedig egyenesen finom csókos ajkaihoz vezeti. Testékszere nincs, nem rajong különösebben értük, ellenben szereti az öveket, mint kiegészítőt, van is neki mindenféle szegecses, mintás és stílusú. Bőrcuccot csak szerepléskor hord, az olyan neki mint a munkaruha, azon kívül inkább farmer-póló párti.

Jellem: Ha nem tudnánk hány éves, simán hozzáadnánk még húsz évet, legalábbis ő nagyon gyakran érzi úgy hogy nem huszonéves hanem legalább száz. Nem volt épp egyszerű kamaszkora és nem is tűnt el nyomtalanul az az időszak. Valamilyen szinten még mindig benne van a mókuskerékben. A depressziót elkerülendő sokat van társaságban, barátai vannak szép számmal mivel úgy általában mindenkivel jófej és birkatürelemmel rendelkezik még csajok panaszáradatához is. Mélyen belül van benne egy magányos rész, ami csak úgy szívja magába az ilyen dolgokat és közben ő is vágyik egy kapcsolatra. Nem, nem szexre gondol, nem egy gyors numerára. Abból kijutott neki bőséggel, hanem egy társra, partnerre, akit csak úgy szimplán megölelhet, anélkül, hogy magyarázkodnia kellene, vagy valakit akivel összebújhat néha, mert van egy ilyen oldala is persze szépen titkolja és nem a macsó szarság miatt. Amit nem fed fel, azt nem sérthetik meg – gondolja ő. Ezért amint beteszi a lábát a stúdióba átvált Greg üzemmódba: bájmosoly, cinizmus és egy pornószínészhez méltó szégyentelenség, amiről minden lepereg.

Élettörténet: Középosztálybeli családban született, Gregory is elvégezte a középsulit ahogy minden más normális gyerek. A baj akkor kezdődött, amikor az érettségire készült. Túl nagy volt rajta a nyomás, a szülei biztosra vették hogy sikerülni fog neki és felveszik egy jó nevű egyetemre, de Gregory nem bízott ennyire benne. A sok stressz, meg idegesség után kellett valami, ami feloldja a feszültséget és ő is mint oly sokan a rossz módszert választotta. Már majdnem egy éve füvet szívott mikor a szülei találtak egy zacskóval a szobájában és kitört a balhé otthon. Persze az egyetem már nem jött össze, mert nem is küldte el a jelentkezést. A szülei elvonóra küldték és megvonták tőle a zsebpénzt, de ezzel csak még rosszabbá vált a dolog. Mikor már minden cuccát pénzzé tette amit lehetett, jött ő maga. Nem válogatott, aki fizetett az jó volt, néhány zűrös cimborájával pedig otthoni szex videókat adtak el magukról. Ez addig folyt míg a család el nem kapta egy kisebb orgia közben a nappaliban, na akkor betelt a pohár. Elzavarták otthonról, volt hogy az utcán aludt, volt hogy valamelyik kliensnél, néha meg a kórházban ébredt. Egyik ilyen alkalommal valahogy minden helyrekattant nála. Nem kis sokk volt megtudni neki, hogy majdnem elvesztette a jobb lábát. A fű mellett ugyanis láncdohányos volt és a rengeteg nikotin érelzáródást okozott a combartériánál. Ha egy órával később hozzák be már nem tudnak segíteni rajta. Ez az esett kellett hozzá hogy „felébredjen”. Nem ment ripp-roppra a dolog. Se pénze, se élete, józan állapotában pedig annyira szégyellte magát hogy a családja elé se mert kerülni, hányingere volt saját magától. Eljárt az elvonóra, de ez sem volt sétagalopp. Muszáj volt keresnie valamit amivel levezeti a feszültséget és maradt neki a mértéktelen szex. A házilag legyártott videóira ekkortájt figyeltek fel. Egy pasas felajánlotta neki a lehetőséget a pornóiparban, Gregory meg kapva kapott az alkalmon, de egy cseppet sem büszke rá. Kellett a pénz. Eleinte visszafizette az adósságait, az sem volt könnyű elvégre nem bankból szerezte, hanem mindenféle rosszarcú fickótól, de mostanra sikerült valamennyire lerázni a múltját, a pornó biznisz viszont megmaradt.

Hobby: futás, úszás, takarítás, gondozni a kutyáját, játszani a macskával

Foglalkozás: pornószínész

Extrák: Egy szép rendezett lakásban él egy kutyával aki egy Pomerániai törpespicc szép vöröses bundával és rókafülekkel, meg egy macskával, aki pedig egy hófehér török angóra. Imádja mind a kettőt és nagyon sok figyelmet fordít rájuk.***Az elvonó után sokáig a szexszel helyettesítette a kábítószert, ezért kialakult egyfajta szex függőség. Nagyjából ezen is túl van, a fölös energiákat a futással vezeti le. ***Nem beszél senkinek magáról, inkább elkerüli a témát.***Allergiás a halra, meg minden egyéb tengeri herkentyűre.*** Foglalt.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 06:41:42
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).