Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Anuriti Shol
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Zico

Kor: 19 év

Külső leírás: Kora ellenére még mindig nagyon baba arca van. Haja rövid, dús és tépett fazonú. Mindig is kék színű volt a haja, melyet fajtársai sem értenek hiszen a vérfarkasok elsősorban nem a külsejük miatt tűnnek ki a tömegből. A kék hajat ő egyszerűen annyival magyarázza, hogy biztosan történt valami az anyja hasában vele és ettől ilyen. Azt már nem tudná megmondani hogy mégis mi történhetett. Vékony alkatú gyerek, teljesen eltér a testvéreitől és rokonaitól. Elhízni nem tudott sosem, de valahogy az izom építés sem az erőssége, nem szereti túlzottan megerőltetni magát és ő különben is feleslegesnek tartja a kocka hasat. Bőre puha és selymes, fehér színű, hiszen nincs lehetősége lebarnulni ugyanis éjjel-nappal a farkas formájában van. Szemei szürke színűek, egyesek szerint félelmetesek. Ruházata mindig más, de szeret bő cuccokban mászkálni, illetve imádja a zöld, a kék, és a piros színt magán. Kiegészítőnek karkötőket hord, általában sakkmintás vastag bőrkarkötőt. Farkas alakban teljesen koromfekete, egyedül a fülei fehérek kívül, belül világos kék szőr borítja. A feje tetejétől, a gerince mentén, egészen a farka végéig hatalmas neon kék csík húzódik neki, illetve tappancsai és körmei és nózija is kéken tündököl. Farkas alakban szemei világítanak a sötétben akár egy macskának.

Jellem: A föld legvidámabb kisfarkasa és kisembere. Szája állandóan mosolyra görbülten ékeskedik az arcán, nagyon ritka hogy ő ne mosolyogna, sőt, egyenesen nehezére esik komolyan viselkedni. Olyannyira vidám, hogy néha a szomorú dolgokon is csak mosolyogni tud, ami miatt elég sűrűn kap fejmosást a szüleitől. Anuriti olyan mint egy farkas testbe csomagolt szeretet bomba, ami bármikor képes felrobbanni, és mindenkire zúdítani a szeretetet. Sokszor kell rászólni hogy maradjon egy helyben, ne mozduljon, mert ő egyébként egész nap, reggeltől estig, megállás nélkül rohan, ugrál, játszik, és szekál mindenkit. Senki sem mondaná meg hogy ő valójában már „felnőtt” legalábbis a kora alapján. Kisebb korában sűrűn vitték pszichológushoz szülei, mert féltek attól hogy beteg a gyerek, de végül csak kijelentették hogy szimplán csak hiperaktív, amit a mai napig nem nőtt ki. Huzamosabb ideig képtelen egy helyben maradni, és koncentrálni, ezért az iskola kész rémálom a számára. Nagyon sok példaképet talált már magának, és ha valakivel összeismerkedik, s tetszik neki az illető azonnal követni kezdi, és nem száll le róla amíg össze nem haverkodik vele. Eléggé ragaszkodó típus, és nehezen viseli ha cserbenhagyják vagy megbántják őt. Hatalmas kitartással rendelkezik, mindent addig hajszol amíg el nem éri a kitűzött célt. Ritkán sír, de olyankor nagyon, és nehezen áll le.

Élettörténet: Elmondhatja magáról hogy nem kórházban született. Kisfarkas alakban született meg, hiszen Anuriti családja a többi vérfarkassal ellentétben nem szeret a városba járni, inkább a régi dolgok szerint élnek, és a farkas alakot részesítik előnyben. A kölyök tehát ezek szerint az elvek szerint nőtt fel, ennek ellenére azonban mikor elérte a megfelelő kort, szülei iskolába küldték. Az általános suliban sokat csúfolták, ekkor kisebb személyiség zavarokon esett át, ám középsuliban minden megváltozott. Azonnal megkedvelte őt mindenki, ő lett az osztály bohóca, és a mai napig mindenki imádja. A fiú családja már egészen a középkortól kezdve létezik, és ő rajta kívül eddig nem volt rá példa hogy az egyik tag ennyire eltér a társaitól. Két nővére és egy bátyja van, illetve rengeteg unokatesója. Más klánokkal nem tartják a kapcsolatot. Az erdőben élnek.

Hobby: Futás az erdőben, a folyó parton szórakozni

Foglalkozás: -

Extrák: ** Uke ** Foglalt ** Édes szájú, és ha unatkozik gyakran tömi magába az édes dolgokat.

Képinfo: A kép nem az én tudlajdonom, csupán illusztrációként van. ()

Engedélyezve: 2015. 08. 08.

Módosítva: 2015. 08. 03. 09:37:03
Módosította: Zico

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).