Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Mayleen
Kategória: Hentai
Feltöltő: RAVIVA17

Kor: 19

Külső leírás: A külseje nem hazudtolja meg a neve jelentését, hisz az is gyönyörűt jelent és ő tényleg az. Arcában van valami varázslatos, valami igéző és tiszta, de a szemei titkot hordoznak. Ha belép valahová mindig minden tekintet rá szegeződik. Nehéz nem ő rá figyelni, ha akarod ha nem muszáj nézned. Kicsi és törékenynek tűnik, de egyáltalán nem az.

Jellem: Amilyen kìvül olyan belül. Kedves és okos, türelmes és tiszta lélek. Első ránézésre naìv és védtelen, de valójában egyik sem. Megtudja védeni magát ha kell, szavakban és tettekben egyaránt. Szereti az életet, imád nevetni és viccelődni. Mindig mindenben a jót keresi, mindenkiben a jót làtja. A szeretteiért bármire képes, nem érdekli, hogy vele mi lesz csak a szerettei boldogok legyenek. Szereti az állatokat és a természetet na meg a gyerekeket. Könnyen alkalmazkodik akármilyen helyzethez, a problémàkat könnyen megoldja. Akármilyen rossz is egy helyzet sosem adja fel, mindig megküzd azért amit akar. Csendes és nyugodt, nehezen lehet felbosszantani. Szeret dolgozni, akármilyen munkát elvégez.

Élettörténet: Szegény földművelő családból származik, a legidősebb a hat gyermek közül. Az élete mindigis nehéz volt, tele gonddal de ő mégsem szomorkodik soha. Édesapja a hadseregben szolgál ugyanis épp háború dúl Kìna falai között. Édesanyja pedig tüdőbajban szenved másfél éve. A többi testvére szinte még gyerek, a legkisebb két éves, ő neveli. Ezenkívül földet művel és a földesúrnàl szolgaként dolgozik.

Hobby: Olvasás, fára mászás

Foglalkozás: Cseléd

Extrák: Még sosem volt szerelmes, fél az első csóktól. Àlmodozó tìpus.

Képinfo: Nem saját. A kép csupán illusztráció. (http://orig11.deviantart.net/6fb1/f/2007/059/a/f/clear_and_bright_by_dinglaura.jpg)

Engedélyezve: 2015. 08. 08.

Módosítva: 2015. 08. 01. 23:50:25
Módosította: RAVIVA17

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).