Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Victorya
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 20

Külső leírás: Magas modell alkat, hosszú lábakkal, lapos hassal és keskeny vállakkal. 178 centi magas, igazi égimeszelő a nők körében, sőt sok férfit le is pipál a férfiak közül. Magasságához képest gyors és könnyen el tud rejtőzni. Teste edzett ami nem is csoda. Fekete haja oldalra kötött copfban lóg, le, előle egy kis fonat található benne, amitől elég lányosnak hat. Mikor kedve tartja, akkor virágot is aggat a hajába. Haja hosszú így felkötve is a derekáig érnek le tincsei. Arca kislányos, gyermeteg, főleg nagy szemei amik kifelé haladva barnából mennek zöld színbe. Szinte mindig a könnyű lövészi ruházata van rajta. Mivel ő íjász és távolból figyeli az eseményeket nincs szüksége páncélra. Derekán a nyíltartója, nyakában a szemüvege.

Jellem: Vakmerő, néha túlságosan is, s ilyenkor bajba keveri magát. Igen csak saját magát, mivel nem hajlandó másokat is belekeverni a saját hülyeségébe. Meggondolatlan, forrófejű, és elég öntörvényű, de helyén van a szíve. Mosolygós, igazi viccelődös típus, akit nem tudsz megsérteni mert leperegnek róla szidkok. Kemény nő, ha aki nem engedi hogy mások vagy a világ megtörje őt. Bátorságból és bizonyítási vágyból is jó sokat kapott, főleg emiatt keveri magát állandóan slamasztikába. Remek megfigyelő valamint nagyon jól tud célozni, ezeket az adottságait kamatoztatja is.

Élettörténet: 3211-ben az emberiség megmaradt tagjainak bújkálniuk kell. Saját hülyeségükből és kísérleteikből létrehoztak egy új fajt. Sajnos az öröm nem tartott sokáig, mert amint rájöttek mennyivel intelligensebbek és fejlettebbek mint teremtőik, uralomra törtek. Victorya egy olyan világba született, ahol már bujkálnia kell, nehogy bedugják egy laborba, vagy valahol eladják mint egy használati tárgyat. Az anyját nem ismerte, elvileg egy éves volt mikor meghalt, így apja és bátyja nevelte, majd mikor a kislány hat éves volt csatlakoztak egy kisebb embercsoporthoz. Egy elhagyott, titkos helyen lévő bázist üzemeltetnek, és próbálnak minél több embert összegyűjteni. Vick egyike a felderítőknek és a védelmi osztagnak. Itt kamatoztatja íj tudását.

Hobby: segíteni a bázison, játszani a gyerekekkel, gyakorolni

Foglalkozás: védelmis

Extrák: Eddig a bázison huszonketten élnek, ezek közül öten vannak gyerekek. A legkisebb hat éves a legidősebb pedig tizenhárom. || Néha napján tanítja a gyerekeket olvasni, írni és számolni. || Nyolcan vannak védelmisek köztük a bátyja is. ||

Képinfo: Nem az enyém,csupán illusztráció (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 07. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).