Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Neide
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 936

Külső leírás: Rövid fekete haját melíroztatja innen származnak a már-már aranyszínben pompázó tincsek. Ajkai természetes színe a cseresznyepiros, majd ki csattan az egészségtől. Szép metszésű arcán a legfeltűnőbbek a szürkés szemei. Olyanok akár a hold fénye egy gyönyörű szép estén. Neide öltözködési módja igazán változatos a bőrruháktól kezdve a puha pamutanyagokig mindent meglehet találni. Szereti az ékszereket viszont ritkán veszi fel őket. Idomai nőiesek ott van fogni való rajta, ahol kell, hogy legyen. A kedvenc színe a fekete és a vörös él-hal értük viszont az emberek megtévesztése kedvéért magára aggat más színű göncöket is. A magassarkút szereti viszont a lapos talpút sem veti meg. Szárnyai feketék akár csak haja már, ha engedi őket láttatni. Angyal szárnyak, mégis feketék, hisz Neide nem a fényben jár, hiába is szeretne.

Jellem: Komor? Örökké csak aggódó? Talán ezek is jellemezhetnék a legjobban Neide-t, de valahogy mégsem. Mindig maszk mögé rejti magát a sok szenvedés, amelyet látott és érzett majdnem teljesen felemésztette a lelkét. Nem az ő szenvedései, mégis a csontjáig hatolnak ezek az érzelmek. Soha sem tudja mikor jön újra egy hullám, amely a jellemét átformálja. Számára ez bosszantó ám a munkája része, ha tetszik neki, ha nem. Béklyóba zárja a munkája, ami súlyos terhet jelent számára és személyiségére is. A jó oldalát ezek a rossz élmények teljesen lecsukják és hét lakat alatt őrzik. Próbálta már felnyitni, de nem járt vele sikerrel még rosszabb lett az egész pokoljárás. Ehhez még egy fél segítsége kell, ha tetszik neki, ha nem. Nagyon ritkán húzódnak ajkai mosolyra, de akkor általában szívből is jön. Igaz a munkája során megkövetelik az áll mosolyt mondván a beteg jóléte az első. Imádja a növényeket és az állatokat, számára érdekes mind érzelmi láncszerkezete szempontjából és felépítetségében. Magányos oldalát egy mély skatulyába próbálja beletuszkolni. Mondhatni állandóan egy álarc mögé rejti érzelmeit. Senkinek sem tudja kiönteni a szívét, hisz ki fogadna el egy szörnyszülöttet?

Élettörténet: Neide a rossz érzelmekből született. A félelem, aggodalom, féltékenység, agresszió és ehhez hasonló finomságok összetett molekulái. Már régóta tengeti a napjait az emberek között. Legtöbbször próbálja őket elkerülni, de nem mindig sikerül így, ha egy hasonló érzelmi láncszerkezetű egyén mellett megy el, mint amiből született igen csak sokkoló ízelítőt kap belőle. Próbálta már ezt tompítani, vagy elkerülni, de az érzés még rosszabbá vált. Így inkább együtt él ezzel a sorscsapással. Ezért a legjobb szakmát választotta, hogy véletlenül se tudja kikerülni az ő átkát. Pszichológus lett. Ennél jobb hivatást nem is találhatott volna, ha minél több emberen szeretne segíteni. Bár a nap végére általában teljesen kimerül és örül, ha hazaesik. Rájött, hogy minél több rossz élményt él át és megy keresztül rajta, annál több képességet tud elsajátítani. Profilképén is láthat ó a vöröses fekete füst. Az egész testét ilyenné tudja változtatni vagy éppen valamit létrehoz belőle, hogy megvédhesse magát. Persze ezt mind titokban teszi csak akkor, ha szükséges és nem tehet már mást. Szerelmi élete, hol fent van a mennyben vagy éppen a pokol legmélyebb bugyrában. Jelenleg nincs senkije tökéletesen érzi magát egyedül, de semmi jónak nem az elrontója. Igaz a meglévő kedvese elől folyton titkolnia kell, hogy mi is ő valójában, de talán így némileg normális életet él. Amikor már nagyon feltűnő a fiatalsága mindig új helyre költözik. Szinte az egész földkerekséget bejárta ezzel a vándorló életmóddal.

Hobby: Pszichológia, olvasás, csillaglesés éjszaka, erejének a próbálgatása, emberek megfigyelése és megértése

Foglalkozás: Pszichológus és pszichiáter

Extrák: *** Van, hogy olykor a szellemek is megkeresik segítsen megszabadulni a gonosz érzelmeiktől. *** Álmaival néha-néha belelát a jövőbe. *** Van egy télikertje amit szeretettel gondoz és most szeretne befogadni egy macskát is, hogy ne legyen egyedül. *** Dohányzik ez az egyetlen káros szokása mivel nem bírja az alkoholt. *** Utálja a drogokat ki lehetne kergetni vele a világból. *** Nem szereti amikor valaki erőszakos, általában reszeli az illetőt. ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem saját alkotás! (Claparo_sans) ()

Engedélyezve: 2015. 07. 31.

Módosítva: 2015. 07. 31. 13:10:55
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).