Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Quinn Master
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 30 évesnek néz ki, de 900 éves

Külső leírás: Fehér haja tarkójáig leér tépetten és fokozatosan bár szemei már a jég kék színében pompáznak. Egy igazán férfias vonásokkal találhatjuk szemben magunkat és egy igen csak kidolgozott testel. 230 cm magas így kicsit sem törpe méretűnek nevezhető férfit tisztelhetünk benne. Bőr ruhákat hord magán és szőrméket bár emberek közé nem nagyon merészkedik, inkább elvan a barlangjában nyugodtan.

Jellem: Igazán fagyos személyiség. Konok, morcos és bunkó. Cigizik és a whisky-t is megissza persze mértékkel. A közelébe férkőzni lehetetlen. Bizalmatlan és a hangulatingadozásokat egy menstruáló embernő megirigyelheti. Egyik pillanatba simulékony másik pillanatban már harap. Változó milyen hamar lehet kihozni a sodrából, de ha az illetőnek sikerül lehet nem tanácsos a közelében lenni. Mégis ha a jégpáncél alá lát valaki és meghódítja valamilyen szinten is annak nyert ügye van. Mivel azért az illetőért felkoncolja a másikat, csak ha kicsit is megríkatja. Elég hullámzó személyiség, de épp ez benne a kihívás.

Élettörténet: Egy barlangban született már maga sem tudja, pontosan mikor mivel nem számolja az éveket. Kentaur ősöktől származik, ami igazán ritka bár már megtanultak emberi formát felvenni és így nem valami fél ló, fél ember formában kutyagolnak. Egyre elterjedtebb fajként jelennek meg az erdő mélyén igen csak szervezett közösségekben élnek bár kifejezetten a férfiak tartják a frontot katonai szinten, míg a nők az érzelmi fonalat szövik bele a társadalomba. Mindenesetre Quinn a kovácsok céhének vezetője és persze nem a babérjain ül, hanem ő is dolgozik az alkalmazottjaival együtt. Bár felesége még nincs, de van mikor csak vágyai kielégítése érdekében megfektet, egy-egy hölgyeményt bár néha cidriznek a személyisége miatt. Szüleitől külön lakik, néha napján meg-meg látogatja őket és nála ennyivel kifújt a lelkizés bár értük öl.

Hobby: Séta, kovácsolás

Foglalkozás: Kovács céh vezetője

Extrák: *** Amikor átváltozik csokoládé barna a szőre s a haja fehér marad. *** Csak alkalmi kapcsolati voltak, valahogy soha sem kötötte le igazán egyik nő sem a figyelmét, talán azért mert látta rajtuk, hogy ki akarják használni. ***

Képinfo: A képet nem én készítettem, csak illusztráció! ()

Engedélyezve: 2015. 08. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).