Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Cassideyrn
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 491

Külső leírás: Kifejező zöld szemei leginkább a macskákéhoz hasonlatosak, hisz megragadja az ember figyelmét és teljesen letaglózza. Cseresznyepiros ajkai bűnre csábítják a férfiakat. Pisze orra és gyönyörű arca, mely mindig pirospozsgás még inkább figyelemfelkeltő. Hegyes fülei a fajára utalnak, akár csak apró törékeny termete. Vörösesbarna haját mindig ebben a bonyolult kontyban és fonatban hordja, így nem zavarja annyira a mozgásban. A bal vállán látható tetoválás az ő névjegyévé vált a képességei miatt. Homlokán, illetve a szeme alatti minták, mely festékhatásúak, születése óta magán hordja, ez őt jellemzi a kis vadóc nimfa, aki él hal a természetért. Ruháját saját maga készítette. A kék színt már-már bolondulásig imádja. Kesztyűt a rózsa tövisei miatt veszi fel, hisz nem szeretné, ha felsértené a bőrét velük. Festeni egyáltalán nem szokta magát leginkább a természetességre esküszik, ékszereket ritkán hord csak akkor, ha szükséges. Idomai kis termete ellenére buják, teltek. Nem is takargatja őket, de ki sem teszi a legelni vágyó szemek kereszttüzébe. Bőrét folyamatosan ápolja, napfénynek köszönhetően nem olyan akár egy hipóreklám. Sőt kellemesen lebarnult, selymessége, valamint puhasága felér egy kínzással.

Jellem: Külseje ellenére nem törékeny és egyáltalában nem ismeri a behódolás fogalmát. Ő bizony egy strapabíró, mégis némileg tüskés szépség, akár csak az ő imádott rózsái. Persze tud ő kedves és aranyos is lenni, de azt bizony ki kell érdemelni, közel kell férkőzni a szívéhez, ami talán nem is annyira könnyű. A nimfák legtöbbje könnyű természetű, Cassideyrn pedig igazi lázadó. Nem akar fejet hajtani egyetlen agyatlan bolondnak sem. Ezt pedig minden úton, módon tudatja az ő drága fajával, valamint feletteseivel. Amennyire kirí a többiek közül vad, zabolázhatatlan vérmérsékletével annyira ki is egészíti őket. Persze ez sokakat megrémiszt, de rengeteg férfit pont ezért édesgetett magához, majd le is koptatott. Mondhatni Cassy olyan, akár egy robbanni készülő atombomba. Nem ismer se Istent, se embert, amikor ő valamit el akar érni az életben. Büszkeség és makacsság szorult belé bőven. A nyelve éles, mint akinek felvágták, nem fél kimondani a véleményét sem, amely sokaknak ez nem tetszik. Az igazság híve. Lehet, hogy néha fáj, de akkor is zord és mondhatni már kézzel fogható. Gyermeteg oldalát csak akkor csillogtatja meg, ha éppen a kedvenc témái kerülnek előtérbe vagy hőn szeretett hobbijai. Férfiaktól sem fél ezer örömest helyre rázza őket, na meg le is szereli. Mrs. Szélvész egy igazi hurrikánként csaphat le valaki életében.

Élettörténet: Édesanyja kiskorától babusgatta Cassy-t, aminek ő felettébb nem örült. Inkább irritálta, hamarabb játszott a rózsákkal, mint babákkal. Az iskolában igazi bajkeverő volt. Tanárainál teljes mértékben kiverte a biztosítékot. Szülei mindig is fogták a fejüket lányuk viselkedésén, de nem tudtak vele mit kezdeni. Különc volt már első perctől fogva és pont ezért vonta magára annyira a figyelmet. A férfiak folyton koslattak utána, akiket ő szívesen szédített, de az ágyába egyszer sem engedett be. Töketlen, papucsjelölteket mindig is rühellte és szíves örömest lapátra is pakolta. Nimfaerejével mindig fejlesztette a rózsateremtés képességét. Ő eme gyönyörű nemesi növényeknek a védelmezője. Általában bármilyen formában meg tudja őket idézni. Mire erre a szinte eljutott vért izzadt, na meg nem is keveset hullajtott értük. Párja még mindig nincs bár ő elmondása szerint nem is igazán hiányolja. Nála a vagy megszoksz, vagy megszöksz, alapelv működik a jelek szerint igen csak hatásosan. Már gondolt arra is, hogy olyan tetoválást készített magának, aminek a jelentés „Vigyázz a macska harap!”. Persze ez komikus és talán még jobban taszítaná a hímeket, de ez sem igazán hangolja le. A szívéért küzdeni kell, és nem egy porcelán babát fog cserébe kapni. Hanem bizony egy érett kemény nőt, aki beton biztosan áll élete párja mellett.

Hobby: Rózsák gondozása, varázslatait fejleszteni, szócsatázni másokkal

Foglalkozás: A faja kinevezte a rózsák őrévé

Extrák: *** Kedvenc színe a vörös, él hal érte! *** Szereti a madarakat mindig álmodozik róla, hogy milyen lehet szállni a magas égen. *** Próbálja fejleszteni szókincsét, valamint tudását az olvasással. Ez az egy szinte ami leköti a varázslás mellett. *** Amikor magában van szokott énekelni, de csak ritkán lehet elkapni eme sebezhető másodpercekben. *** A beceneve Cassy szülei és pár darab barátja hívja így. ***

Képinfo: A képet nem én készítettem, csak illusztráció! ()

Engedélyezve: 2015. 07. 31.

Módosítva: 2015. 07. 31. 14:41:55
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).