Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Eija
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 58

Külső leírás: Szürke haját állandóan a képen látható fonatokban hordja. Kis termete miatt folyton piszkálták és cukkolták, mondván mindenkitől ő a legalacsonyabb. Szinte már lehetetlenül szép arcát, még szülei sem tudták megmondani, hogy honnan örökölte. Barnás-szürke szemei olyanok, akár egy macskáé, pisze orra és telt kissé buja ajkai még rá is tetőznek erre az állításra. Bőre hamvas, puha, mindig vigyázott rá és ápolta. Idomai teltek bár a sok csúfolás miatt melleit sokszor leszorítja egy fáslival. Lassanként erről leszokott, és próbál egyre nőiesebbé válni, ahogy az évek múlnak. Teljesen zárt nyakú ruhákat, amit a képen is láthatunk átváltotta kissé nyitottabb darabokra. Próbálja kihangsúlyozni nőies idomait és közben megtartani a határt a kellemes dekoltázs és combvillantás keskeny határán. Már a magas sarkúktól sem idegenkedik annyira, ami tőle igazi nagy teljesítmény. A teljes átváltozás szinte szembetűnik az embernek és megrázó. Bár a szakmájához a hirtelen változások mindig furcsák.

Jellem: Kedves, aranyos és egy igazi cuki pofa akit, ha agyon dédelgetsz, akkor sem elég belőle. Mindig mosolyog és bolondos, akár egy bohóc persze mértékkel. Komoly, amikor szükséges, de ha látja, hogy valaki szomorú, mindig megpróbálja felvidítani. A kollégái mind szeretik, hisz mindig kedves velük. Persze a sárkány énje is meg szokott villanni, oly módon, hogy mikor ideges jobb felhúzni a nyúlcipőt. Keresetlen szava megtalálják a feladót. Utálja a hazugságot, sőt még azt is, mikor elkezdenek mások érzéseivel szórakozni. Akkor képes lenne akárkit megfojtani, bár szerintem ezért nem is lehet őt hibáztatni. Esetlegesen, ha elkámpicsorodik és sírhatnékja van, azt mindig szobájában teszi a négy fal között. Erre csak nagyon végső lépésnél kerül sor és próbál mindig pozitív maradni. Összefoglalva ő egy kis bohóccá vált, aki imád sütni és főzni.

Élettörténet: A faja számára a cukor maga a mennyei esszencia. A sárkányok egy oly leágazásába tartozik, mely szó szerint cukor, csoki és egyéb nyalánkságoknak a függői, de egy dekát sem híznak. Persze ezt Eija nagyon is kihasználja, de úgy, hogy még az ember rosszul lesz, amennyit eszik. Szüleivel jó kapcsolatot ápol, és mikor teheti meg is látogatja őket, de mint szabad madár ő is élvezi az életet. Egyik kapcsolat jön a másik megy, megunta a bánkódást, ha nem passzol hozzá a pasas kidobja az ablakon. A párkapcsolatok terén nagyon néha átveszi a dominánsabbik szerepet főleg, ha egy papucsot kap ki, amitől a falra tud mászni. Az évek során kikupálódott remek cukrásznak a faja imádja, szinte már isteníti. Ezen nem is kell meglepődni, hisz ő mindig kotyvaszt valami új finomságot, amivel becsalogatja az üzletbe látogatóit. Mindig eljár képzésekre, hogy fejlessze a tudását. Leginkább ő az, aki meglepi oktatóját és nem fordítva. A régi piszkálódás miatt szerencsére nem fordult magába és az évek múltával inkább a kivirágzás felé hajlott. Sárkányereje pedig még fejlettebbé, erősebbé vált. Így jelenleg napjait a cukrászdában tölti vagy éppen otthon az ő drága kiscicájával Booval.

Hobby: Sütés, főzés, olvasás

Foglalkozás: Cukrász

Extrák: *** Sárkány alak: http://img5.lapunk.hu/tarhely/afantasyfoldje/galeria/843288.jpg *** A kék virágszirmok az ő erejét szimbolizálják a képen. *** Mint fentebb is írtam imádja az édességnek bármely formáját! *** Az ő kicsi cicája Boo egy fekete nőstény akit már már a legjobb barátjának tekint az állatok között. ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem saját alkotás! (Claparo_sans) ()

Engedélyezve: 2015. 07. 31.

Módosítva: 2015. 07. 31. 14:42:43
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).