Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Adiva
Kategória: Hentai
Feltöltő: RAVIVA17

Kor: 19

Külső leírás: Feltűnően szép arcát kendővel takarja el. Szemei csodaszép fekete színűek, csak úgy ragyognak az emberre. Haja mogyoróbarna, selymes és a dereka alá ér. Kicsi, csak 162 centi, telt idomokkal. Ruházata általában nadrágból, tunikából és egy burkából àll. Szereti a szìneket, főleg az aranyat és a pinket. Kiegészítőt szinte mindig visel, főleg fülbevalókat és karkötőket.

Jellem: Az arab nőkkel ellentétben ő lázadó típus. A véleményét mem rejti véka alá, mindig kimondja amit gondol. Türelmes, bár eléggé lobbanékony. Szereti a szabadságot, nyitott és érdeklődő. Imád utazgatni, más kultúrákat megismerni. Hihetetlenül önfejű és makacs.Sosem enged az igazából, mégis képes kompromisszumot kötni, ha a helyzet megkìvánja. Alapból kedves és nagyon okos, bátor és kíváncsi. A kìváncsisága nemegyszer keverte már bajba, de eddig mindent megúszott. Imád nevetni, élni és szórakozni. Azt viszont nem tűri, ha megmondják neki mit is kellene tennie, vagy ha szabályokat szabnak neki.

Élettörténet: Gazdag család legkisebb gyermekeként látta meg a napvilágot. Hat testvére van, négy fiú és kettő lány. Édesapja mindig is elnézőbbvolt vele, mindg megvédte szeszélyes anyjától. Kivételnek számít a családban, ugyanis a többiekkel ellentétben ő tanulhatott, ugyan csak otthon, de az is jobb, mint a semmi. Többször is járt külföldön, kedvenc helye Miami, ahol sokáig élt is a nagynénijénél. Szìvesebben marad volna ott, de mivel már felnőtt ideje megházasodnia, amiről persze hallani sem akar. Kérők akadnak bőven, de eddig sikerült mindet elüldöznie. Nem akar férjhez menni csak azért mert ezt várják tőle, tanulni és utazgatni szeretne, nem pedig gyereket nevelni. Ha egyszer mégis férjhez megy azt szerelemből akarja tenni.

Hobby: Hastánc, olvasás, dugiban nézni a kedvenc sorozatait

Foglalkozás: Nincs

Extrák: A legjobb barátját mindig belerángatja valami hülyeségbe. Utálja a burkát. Kedvenc étele a sültkrumpli és a pizza.

Képinfo: Nem saját. A kép csupán illusztráció. (http://pre02.deviantart.net/ec4d/th/pre/i/2013/107/3/2/arabic_woman_by_gosiasullivana7x-d620irz.jpg)

Engedélyezve: 2015. 07. 31.

Módosítva: 2015. 07. 31. 18:49:00
Módosította: RAVIVA17

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).