Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Chantal Gabreen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 19

Külső leírás: Ránézel és rögtön jókedved lesz. Kis aranyos törpe leányzó aki állandóan idiótaként vigyorog mindenkire. Kiss kerekebb arca, nagy zöld szemei és szeplői csak még aranyosabbá teszik az arcát. Vöröses tincsei kuszán kunkorodnak mindenfele és adnak keretet arcának. Haja nem sokkal álla alá ér, és ő imádja ezt a hosszt mert nem kell sok mindent kezdenie vele, könnyű kezelni és még jól is áll neki. Orra kissé nagy, amit utál is, ajkai keskenyek, szemöldöke szépen ívelt. Igaz orrából a karik kissé elrettentőnek tűnik, de illik hozzá, így mindenki hamar hozzászokik. Tussal kihúzza szemeit, ami csak még jobban nagyítja őket. 152 centi magas, vagyis inkább alacsony, így elveszik a tömegben. Öltözködésileg szereti a bő pulcsikat és a kötött dolgokat valamint imádja a bakancsot. Bakancs nélkül egy tapodtat se.

Jellem: Aranyos, kedves, segítőkész, felelősségteljes és rengeteget beszél. Optimista és szeretettel csinálja azt amit csinál. Remekül bánik a gyerekekkel, és jól kijön az emberekkel, szeret társaságban lenni és mindig feltalálja magát valamivel. Igazi energiabomba, mellette nem lehet sem pihenni sem unatkozni mert mindig kitalál valamit. Mindenki azt hiszi hogy ő csak ez a cuki máz pedig nem. Meg tudja magát védeni sőt verekedni is tud ha arra kerül a sor, és úgy küld el a búsba hogy fel sem fogod. A családjáért és a barátaiért bármire képes, és korántsem olyan naiv mint amilyennek hiszik. Nagyon jó megfigyelő és kíváncsi ha valamit titkolni akarsz előle az nagyon nehéz feladat lesz.

Élettörténet: Egy kisvárosban született egy kis családba. Ő volt az egyedüli gyerek ő is kissé kései, az anyja harminchárom éves volt mikor megszülte. Nem volt semmi problémájuk, szerették egymást, Chantal nagyon jó neveltetést kapott, és jól kijött szüleivel. Mikor hét éves volt, még egy gyereket akartak a szülei, ám a baba halva született, így az anyja depresszióba esett az apja meg ezt nem bírta kezelni. Chantal kilenc éves volt mikor az apja feladta és inkább fejbe lőtte magát, minthogy tovább gondoskodjon a lányáról és a beteg feleségéről. Valamint a világban is nagy port kavart az, hogy kiderült nem vagyunk egyedül és egy új faj jött a bolygónkra. Jelen helyzetben ez a tény számított a legkevésbé Chantalnak, ő próbálta összekaparni az anyját. Tizenkét éves volt, mire anyja teljesen visszatért az életbe és már csak ketten maradtak egymásnak. Jól fejezte be a gimit, kitűnő érettségit tett, de nem ment egyetemre, hanem inkább munkát vállalt, hogy segítse az anyját.

Hobby: olvasás, sütés, sétálás a parkban

Foglalkozás: eladó egy pékségben

Extrák: Tisztában van a ténnyel, hogy léteznek idegenek és a bolygón vannak, de nem nagyon foglalkozik velük. || Nem is tud arra gondolni, hogy egyszer elköltözik anyjától. || Kész kis könyvtára van otthon. || Hat évig judózott így nem kel félteni meg tudja védeni magát. || Naukinak :3

Képinfo: Nem az enyém,csupán illusztráció (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 07. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).