Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Gabrielle Swant
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 23

Külső leírás: Ő kicsit amolyan csodabogár és ez már a kinézetéről is süt. Alapból szőke hajzuhatagát zöldes ezüstre festi be mindig, saját maga vágja, így elég érdekes tépett formája van, bár általában hátragumizza. Heterokróm szemeit mindenki megcsodálja, mivel az egyik barna a másik pedig kék, ezek amik rögtön felkeltik iránta az érdeklődést. Gyerekes arca van, kis taknyosnak néz ki pisze orrával telt ajkaival és nagy szemeivel. Nem túl magas mindössze 160 centi. Inkább tűnik egy lázadó kamasznak mint egy ambíciózus biológusnak. Ruhatára kimerül a térdnél szakadt farmerokban, sima trikókban és nagy kardigánokban, na meg az elmaradhatatlan tornacipőiben. Vékony testalkatú szinte elveszik a köpenyében és a felszerelésben így néhe ki is nevetik kollégái.

Jellem: Hihetetlen intelligens, hatalmas tudásszomjjal és kíváncsisággal valamint egy nagy kanál ambícióval. Ezeknek függvényében képtelen beilleszkedni, megértetni magát másokkal, és normális emberi kapcsolatokat kialakítani. Igazi kis különc a maga kis bogaraival és furcsa megnyílvánulásaival. Kicsinek is nagyon okos volt, emiatt nem találta soha a helyét a többi gyerek között. Korántsem magányos azonban, minden idejét lefoglalja a munkája a munkája amit élvez. Elég harapós tud lenni, nem beszélve a pimaszságáról. Ha valamit el akar érni akkor azt foggal körömmel, és nem érdekli kit taszít el így. Igazán tájékozatlan viszont az élet sok területén, szinte csak a kutatásainak és a Parknak él.

Élettörténet: Legkisebb harmadik gyerek egy igencsak népes családban. Apja norvég anyja pedig amerikai. Az anyai nagyapja űrhajós volt, vele töltött legtöbb idejét a kislány, mivel családjával is elég nehezen jött ki, sőt testvéreivel egyáltalán nem. Mindig furcsának és ijesztőnek tartották a húgukat, aki már hat éves korában megvizsgált minden elütött állatot és kísérleteket végzett otthon a szobájában. Sose látták sírni és ez rémítette meg a legjobban a családot, hogy a kislánnyal valami nagy gond van. Egy évig járt csak óvódába mert unta magát, és tizennégy évesen már le is érettségizett. Tizenhét évesen már két diplomája volt, és egy kutató csoporthoz állt be, akikkel kolosszális eredményeket értek el. Annyira hogy mára már egy dinoszaurusz parkot tudtak létrehozni, amit ő vezet.

Hobby: nincs igazán, ha nem dolgozik akkor azon agyal mi lehetne a következő projekt

Foglalkozás: tudós

Extrák: Tizenhét éves kora óta nem járt otthon, de nem is nagyon hiányzik neki. || Nem igazán kötődik senkihez és semmihez sem. || Nem igazán érdeklik a dinoszauruszok amiket létrehoztak, de maga a tény hogy képes volt rá, az büszkeséggel tölti el || Utálja a virágokat és allergiás a csokoládéra || Foglalt!

Képinfo: Nem az enyém,csupán illusztráció (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 07. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).