Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Alexander Dietriot
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Catgirl

Kor: 35

Külső leírás: Fekete haja még fiatalnak mondható kora ellenére már elkezdett elől a frufrujánál őszülni. Talán ez annak is betudható, hogy sok volt számára a stressz és az évek alatt összeszedett gyötrelem amivel szembe kellett néznie. Szemei mély csokoládébarnák amelyek általában komorságot árasztanak magukból. 190 cm magasságához szálkás izmokkal áldotta meg a sors. Arcvonásai markánsak mégis felkeltik az ember figyelmét. Arcán a képen látható szőrzet állandó soha sem szabadul meg tőle. Haját is mindig ilyen hosszúságúra hagyja. A börtönbe érkezése előtt tetováltatta magára a vállánál lévő kört a négyzettel és a benne lévő motívummal. A képen látható karkötőket, nyakláncokat és a gyűrűt szinte folyton hordja, ezeket is akkor vették el tőle mikor a börtönbe bezárták. Régen szerette a rocker stílust néha még bőrruhákat is felvett főleg mikor motorozni járt. Mindig próbált változatosan öltözködni és az éppen aktuális hangulatát kimutatni ezekkel.

Jellem: Eleinte komornak és harapós jellemnek tűnhet akibe nem szabad belekötni mert előbb harapja át a torkodat mint, hogy megnyikkanj. Persze van benne valami a börtön évek alatt megtanulta a farkastörvényt. Vagy megvéded magadat vagy te válsz étellé. Belekötnek ős sem hagyja magát és kimutatja a foga fehérjét. Véletlenül se jusson eszébe az ellenfélnek talán megkóstolni mert ő nagyobbat haraphat. A gyengéd, szeretetre való énjét eltemette mélyen magában egy kis zugba. Régen tele volt jókedvvel és majd ki csattant a sok vicctől ami ömlött ki a száján ezzel is szórakoztatva a népet. Imádott emberek között lenni vagy éppen a gyerekekkel játszani olyan volt ez számára mint egy feltöltődés. Mint telefonnak amikor hálózatba dugják a töltőegységet. Persze minden változik még Alexander is. A börtön, a stressz, az igazságtalanság megkeményítik a szívet és a lelket is. Mára már mindenkinek a kissé agresszív oldalát mutatja persze ezt is csak akkor, ha kötekednek vele. Barátai nincsenek igazság szerint a dutyiba ki is akarna barátokat szerezni? Bár a gyengédség és a szeretet érzése mindig is hiányzott neki a rabságának évei alatt. Ez a két véglet amellyé szakadt a lelke számára zavaró és kiábrándító. A jó és a rossz oldala közötti részt olyannak érzi mintha egy nagy fekete lyukat vágtak volna a mellkasa közepébe. Igazság szerint próbált ő ezen változtatni, de ami nem megy azt nem kell erőltetni. Így magába forduló lett és gyengéd oldalát megtartja magának. Talán eljön az a nap is, hogy a babusgatós mackó kitörhet a kemény páncélzat alól.

Élettörténet: Egy középosztály béli család egyetlen gyermeke. Édesanyja fogorvos míg édesapja tanár volt így mind a két szülőtől csakis jó példát láthatott a kisfiú. Az iskolában szín jeles volt mindig mindenből így a szüleinek a keble csak úgy dagadt a büszkeségtől. Mindig a jó úton járt bár csak egyetlen egy dologban nem. Ő nem vonzódott a nőkhöz. Bizony a drága kicsi Alexander homoszexuális. Amikor a szülei először szembesültek a dologgal úgy érzeték kudarcot vallottak a neveltetése során majd az első sokk és megrázkódtatás után úgy döntöttek így fogadják el a fiúkat, ahogy van. Mikor már főiskolára járt Alex akkor tudatosult benne, hogy az élet még nehéz lesz, de soha sem titkolta el az identitását. Így fogadták el a barátai és igazi mókamesterré vált a felsőoktatás béli évek alatt. Igazán annyira mélyen pusztító szerelmet nem érzett egyetlen partnere iránt sem, de a maga módján mindegyiket szerette. Tisztelte és becsülte. Egy estén jött a forduló pont az életében éppen ki akarták rabolni. Pisztolyt szegeztek akkori partnere fejéhez, hogy megvédje a fiút Alexander kiütötte a támadója kezéből a fegyvert majd rászegezte a zsebtolvajra. A srác aki sokkot kapott felvette a nyúlcipőt és elrohant. A tolvaj pedig megtámadta Alexet és majdnem sikeresen megkéselte amikor a férfi kezében elsült a fegyver. Megölt egy embert önvédelemből. Persze innentől az események felgyorsultak áldozatból vádlottá nőtte ki magát és ő hiába mondta, hogy ártatlan. A bíróság az ő nyakába varrta még a lopást is és siránkoztak egy elveszett életért, holott Alexanderét tették tönkre. A szülei maximálisan mellette állnak még mai napig minden héten bemennek hozzá beszélgetőre a börtönbe. Pedig a fiúk jogtalanul életfogytiglant kapott. A börtönben megismerkedett egy fiúval aki saját magára emlékeztette így a szárnyai alá vette és a lehető legtöbb időt töltötte vele. Amivel meg is pecsételte a sorsát, hisz gyengéd érzelmeket kezdett táplálni a fiúcska iránt. A cellájuk négy fala között, hogy mi történt az csakis rájuk tartozott soha senki sem tudta, hogy mit csináltak. Amikor a fiú kiszabadult továbbra is látogatta egykori mentorát. Alexander mondta neki, hogy felejtse el, de a fiúcska csak makacskodott és megígérte kiviszi onnan. Jelenleg várja a sorsát és, ha a jó ég is kegyes lesz hozzá na meg az ügyvédje is jó lehetséges kiderül az igazság. Alex pedig végre kikerül a fertőből és újra egy normális ember életét élheti.

Hobby: Olvasás, egyedüllét, míg szabad volt imádott gitározni és énekelni, barátokkal lógni

Foglalkozás: Jelenleg fegyenc, de diplomáját szövegírásból szerezte.

Extrák: *** UNI a lelkem így seme és ukeként is funkcionál *** Foglalt Ashnek íródott. *** Imád gitározni. *** Szereti a macskákat... mindig fura vonzalmat érzett irántuk. Mindig gyomrozza őket. *** Csoki függő! Míg szabad volt imádta a csokit! *** A börtönben sok verekedésbe került és mivel félni kezdtek tőle így békén is hagyták egy idő után. *** Magának sem vallja be, de egykori védelmezettje iránt gyengéd érzelmeket táplál. *** Szüleit még mindig tiszteli és imádja őket mindig jólesik neki amikor bejönnek elbeszélgetőre. *** Nem akarja, hogy reménykedjen pedig arról álmodozik, hogy esetleg sikerül kijutnia a börtönből. *** Eredetkép: http://i57.tinypic.com/2ywbkmg.jpg ***

Képinfo: A képet nem én készítettem, csak illusztráció! ()

Engedélyezve: 2015. 07. 30.

Módosítva: 2015. 07. 29. 19:32:55
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).